- Arkadaşlar 6 yıl önce bi beden öğretmenimle tanıştım 5. Sınıftayken o zamanlarda 12 yaşındaydım aslında 17 yaşımda ortaokuldan mezun olmuştum 3 yıl sınıfta kalmıştım çünkü okulu sevmiyordum dersten kaçardım beden hocamla tanıştım ben ona 4 yıl boyunca yüz vermedim o benim peşimden koştu kendisi evli bir çocuğu var benden 20 yaş büyük arkadaşlarınlayım hep yanına gelirdi bana sarılırdı saçımı koklardi alınım dan öperdi sonrada arkadaşlariyla yanımda dururdu herkesin içinde o yakışıklı olduğu için kizlar onun peşindeydi ona bayılıyordu ama ben tam tersi ondan nefret ederdim arkadaşlarıma hep o kendine bi bok sanıyor derdim ama adam benimle samimi olmaya başladı benimle top oynardı üşüdüm zaman bana ceketini verirdi beni çok kıskanırdı bi erkekle konuştum zaman sinirlenirdi her sabah motoruyla yanımdan geçerken motorun gazına başardı ve her sabah bana günaydin derdi dersime geçmeden önce bazen bana göz kırpardı yanımdan geçerken gözlerimin içine bakıp gülümsedi ve koluma çarpardı sonra bana bakıp göz kırpardı bana hep gel başak yap derdi yapardım dersten kaçtım zaman beni kururdu müdüre söylemezdi o yorulmasın diye hep ben odasını temizlerdim bulaşıkların bana yıktırdı kahvesini ben yapardım yoklamayı bana aldırırdı bütün gün gözlerini üzerimden çekmezdi aradan 5 yıl geçtikten sonra o öğrencileriyle başka şehire giderdi orada bir hafta kalırdı o uzakta bile benimle ilgilenirdi en sevdiğim topu bana ayırırdı hocalarıma bu kız geldiğin de ona bu topu verin derdi okula gelmedim zaman arkadaşlarımın yanına gidip beni sorardı okula gelsin derdi okula geldim zaman neden okula gelmediğini sorardı bana seni çok özledim derdi ben başka bir erkek hocayla tanıştığım dan beri o değişti benimle konuşmamaya başladı gözlerini ikimizden anırmazdı sınırlı sınırlı bakardı bize yüzüme üzgün üzgün bakardı onun dersinde yeni tanıştım hocayla top oynardık yüzü kip kırmızı olurdu sonrada giderdi odasına bana son zamanlar sürat asmaya başlamıştı başka kızlarla karşımda gülerdi bem ona bir soru sorduğumda zaman bana bakıp bir şey söylemezdi başını suratını aşmış halde yere başını yere eğilirdi mezuniyet çekiminde gözlerini benden hiç çekmedi müdürle konuşurken yanımda durdu bana bakıp gülümsemişti ama karneler gününde bana baktı sonrada artık yüzüme bakmadı mezun oldum beni ne aradı ne sordu umrunda değilim ona aşk olduğum hergün onun için ağlıyorum sizce neden benimle konuşmuyor onu nasil unutabilirim
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
12 yaşından beri hocan ilgilimiydi sana adı konulmuş bir ilişki yaşadınız mı.
Nasıl bi ilişki adı konulmuş derken nasıl yani
O benimle aynı evde yaşamak istemişti
Arkadaşlarıyla tanıştırmişti beni
Onun sınavına girmediğim halde bana sınavdan bana sınavdan 90 verirdi onun yanına sınıf yoklamasını alması için oma gitigimde en yakın arkadaşı hocama seninki geldi derdi sence neden öyle derdi
Bu adam evli değil mi nasıl aynı evde yaşamak istiyordu
Sadece 2 hastalığına kalmak istemişti benimle bana hep sen nereye gidersen bende seninle gelicem derdi
Peki fiziksel yakınlık cinsellik filan yaşadın mı bununla
Çıkarlık yaşamadım sadece fiziksel yakınlıkta vardı aramızda ben ona masaj yapardım o bana masaj yapardı hep aynı odada ikimiz başbaşa kalirdik
Yaş itibari ile çok hassas bir dönemdesin ama o yaşta evli bir adamdan sana hiçbir şey olmaz. Cinsel ilişkiye girmemiş olman avantaj, yoksa daha zor olurdu unutman. Sen biraz takıntı yapmışsın zamanla geçecektir inan bana.
Geçmedi denedim geçmedi yıprandım artık onun hasretine dayanamiyorum🥺😭
Sen nerede yaşıyorsun hangi ilde
İzmir'de
Burdan konuşalım
Çivi çiviyi söker deyip başka birisiyle denemelisin
Denedim olmadi
Allah’ım ben ne okudum
Bunlar gerçek maalesef 12 yaşımdan beri başlamıştı 6 ay önce bitti🥺😭
Normal yaşıtlarına sar. Şimdi kaç yaşındasın
18 yaşındayım şu an
Lisedesin sanırım. Unutman lazım hocan normalini yapıyor
Unutamiyorum
Hergun onun için hüngür hüngür ağlıyorum ardık osuz yapamıyorum depresyona girdim😔🥺
Duygularin değişecek. Derslerine odaklanman lazım
Odaklanamiyirum sınavlarım çok kötü geçti hepsi 50 altında 2. Sınavlarda nasıl düzelteceğimi bilmiyorum😔🥺
Başkasına odaklan. Sakın ol yahu
Sakin olamiyorum çok yıprandım artık ona büyü yapmayı düşünüyorum çünkü onun hasretine dayanamiyorum
Haydaa çok yaş farkı var olmaz
Ama ona aşk oldum olur bence o benim herseyim
Öyle düşünme sakın ol
Sakin olamiyorum saçlarım bile dökülmeye başladı 🥺😭
Haydaa ne desem bilemedim derslerine odaklan liseyi bitirince açılırsın
Açilamicam intihar etmeyi bile düşündüm
Saçmalama Olgun zaafın var bence snaa başkasını buluruz
Başkasını istemiyorum onu istiyorum😭😭🥺🥺🥺
Inan unutacaksın
Ona büyü yapmak istemiyorum ama heralde kendime bağlamak için ona büyü yapmak zorunda kalicam
Hayır İnan sen kendin olduğun sürece seni sevebilir sadece.
Ama beni sevdaydı benimle konuşurdu bana seni bırakıcam sen nereye gidersen bende oraya gelicem diyen adam şu an beni unutmuş olabilir hergün bir kızla sosyal medya da fotoğraflar paylaşıyor artık dayanamıyorum çok ağlıyorum hastayım ileşemiyorum🥺😭😔
Pes ettim
Doğru düzgün yemek yemiyorum ruhum sanki ölmüş gibi sanki ruhum dünyada değil sadece bedenim kalmış gibi hissediyorum
Çok kafaya takmışsın gereksizce
Çok çağresizim ne yapıcağını bilmiyorum hayatımda ilk defa bu kadar çağresiz kalıyorum 🥺💔😖
Bisey olmaz İnan kafanda gereksiz büyütüyorsun
Büyütmuyorum
O benim yanimyken çok mutlu oluyorum ruhum mutluluktan uçuyor kalbim atmaya başliyor
Bende çok yalnızım ama olmayacak kişilere sarmam
Ben yanız değilim ama yine de onu onutamiyorum
Sence o beni unuttu mu
Bilmem ama sen unut kendi iyiliğin için
Ama nasıl unutacağım ki
Derslerine ve arkadaşlarına odaklanarak
Yapıyorum oma oda ölmüyor
Olmuyor
Cok uzun tatlim
Sizden rica ediyorum okuyun
Benim için çok önemli 🥺
Özet geçebilirsin