Türk kızları neden böyle mükemmelliyetçi?

Gerçekten bunların sevgili yapabilmesi hatta cinselliğe ulaşması bile imkansız gibi bu şartlar altında.

Date uygulamalarına giriyorum. Bakıyorum sola kaydırıp duruyorlar. Bunlar ne istediklerini bile bilmiyor. En son evlenme programına çıkmıştı türbanlı çirkin bir kadın. Tarkan gibi birini istiyorum diyordu. Bu kadının ne özelliği vardı peki. Hiçbir şey.

Bazı kadınlar paraya ya da statüye sahip olmayı bir özellik zannediyorlar kendileri için. Bu erkek için bir özelliktir, kadın için değil. Sen bir kadın olarak biz erkeklerin faturasını mı ödeyeceksin hayır. Eeee o zaman ben neden senin statünü paranı umursayayım ki. Saçmalık resmen.

Bir kaç foto gördüm. Kız şey diyordu. Bu sene bir erkek arkadaş yapacağım gerçekten. Bunu yazmıştı. Yapabilecek mi hayır. Bir başka kız date uygulamalarından sıkıldığını söylüyordu. Burdan hiçbir şey elde edilmez diyordu. Evet doğru Tarkan gibi adamları beklerseniz ömür boyu yalnız kalmaya devam edersiniz.

Ben bile erkeklerin yüzde 1 lik kesimi içinde olmama rağmen bir şey elde edemiyorsam diğer erkeklerin hiçbir şey elde edemediğine bahse varım.

Derece yaptım, bir sürü başarılarım ödüllerim var, 185 boyum var, özgüvenli ve popülerim. Bunların hepsine rağmen ben yapamıyorsam diğer erkeklerin yüzde 99 u hiçbir bok elde edemez biliyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Sanırım Türk kızları müslüman olduğu için sevgililik yapmıyor. Bunun yerine direk evlenmeyi tercih ediyor gibi. Ama ben de evliliğe karşıyım. Midemi bulandırıyor evlilik düşüncesi. Hele hele 500 den az kızı becermediysem, 20 taneden de az sevgilim olmadıysa evlilik düşüncesini önüme koyan kızı direk kapının önüne koyarım. Duymak bile istemiyorum evlilik kelimesini.
Türk kızları neden böyle mükemmelliyetçi?