Hep Güzeller Mi Sevilir?

Arkaşlar ben kendimi bildim bileli çirkin bir insan oldum. Hatırlıyorum ilkokulda her kıza aşık olan bir erkek olurdu gelirlerdi anlatırlardı çok özenirdim. Sonra ortaokul oldu orada da böyle şeyler yaşandı. Ben hep ağlardım beni niye seven yok diye. Fakat lise daha zor geçti. Lisenin ilk yılı annem vefat etti. O yüzden çok etkilenmiştim psikolojik destek alıyordum. Tabii bir yandan ben bu durumu atlatmaya çalışırken arkadaşlarım da sevgilileriyle kol kola geziyorlardı. Sevgiye daha çok muhtaç olduğum bir dönem olduğu için bir sevgilimin olmasını çok istiyordum. Çok zor geçti o dönemlerim ne bir kız arkadaşım ne de bir sevgilim oldu. Pek dikkat çekmeyi sevmezdim anksiyetem de vardı zaten. Buna rağmen bazen dönüp dolaşıp konu benim tipime gelirdi. İnsanlar oradan espri yapmaya çalışırlardı. Gülerdim onların yanında ama sonrasında çok ağlardım. Şimdi üniversiteye geçtim işte.. burası da öyle bir fark yok maalesef. Güzel olan seviliyor hep. Bazen estetik ameliyat mı olsam diyorum. Ama o zaman da bir şey değişmeyecek biliyorum. Niye bunu bu kadar dert ettiğimi de merak ediyor olabilirsiniz. İnsan kendinde olmayana özeniyor işte. Görüyorum yolda sokakta çok tatlı çiftler var. Keşke beni de seven bir erkek olsaydı. Ben de o duyguyu yaşamak isterdim. Güzel kızlar değerinizi bilin. Gerçekten çok şanslısınız.
Hep Güzeller Mi Sevilir?