İlişki için ideal başlangıç ne zaman sizce
Lise çağında
Üniversitede
Mezun olduktan sonra
İş hayatında
Diğer, belirtiniz (görücü vs…)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlişki için ideal başlangıç ne zaman sizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Hiç ilk sevgilim olmadı
Lisede yaptım hala da aynı kişi ile devam ediyorum ❤
Sansli azinlik
Lise yılları; platonikti..
Lise çağı güzel zamanlar az biraz bilinç var en azından :))
Hiç olmadı tipsizim diye hiç de açılmadım. Kızlar genelde kendilerini öldürebilecek , ağlatabilecek veya aldatabilecek erkeklerle birlikte olmayı tercih ediyorlar.
İlkokulda yaz tatillerinde Bursa'ya giderdim. Bütün kızlar hoşlanırdı benden, çocukça ama. Aralarından biri ve ilk tanıdığımdı sevgili olduğum sonra diğerlerinin ahı tuttu galiba kurudum.
Lise defterim gizli bahçem sırdaşım la la la la la la 🥹🌼
Ciddi olarak, üniversitede.
Ciddi? Digerleri flort mu
Daha öncekiler evet
En bombası iş hayatında olandı farklı bi heyecan
Ne acıdan
Mezun olduktan sonra. 😄
Sende geç kalanlardansın
ideal olarak lisede başlayabilir ama benimki taa iş hayatına atılınca oldu. türlü sıkıntılardan biraz geç kaldım
İlk sevgilim mahallede komşu kızıydı çok iyi biriydi evlendi şimdi mutluluklar dilerim
lise çağında benden yaşça çok büyük biriydi sevginin ne olduğunu tam olarak bilmiyorum o kişi sevgi gösterince onunla sevgili oldum
Ooo cok tehlikeli
Üni
O da sanaldı
O kadar mj
Evet ilk tek
f*ck vs
Fucckbuddy vs
Saçmalama ameriqanın oyunları bunlar
Lise 2 de öğretmenle cinsel ilişkim oldu gerçekten bu arada e tabi sonra dan öğrendim benim haricimde birçok öğrenciyle birlikte olmuş lise sondayken adı çıkmıştı ceza yemişti kendisi atılmıştı okuldan
Lisedeyken..
Hic olmadı butonu eksik
Orta okulda oda saçma sapan bir şeydi
Pandemi
Hadi yaa, herkes uzak durdu sen yakin 😃
Bende uzaktım
Lise 1
Ne kadar sürdü
28 gün.
Oo çok kısa sma unutulmamış
Unutulup unutulmama durumu yok ya. Ben bir çok şeyi hatırlarım. Evet o benim ilk sevgilimdi ama hoşlandığım ya da sevdiğim adam değildi. Başka birinden hoşlanıyordum. Ve onu unutmak için yapmıştım. Ergenlik aklı işte :d sonrada daha fazla dayanamayıp ayrılmıştım.
Diğeri ile oldu mu peki
Aslında olay şu... hoşlandığım bir çocuk vardı. Ve o aslında bana açılmıştı. Ama ben o zamanlar çok çok utangaçtım. Onun bu açılmasına gülümsedim sadece. Bende seviyorum diyemedim. O an ki böyle dilini yutmak gibi. Cevap veremeyince o da gittiğimiz dershaneyi bile değiştirdi. Ayrı liselerdeydik ama babamın çalıştığı lisede öğrenciydi. Neredeyse her sabah onu görmeye giderdim. Bizim okul öğlendi o zamanlar. Ama o beni pek umursamadı o olaydan sonra... Ve gitti benim sıra arkadaşımla sevgili oldu. O k*şarda benim ondan hoşlandığımı bile bile onunla çıktı. Onun elini tuttu. O zamanlar ben iki okuldada hem popülerdim , hemde beğenilen bir kızdım. Bende gittim onların okulundaki en yakışıklı çocuklardan biriyle çıktım. Boylu poslu , güzel yüzlü, iyi kalpli ve en önemlisi çalışkan biriydi. Ve beni seviyordu. Bende onunla sevgili oldum. İlk onun elini tuttum. Tabii bunlar babam görmeden hahah herneyse sonra bu hoşlandığım çocuk çok kudurdu... elini tutup, sarıldığımı görünce kuduruyordu hahah
ve sıra arkadaşımıda sevmiyordu zaten. İçten içe çok üzülmüştüm. o kaş*rı sıramdan ve hayatımdan kovdum. Sonra bir gün o kız okuldan atıldı. Sonra benim hoşlandığım çocuk onu terk etti hahah bu olaydan 1 hafta sonra sevgilimden ayrıldım. Bana çok kötü bir şey söyledi. "Sev ama acı çek, sevdiğin biriyle mutlu olama" gibi şeyler söyledi. Böyle bayağı içten bir ah etmişti:d sonra face'de özlü göndermeli sözler hahah herneyse bu olaydan tam 2 gün sonra hoşlandığım çocuk eklemişti. neye ekledi diye kabul etmiştim. Ve sohbet etmiştik kısa çaplı. Bana babamı sordu baban nasıl diye :d babama sor dedim. bahaneye bak ya. sonra beni falan sordu. Konuşacak bir şey yok dedim ve onu tamamen sildim. Hem hayatımdan , hem faceden. Onun okuluna bir daha gitmedim. Ve onun karşısına asla çıkmadım... sonra lise boyu kimseden hoşlanmadım. Onu kalbime gömdüm hahah
üniversitede başka birini sevdim falan filan. :d
O çocuğun şimdi ki durumunu soruyorsan o şimdi başarılı bir mühendis ve 2 yıl önce evlendi. Yani öyle duydum arkadaş çevremden. Sormadım ama haberi geldi.
Ama o masum iyi niyetli çocuk gibi olmuş
O da masum bir çocuk gibide değildi ama neyse hahah yani benimle sevgiliyken onu uzaktan biriyle gördüm. Ve bununda etmeni var ayrılıkta aslında. Bunu hiç ona söylemedim. Yani gördüğümü. ayrıldıktan 1 ay sonra o kızla çıktı. Şaşırmadım. Ama işin garip tarafı o kızda onu hiç sevmedi. Ve üstelik kullandı. Ben onu kullanmadım. Hikayede yanan ben oldum.:d
Kız nasıl kullandı
Yani sürekli ona bir şeyler aldırıyordu , apt*l yerine koyuyordu. İstediklerini yaptırıp mal gibi davranıyordu :d sonra terk etti zaten.
Beter olsun
Aynen öyle hepside beter olsun hahah eğer gerçekten saf masumca sevseydi onunla devam ederdim belki. çünkü gerçek sevgiye saygım var. Ama benim hayatıma giren erkekler hep gözü dışarıdaydı. Ben değil , onlar kaybetti... hahah
Hala mı öyle
Evet o beddua ettikten sonra döngü devam ediyor. Hiçbir ilişkim yolunda gitmedi. Bilmiyorum erkeklere davranmak konusunda nerede hata yapıyorum , bilmiyorum. Bir şeyler yanlış ama ne...
Kolay mı veriyorsun acaba
Veriyorsun derken? kime ne vermişim ne saçmalıyorsun
Hayır erkek milleti peşinden koşmak ister, belki erkeğe, ilişkiye herşeyini sunarak giriyorsundur.
Evet bak bu doğru peşten koşmayı severler. Ben pek koşturmuyorum. Yani sıkılıyorum. Yani oyunsuz, az uğraşsız olsun istiyorum. Bir şeyler hemen benim olsun istiyorum. isteklerimde net oluyorum. seviyorsam, hoşlanıyorsam çok belli ediyor hissettiriyorum. Onları uğraştırmıyorum. Evet biri hayatımda olduğunda onu mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum ve huzuruda veriyorum. Yani eksik hissettirdiğim bir şey olduğunu sanmıyorum. Her zaman onlara daha fazlasını verdim. Ama bu cepte gibi görünmeyi sağlıyor herhalde... ben varken neden birine ilgi gösterilmesine ya da yaklaşılmasına, iltifat edilmesine vs vs katlanamıyorum.
Sevgi, ilgi, saygı vs vs. hep verdim. Yalan söylemedim, aldatmadım.
Benimle olanların dediği sey güzel oldugun için seninleyim , seni seviyorum dedi... karakter veya baska bir sey için değilde hep bunu dediler. ne kadar acı... Ama bir şey oluyor ve aynı döngü... sanki aynı insanlar farklı yalanlar ya da farklı hayatlar... onlardan çıkarım olmuyor. Ama bir süre sonra fark ediyorum ki onların bir çıkarı oluyor... bu üzüyor ve soğuyorum, güvenemiyorum.
İşte erkek mşzacı buna uygun değil
Neye uygun hahah ne yapmak gerekiyor ki? kötü davranmak mı?
Verecekmiş gibi ama adam yaklaşınca geri
Çekilir gibi
Öyle yapıcancada olmuyor adama olmayana :d sanırım konu erkek olunca doğruyu anlayamıyor, seçemiyorum ya. Bir süre sonra totişleri kalkıyor başkalarına yönelip iltifat ediyorlar. örnegin sadece bir kac kiza birden... buna sinirleniyorum. Ben gidincede gerçekten pişman oluyorlar , özür diliyorlar ama arkama bakmıyorum... bu saygısızlık ya...
Evet ama ülkemde ilişkiler artım yatmalık, yüzeyel
Evet sanırım öyle artık bir çok ilişkiler. Aşk maşk yok ya inanmıyorum :d Bak bu Türkiyedeki erkekler için geçerli değil sadece. Yabancı sevgililerim ve flörtlerimde olmuştu. Yani sadece Türk erkekleri böyle değil. Döngü bir şekilde devam ediyordu. Herneyse ya fazla düşünmemek ve erkeklerden uzak durmak gerekiyor :d
Oo uzak durmakta doğru değil
Ne yapalım o zaman haha ortada mi duralım :d bence bir süre hatanın nerede olduğunu bulmalıyım ve yalnız kalmalıyım.
Biri gidiyor biri mi geliyor ki
Tam olarak öyle değil ya hahah ama bir flörtöz bir insanım sanırım. Ama şu an öyle değil durum. Duygusal zamanlarımdayım. En son 3 yıl önce aşık oldum. Ve ilk aşkın acılarını hala çekiyorum... Ama buna rağmen kafamı dağıtmak için konuştuğum oluyor. Ve ondan sonrada sevgilim falan olmuştu. Biri gidip biri gelmiyor yani. Ben istediğim sürece varlar ya da yoklar. Kafam darma dağınık kısaca. Yalnız kalmak daha iyi gibi geliyor.
lise
Ne kadar sürdü? Yoksa onunla evli misin
6 yıl , sözlenmiştim sonra terk ettim başkasıyla sevgili oldum
Oo 6 yıl, büyük olay
tam bi zaman kaybı
Neden? Patolojil bir ilişki miydi? Devamlı tartışma kavga ama bitmez bir türlü
aynen
Şimdiki aklın olsa, ne zaman bitirirdin
hiç başlamazdım
Offf o kadar
Orta okulda 6. sınıf
Huh artik