Benden yaş olarak büyük yani olgun.. eğlenceli kafa dengi. aynı zaman da yerine göre mantıklı ve ciddi.. bir de anaç karakter de olmalı. . karakteri güzel kalbi güzel.. saf ve temiz duygularla beni sevmeli
Fiziken; tatlı dilli güler yüzlü, aşırı zayıf veya aşırı kilolu olmayan, hatta balıketli olması, tercih sebebi.. :)
Ruhen; kafalarımızın uyduğu, aynı şeyleri dert edinip, aynı şeylerden lezzet, haz, keyif aldığım, sohbetimizin hiç bitmeyeceği, merak ve hayranlıkla birbirimizi dinlediğimiz, mizah anlayışının bile uyduğu bir hanımefendi.. E tabi bir de hamaratsa dadından yenmez.. :)) Hayırlısı..
Korku filmi sevmiyorum. Yükselenim yengeç burcum aslan. Onun dışında kriterlere uyuyorum gibi. Ben bu aralar önüme biscolata erkeği bile getirseler suratına bakmayacak bi ruh halindeyim çünkü no manita no dır dır kafam kaldırmıyor artık
Su anda sahip oldugu her seyi kaybettigi zaman da ben bu adami sevmeye devam edebilir miyim? Onunla sıkılmadan sohbet edebilir miyim? Yasam amaclarimiz ortak mi? Bu 3 sorunun cevabina da evet dedirten dogru kisidir benim icin.
Gözlerini benden ayırdığı saniyeyi kıskanacağım kadar güzel bakan bir Adam, dışarı sert duran ama pamuk gibi kalbiyle beni saran bir Adam 🖤 Neyseki hayal değil gerçek 🙏
Sohbet etmekten hiç sıkılmayacağım, samimi, iyi huylu, kötü alışkanlıklara sahip olmayan, terbiyeli, komik, eğlenceli, yanında kendimi evimde gibi hissedebilecegim biri.
Bitter olmayan cikilata tenli menekşe gözlü uzun kıvırcık saçlı geniş omuzlu 180+ boy yuvarlak belirgin hatları olan haşin dinamik güçlü kuvvetli bir hatun
Sagili etkileyici şakacı ama benim yanımda dışarıda ağır olucak benim yanımda çocuk gibi dost gibi herşeyimi anlaticam yanında rahat hisedicem hep ilklerimi onunla yaşamak isterim ona güvenmek isterim ilgi beklerim
Sınırları kesin ve bunları belirtmekten çekinmeyen. Sanattan keyif alan. Kendini geliştirmekten keyif alan ve bunlar hakkında güzel verimli sohbeti olan biri beni direkt kendine aşık edebilir
Saçma, o kızda seni mutlu eder ve isteklerini gerçekleştirebilir yani. Arasında ne fark var ki? Ne değişiyor, sonuçta hepsi bir tenden ibaret. Ben kafama uygun birisi olsa tatmin de ediyorsak birbirimizi niye yenisini arayım yani, garip. Hem yeni insana alışmak, tekrardan tanımak falan zor ya.
Sorulara baktım bugün çoğu erkeklerden "Kadınlar kendilerine kötü davranan erkeklerden hoşlanıyor, aldatılmayı hak ediyor, kimse beni beğenmiyor, paraya bakıyor" Gibi bir çok soru geldi. Anlayacaklarını sanmıyorum maalesef yeni heyecan arayışı onlar için normal bir durum haline gelmiş... Bu soruyu soranlara düşüncemizi belirtsek iyi şeyler düşünmediğimizi söylerler 🤣
Genelleme yapmak yanlış, tamam çoğu kadın paraya tapar da gerçekten sevgi ve ilgi isteyen kadınlar da var. Doğru kötü erkek seviyotlar cazip geliyor, değiştirebilirim gibi düşünüyor, kötü erkeklerin ağzı laf yapıyor ve etkiliyor. Bunun üzerine tez yazılır da değmez. Herkes çektiği acıdan dolayı herkeso bir tutuyor. Parmak izleri bile farklı iken herkesin, nasıl bir kalıbın içine sığdırıyorsun ki🤦