Dün arkadasimin dogum gunune gittim biraz modum dusuktu bu yuzden kendimi soyutladim baya sevdigim cocuk ahmet diyelim ahmet bana birkac kere iyi misin dedi iyiyim dedim sonra mesaj atti iyi misin diye sikinti yok dedim gunun sonunda biraz erkenden donmek zorunda kaldim bisikletle gittim ve aksam oyle bir yagmur yagiyordu ki hani evime 7 km gitsem gebericem yanimda ceket vardi ama kapşonu yoktu o da benimle beraber disari cikmisti en son bana donup istersen ceketimi al dedi sen eve nasil gidiceksin dedim yav hemen kosede yasiyorum sikinti yok dedi biraz konustuk almak zorunda kaldim bi anda arkadaslari gelip ahmett oooo yapmaya basladilar kizi eve biraksana oglum djye ben reddettim hemen gittim cunku 14 km yol yapmasi lazimdi o yuzden eve gectim eve gectikten sonra bana yazmis nasilsin iyi misin seni bu havada eve birakmadigim icin cok kotu hissediyorum haber ver deget veriyorum falan ( 10 15 dk konustuk farkli mesajlari yazdim buraya arka arkaya yazmadi hepsini ) Kendisinden 1 2 aydir hoslaniyorum Sizce hislerimiz karsilikli olabilir mi? Yoksa bir erkek bunu arkadasca da yaparmi?
( ben gidince tum arkadaslararimiz 2 saat boyunca aranizda bir sey mi var demis bin kere yok demis bana da olayi anlatti ne alaka ya falan dedim o da aramizda birsey yok olsa bile onlara niye soyliyim direk erkek kardesime anlatirim onlara ne yav dedi bana da sorsalar ayni tepkiyi verirdim arkqraslarin bilmesini daha istemem)1
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer