AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kötü erkekleri severler
Yalancılar acayip, ben bi erkek iltifat edince asla ciddiye alamıyorum. Sevdiğini söylese falan da dalgaya alırım yalan çünkü
Gelse otursa kucağıma sonra yatsa göğüsüme sonra poposunu sevsem azıcık da yanaklarını öpsem desem seni seviyorum yram falan romantiklik
Zoru oynamak sadece itiyor, değerli yapmıyor
Güzel cevap teşekkürler
sana bilimsel grerçek gibi bir fikir söyleyeyim karşı cinsim ayakta işeyemiyor
duygusal gibi gozuken ama özde tek kendini dusunen canlı
neden erkekelr kimseyi sevmeyi beceremiyor. seviyorum diyor ama ne saygi ne ilgi hicbir sey yok ama seviyorum diyor.
Aşırı egoistsiniz totonuzhavada uçuyor vb uzar gider
Hyr
Ne hyr?
hep bana güzel olan kızlar havalı gelmişlerdir ve bu yüzden onlarla rahatça konuşamam sevgili olamam
Benim içinde oyle yakışıklı erkeklerden cekiniyorum
Aga niye çekiniyonuz ya onlarda insan sizde insansınız çekinecek bir yanı yok kendinize güveniniz olsun
@sitakunen ne bileyim geçmişlerinde çok sevgilileri falan oluyor yani onlarla flörtten sonrasına geçemiyorsun.
Öyle degil işte
Çok Sevgilisinin olup olmaması tamemen kişiliğine kalmış ama senin konuşmaman için engel değil bro git en azından bi bak kaç sevgilisi olmuş her güzel daldan dala atlamıyor
@sitakunen Bide şöyle bi şey var ben egomu yenip nasıl onunla diyolog kuracam onda çok sıkıntı yaşıyorum
Ego mu yenip derken? Tam anlamadım ilk diyaloğa girmede mi yoksa devam ettirmede mi sorun
@sitakunen ikiside de sorun var
Şimdi gerçekçi olmak gerekirse bunlar birden olacak şeyler değil eğer bu sorun herkesle böyleyse sosyalleşe sosyaleşe aşarsın bunu pratik yaparsın etrafında ki herkesle ama sadece güzel birinin karşısında böyleysen işin daha kolay özgüven sahibi olmalısın ve karşındakinin de normal bir insan olduğu aklına gelmeli tabi bunlar zamanla alıştırma yapa yapa aşılacak şeyler
@sitakunen bizim kürt kızlarından red alırsam bütün herkes bu olayı konuşur öyle bi sıkıntıda var
Yani ona yapacak bir şey yok reis beni aşıyor bir fikrim yok
@sitakunen keşke büyük bir şehirde falan yaşasam sıkıntı olmaz önüme gelen kıza açılırdım
Çok aşırı egoistsiniz
Yani havalıyız
Havalı değil egoist insanın kendini küçük düşürme biçimi bence
Yanlış neyse
Yoo gayet doğru
Tamam
Bazıları hiçbi zaman adam olmayacak
Aynen öyle bence hepsi
Niye hepsi diyon şimdi be kalbimizi kırdın burada birazdan Minecraft yastığımla ağlayacağım hsgsgsg
@sitakunen Bence de hepsi bazı minnoşlar üzülmesin diye bazıları dedim
Hiç bir şey yapmamış benim gibi romantik ve ahlaklı bir adamın adamlığına laf atmayın hanımefendi (bayan) lütfen en kısa sürede eski kırılmışlıklarınız haricinde de erkekler olduğunu anlayın
@sitakunen Erkek (bay) sus dediğimi kabul et ağlama
Sus kadın (bayan) dediğini kabul etmem ben 😃 şaka maka cidden niye böyle düşünüyorsunuz ne yaptık size
@sitakunen Ne yapmadınız ki vicdanszlar sinir bozucusunuz
Kuru iftira benim gibi dost canlısı birine vicdansız demek ve evet sinir bozucu olabiliyorum ona bişey diyemem ama kızlar daha sinir bozucu
@sitakunen Neyimiz sinir bozucu ayrıca seni tanımıyorum bücür bilemem
Bizim neyimiz sinir bozucu o kadar vicdansız dedin ya ciddi anlamda soruyorum derdin ne niye adam değiliz biz
@sitakunen Herkes adına konuşmak istemiyorum beni hayattan soğutan birkaç kişi var
Heh bende bu cevabı bekliyordum bir kaç kişi yüzünden tüm erkeklere öyle demeyin bazılarımızın kalbi kırılıyor ama çoğunluk diyebilirsiniz çünkü insanların çoğunluğu raydan çıkmış durumda zaten unutmayın iyi insanlarda vardır :) iyi geceler dilerim
@sitakunen Ya minnoş üzülmüş bak sen çok da umrumdaydı
Ay evet umrunda tabiki rüyalarına girerim ha vicdan azabı çekersin udgdusgs
@sitakunen Ay valla hayır
Sen dur daha sana büyü yapcam hiç ulaşamayacağın birine aşık olacaksın 🤡 sadece 2 hafta içinde bak bakalım hayatın nasıl değişiyor
Büyüyü halamdan öğrendim ben en iyi büyüculerdendir
@sitakunen Ben aşık olmam uzak dür benden bücür
Sensin bücür gör bak nasıl sırılsıklam aşık olacaksın aşık olmak senin elinde değildir. Bu hayatta değiştiremeyeceğin şeyler vardır ve bunlardan biri olacak
Şaka yaptığımı düşünme bunlar gerçek
@sitakunen Aynennnnn öyledirrr
Sadece bekle ve gör 2 hafta içinde nasıl hayatın değişecek. Değişmezse gel beni bul ne istersen yapacağım istersen iban gönder para atıyım ama 2 hafta sonra her şey farklı olacak bundan eminim
@sitakunen Param yok atsana
şu an olmaz 2 hafta sonra gel istediğini al hayatın değişmezse
@sitakunen Gelcem
30 kasımda gel al paranı tabi aşık olduğun kişiden dolayı bunu hatırlar mısın bilemem çünkü başını döndürecek bir aşk
Ego
Kendjni bir sey sanma
Neyse
Herkes ego diyor
Mesela, ne gibi yani.
Güvenilmez
Güven veremiyorsunuz ki güven alasınıZ
Deliler 😂
Yok be
Cinsellik düşkünü çoğu
Kendinden baskasini dusunmeyen
Çok cinsler ya 😄