4 kere adet oldum ama kaç gündür karnım şişmiş ve çok idrara gidiyorum. Ama birleşme olmadı elden gelen sperm aklımı karıştırıyor. Sevgilimin elinden değdiyse olabilir mi öyle bişey. Adet oldum ama karnım şişmiş kilo almışım çok kafaya takıyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
abla saçmalama biz röntgencimiyiz senin hamile olduğuna nasıl bakalım biz
milyonda bir olan durumm olur ama cok nadirdir genelde birsey olmaz bu durumu yasayan cok kişi gördum hepside psikolojikti birsey yoktur test yaptır
Onu yaptırmak istemiyorum ama elden gelen dediysem yoğun değil çyle silmeyi unuttuğumuz falan farkında olmadan
sanmam psikolojiktir test neden yaptırmıyorsun
Yaşadığım yer kğçük bi de ilk adet oldum rahatladım kafaya takmıyordum şu son 2 gündür takıyorum
4 aylık olsa içimde bişey hisseder miyim
4 aylık olsa fazla sisserde degildir kucuk olsun ne olacvcak doktor gelip ailenemi soyleyecek istersen takipp ett benii ordan kkonusalım fikir bakımından yardımcı olurum reşidsen kimse umursamaz
İstek atrım
yazdım
Adet olduysan hamile degilsin
Bazı yerlerde 6 7 ay adet olup hamile olanlar varmış benim şu an karnım şiş ve idrara çok çıkıyorum bunlar kafama takılıyor
Test yaptirmayi denesen? Stres israri sıklaştiryo, bende bu aralar stresten kaynakli sık çıkyorum ama hamile degilim
Eczaneye gitmeye utanıyorum yaşadığım şehir de küçük evet kafaya takmaya başlayınca başladım sık çıkmaya
Bi de bu aralar ekmek faaln yemek bayağı yiyorum kiloda almışım göbeğim ondan mu çıkmış acaba
4 aylık olsa elimi sürsem bişey hisseder miyim yani yumuşak şu an göbeğim
Hamile olma ihtimalin yok bence Şu an tamamen kafanda kuryosun, stres idrari tetiklyo ve kilo almissindir, ustelik adet olduysan hamile degilsindir
Az yemeye diyet yapmaya calis, karnin inyosa hamile degilsindir, karnin daha cok şişyosa bilemem…
2 hafta sonra 5. Adetimi olacam inşallah olurum rahatlarım
Tamm teşekkür ederimm
Sert olur normalde karnin eger gercekte bebek olsaydi
Evet bastırıyorum falan yumuşak geliyor bi de ayva göbeği gibi yaygın depil ayva göbeğinin biraz daha büyük hali gibi
Belki komigine gidicek ama kılık degistirip gitsen eczaneye test almak icin? Carsaf falan giysen suriyeli gibi? Ciddiyim bu arada en azindan kafan rahat eder
En sonunda çyle yapacam heraşde kimseye de anlatamıyorum svgilimm saçmalama diyor ben kendi kendşme internete araştırıyorum öyle
Bence carsafa bürünüp suriyeli gibi eczaneye git 🥲 yaptirirsan yaz buraya
Bu aralar yemek yemicem sadece papatya çayı içicem bi kaç gün 5. Adetimi bekliyecem
Tamam
Bence sana cin girmiş 👳
Hiç güleceğim yoktu
Haklısınız ama bu kuruntu
Kuruntu yapacak bir şey yok içinde bosalmadıysa bir şey olmaz
Evet ama karnımın altı şişmiş biraz ve çok idrara çıkıyorum 2 gündür belirtilerde bunlar var
Üstüne bile bsalma olmadı kendi üstüne yaptı bi de kendi sildi ama o ara birimizin elinde varsa değdiyse diye şüphe ediyprum
Üşütmüş olabilir misin? 😉
Son 2 gün başladı internette belirtileri gördğm şu an bütün belirtileri kendimde hissediyorum
Boşaldıktan sonra tekrar soktumu içine? Hayatım döllenme yumurtalıkta olur buda vajinanın 10 cm gerisinde başlayan bir kanal elle nasıl bulaşacak oraya sperm gidecek.🤔
Birleşme olmadı zatwn
Kendi üstüne bsaldı sonra kendi sildi peçeteyle işte o an onun elinde yA da benim elimde kaldıysa diyorum
Bende sana olmaaaaaz diyorum. Deliğin dibinde yahu senin yumurtalığın 😂
İşte vajjinamın oraları oksdı eli deliğin orada geziyordu
Sen bakiremisin hala?
Evet dnsmxmdd
Bak hayatım vajina ağzı başkadır rahim ağzı başka 🙂vajina deliğinden giriyorsun 3 cm içerde kızlık zarı duvarı var yani rahim ağzı zarı delip ilerliyorsun 5 cm kadar rahim boynunda sonra rahime ulaşıyorsun. İçine bosala bile bir erkek milyonlarca sprm içinden sadece biri ulaşabiliyor yumurtalığa 😉 yani kuruntu yapma
Sana istek atabilir mitim bana yazarmışsın
Takip ettim
Alakası yok
Karnım şiş idrara çok çıkıyorum psikolojikmen öyle hissediyorum ama zaten 4 kere adet oldum ama emin olamıyorum
Olmuşsun adet işte sıkıntı yok
Karnım şiş ve idrar çok çıkıyorum ve kiloda almışım karnım inmese rahat etmeyecem heralde