AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Severmiş gibi yapanlar vardır işleri bitince de gerçek hallerine dönerler
Kadınlar seviyor da erkekler çok sevmiyor sanırım. Yaptığımız tarafından aldatıldık😂 bundan sonrası full kırbaç sürünsün dursun😂😂
Oda bi tercih tabi 😂
ben sevdiceklerimin yanaklarından makas alıp dudaklarına agucuk agucuk yapıyom sayılır mı abla
Oda kabul ama ben daha çok kırmayan olur olmadık şeylere sinirlenmeyen ve gönül almasını bilen adamlardan kaldı mı diye sormuştum
yahu onlardan çok var ama o kadar duyarlılar ki dışarıya çıkarlarsa oksijeni azaltmaktan korktuklarından dolayı halka arz olmuyorlar
Keşke olsalar , napcaz biz böyle 😄
evde kal zaten kışta geldi üşümezsin
Ama yalnızlıkta zor be
tamam ikna oldum yarın gel beni ailemden iste , bak baştan söyleyeyim ben kahve yapmam espresso yaparım
E hani sevgilin vardı
onu nerden çıkartın yumurcak
Sevdiceklerimin yanaklarindan makas alıyorum dedin
evet alıyorum bu şu an var oldukları anlamına mı geliyor, yok ya sen beni kandırıyorsun konu evliliğe gelince hemen sebepsiz kavgalar çıkartıyorsun
Hahah ben ciddi ilişki insanıyımdır
Flört felan bana göre deyil sonunun evliliğe gitmiyceni düşündüğüm adamlarla konuşmuyorum 😂😂😂
sen çok safsın abisi kıyamam sana umarım karşına seni en az saflığın kadar sevecek birisi çıkar
Yok işte kalmamış onlardan bi yaklaşık 10 yıl önce nesilleri tükenmiş galiba
yahu çocuğum daha sen beş yaşındasın bu ne acele çıkacak karşına
22 yaşındayım ama , yurt da kalıyorum , ilk zamanlar kızlar elinde çiçekle gelince özenirdim. Şimdi son sınıfım benden küçükler ellerinde kocaman kocaman buketlerle geliyolar , bana şimdiye kadar kimse 1 tane çiçek bile vermedi 🥲
en çok sevdiğin çiçek ne bakim
Bilmem
nasıl bilmem 😀
Bilmiyorum hiç düşünmedim köyde büyüdum ben hepsini severim
peki sende en çok anısı olan hangi çiçek
Kasımpatı
tama o zaman sana ilk fırsatta kasımpatı gönderecem
var ama hakedicek biri lazim
Lan ben o anlamda bokunu cikariyorum ya benimsersem 😂😂 gö+ünü isirdiim filan diyorum sjshskvs
Yok öyle bişi efsane. Ha biraz onun gibi sevenler varsa da hepsi gidip saçma sapan inslari bulup mutsuz oluyor. Ve aşka küsuyor. Yani kötünün en iyisini seçmen lazım.
İşte oda yok ki
O şahsiyetler uzun zaman önce gemilerine binip gittiler. Gittiler çünkü onları bıktırdınız.
Yooo bana hiç denk gelmedi inan ki
Elbet birisi sanada denk gelir yeterki diğerleriyle aynı olma.
Bebek gibi seven erkek mi 😄 Varmıydı ki öyleleri 🤔
Allah mutluluklarını bozmasın ama ablam bulmuş bi tane , ama bizim jenerasyona kalmamış bi 10 yıl önce nesilleri tükenmiş diye duyduk 😅
Amann nazar göz değmesin ☺️ bizi de bulur belki bi gün böyleleri😏 olmayacak duaya amin demek...
Bilmiyorum bebek gibi sevmeyi bırak , beni sevebilecek biri olduğuna bile inancım kalmadı artık 🥲
Vardır vardır bebek gibi sevmese de değer verip sahiplencek bir babayiğit çıkar elbet karşına🙂
🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Umudunu kaybetme geç olsun güç olmasın diye boşuna dememişler😉
Ben varim sevgilim bebek gibi olursa neden sevmeyim
Buradayım ama hiç bakan eden yok oysa baksalar ne bulacaklarını bilmiyorlar.
Ama sen durduğun yerde sana bakmalarini beklerken seni nerden görücekler ki
Benim mi yaklaşmam gerekiyor anlamıyorum kızları
Yani biraz
Ama biraz
Zamanla selam vermeye başlasam olacak bir şeyler varsa vesile olur mu
E tabi , kendini belli et ama kızı sıkma
Sıkmam zaten. Yeter artık üniversite başladığından beri amfide arkasında oturuyorum ama tık yok. Bu belirsizliğe bir son vermem lazım. Gönlüm onu istiyor.
E ozaman topla cesaretini kahve içmeye felan davet et , belirsizlikten iyidir.
Arkadaş grubundan çekiniyorum hiç tek yakalayabileceğim bir an olmuyor
Sosyal medyadan felan yax
ya da bi eşyasıni felan iste , not iste
Sosyal medyadan yazarım yazmasına ama belki sen de bilirsin kızlar arasında her türlü fesatlık olabiliyor dillere düşmek istemiyorum...
Evet ama adım atmazsan hiç bilemezsin ki
Bide mesaj atıp kiza saçma sapan şeyler yazma
Dersle ilgilişeyler felan sor mesela direk ilgin olduğunu belli etme
İlgim olduğunu belli edersem neden kaçıyorsunuz anlamıyorum sizleri. Ayrıca şimdiye kadar hiç etkileşimimiz olmadı konu ne olursa olsun yazarsam benden hoşlanıyor havalarına girer büyük ihtimalle. Nasıl olacak bilmiyorum onu istiyorum sadece. Vizelerden sonra sınıftakiler memlekete falan gideceğim diyorlar bakalım ortam müsait olacak gibi yüz yüze denemeyi düşünüyorum.
Şimdi şöyle bence erkeklerin en büyük hatası burada, direk sana ilgim var sevgili olalım mı diyosunuz ama o kız seni tanımıyosa senle konuşmadıysa seni nasil kabul etsin
Belki çok yakışıklısın sen yazar yazmaz kız kabul etcek ama diyelimki ortalama tipde bi insansın ama karakterin çok iyi
Yani önce sana olabilir gözüyle baksa bile olur demeyebilir önce bi ölçer tartar bakalım kişiliğinle dış görünüşündeki eksikliği kapatabiliyomusun
Ben dış görünüşe o kadarda önem vermem nasil bi insan olduğuna bakarım ama o kişi hem bi kızla nasıl konuşulacağını bilmiyosa hem güzel sevmiyosa üstüne bide yakışıklı değilse 2. şansı vermem
Ben de onu tanımak istiyorum çok güzel kız ama içinde o güzellik yoksa bir önemi kalmaz. Bir yerden sohbet başlatmam gerekiyor sanırım. Tipime de çok iyi diyemem ama biraz da olsa öne çıktığımı düşünüyorum karakterim de iyi kibar biriyim. Bakalım uygun ortam olursa bir merhaba diyeceğim.
Şöyle bir durum var ben okula iyi bir arabayla gidip geliyorum ve bu kız ben arabayla çıkarken bazen bana yüzünü buruşturarak (hani güneş gözüne vurunca gözünü kısıp yüzünü buruşturursun ya öyle) bakıyor. O bakışların anlamı ne olabilir sence
Bilerek hava atmaya çalıştığını düşünüyo olabilir
Ama ikinizde birbirinizi tanımadan bişey söylemek zor olur
Bence tiksiniyor başka ihtimal olamaz zaten yine kadere mahkumuz
Ohoo kendi kendine kuruntu yapma denemeden bilemezsin , korkaklık etme ve bazı konuları uzatmamak lazım. Sonra kızı kapıverirler bak
Sen böyle öz güvensiz olursan kız senle konuşmaz ki
Ama şunu belirteyim sakın özgüvenle kendini beyenmişliği birbirine karıştırma
Kızı direkt kahve içmeye davet etsem olur mu?
Uygun bi ortam bulman lazım
Bide çok çalışkan felansa vize haftası bi yere çağirmani kabul etmeyebilir
Bi şekilde söyle ders çalışmam lazım gelemem felan derse o zaman sınavlar bitince sözün olsun felan de
ya da sınav çıkışı felan gel bi kahve ısmarlıyim iyi gelir felan de
Sınavlarınız başladımı ki
Vizelerden sonra şansımı denemeyi düşünüyorum zaten. Bir de yanlış anlaşılmasın bizim sınıfta benden daha çirkin olan erkeklerle bazen hafif konuştuğu oluyor ve yüzü hep gülüyor ama beni hiç görmüyor ya.
İnanki dış görünüş o kadarda önemli bişey deyil biliyomusun
Sınavlarımız haftaya olacak her güne sınav koymuşlar
Anladığım kadarıyla o kadar da önemli değilmiş evet. Sanırım birlikte sohbet etmeyi başarırsak benim aslında ne kadar mütevazi sıcakkanlı biri olduğumu görünce olacak ama o sohbet nasıl başlayacak sıkıntı bu.
E başlatıver artık sende bi şekilde
Kızdan çekinmiyorum ama arkadaşlarından çekiniyorum. Arkadaşları yanlış anlaşılmasın fazla laubali gibi. Ağızları hiç durmaz bir sürü flörtleri olur snapchat haritaları dopdoludur falan öyle tipler. Ağızlarına düşmek istemiyorum çünkü o kız beni reddedecek olursa her ne kadar aramızda kalsın desem de arkadaşlarıyla paylaşacak. Böyle bir şey olursa benim erkek arkadaşlara da gitmesinden çekiniyorum.
Tek başına takılan ya da etrafında en fazla 1-2 tane ağırbaşlı arkadaşı olsa şimdiye kadar çoktan yaklaşırdım. Ama ben gerçekten ya*şaklar tarafından egosu arşa çıkmış kızların bakışlarını laflarını çekecek halde değilim...
2 seceneğin var ya bi şekilde açılacaksın ya da hiç bişey yapmadan yerinde sayacaksın. Başka seçenek yok zaten
Bir şey soracağım. Sence bir kız bir erkeği ismini yazıp sonuna tanımlamak için "tıp" gibi bir kelime ekliyorsa durum ne olabilir
Tıp mı okuyosun
Hayır ama benzer bir fakültedeyiz. Önümde oturuyor ya ister istemez ekranına gözüm kayıyor yazıştığı biri var
Xxxx Tıp diye kaydetmiş
Yani özel bi anlamı var mı bilmiyorum ama benim rehberimin hepsi öyle , soyisimleriyle kaydetmekde bi yere kadar çünkü onlarida unutuyosun, benim rehberimde çoğu kişinin yaninda okul veya yurt yazar
Benim rehberimde 28 kişi olduğu için bilemiyorum
Uygulamadan çıktık evet gidiyoruz
Stajyer felanmısın
Ahaha stajyer derken?
Uygulama derken
Başka neyin uygulaması oluyo
Ben stajyer olduğum için aklıma direk o geldide
Huzur uygulaması :)
O ne ki
Erkek vardır da bebek kadar saf kız var mı sence
Saflıktan kastın +18 durumlarıysa , o şekilde çok kız var ama gönül almasını kalp kazanmasinı bilicek bi erkek çıkmadı şimdiye kadar karşıma
Lanet olsun hayat neden yanlış insanlara doğru kişiler çatar
Biraz efkar yapayım dedim🚬
Bu gidişle bende yanlış insan olma yolunda ilerliycem , az kaldı
"üzeni yolla, isterse dönsün sonra
salla ardına bakma asla"🎵
Yok be geriye takılmiyomda hani önümede birisi çıksa çok iyi olur
Çıkar çıkar dert etme
Mümkünse önümüzdeki 6 ay içinde çıkarsa çok iyi olur yoksa çok üzülürüm
Siparişiniz alınmıştır📝
Lütfen gerekli merciye iletirsen sevinirim
Müdürünü çagırttırma bana 😄
P*zev... aman çöpçatma departmanı işini iyi yapar hiç dert etmeyin. Şikayetlerinizi sayfamızda gülere.. ama büyük bir ciddiyetle yanıtlarız
Ayıp ediyosun ama
Özür dilerim lütfen müdürü arama bu işe ihtiyacım var🙏
Peki
15-20 yas daha buyuk olanlar
Dogru
Oda olabilir dedim , tanıdik birileri benden 10 yaş büyük biriyle aramı yapmaya çalıştı ama oda çocuk gibi davranıyodu
Yani demem o ki onlarda fos çıkıyo maalesef
Seviyoruzda kıymet bilmezler
Eğer isterseniz tanımak isterim sizi
Bebek gibi kızları seviyorlar şu an
Öyle dötünüz kalkıyor artık sevmiyoz
Beni kimse sevmediği için bu konuda bir fikrim yok maalesef 😅
Bizim kızlarımız az yüz alınca kendilerini bir şey zannediyorlar ama iyileride vardır elbet yüz vermeyincede öküz oluyoruz
E işte yüz veriverin sizde biraz napalım
Yok böyle iyi artık
Ama beğendiklerim bana yüz vermezse ben konuşmaya cesaret edemem ki
Sende konuşmaya cesaret edemezsin o zaman böylece üremezsin dünya nüfusu dengeye girer 😁
Ama ben sevgi istiyorum napiyim
Nidecen sevgiliyi hint dizisi izleyip çay içsene evinde
Ama işte ben evde hanim hanımcık oturunca akrabalar milletim ipsiz sapsız oğluyla benim arami yapmaya çalışıyo (tamam aileleri çok iyi insanlar olabilir hatta en yakın arkadaşınız olabilir ama ben milletin bozuk evladını düzeltemem )
Kendin bulmak istiyorsun doğru mu anladım
E yani
Kimseyle zorla evlenmek zorunda değilsin karşına çıkacaktır muhtemelen Allahı bilen bir babayiğit
🤷🏻♀️
Ilk gunden bebegim olacak kizlar yok
Kadınlarını seviyorlar şu an
Kac yasindasin sen
Evlendi hepsi
Evet bize kalmamış galiba
Burdalar
Artık burdakilere güvenme kotamı doldurdum. Üzgünüm 🥲
Böyle çok sevdim ama simariyorlar
Severim ama kıymet bilmiyorlar