Aşk İlişkileri Aşko kuşko kız mı harbi kız mı? tuzsuzfıstık Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kaybettiysek harbiligimizden kaybettik tırnağım kırıldı diye yaygara patlatsaydım kazanabilirdim Aşko kuşko kız mı harbi kız mı? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Bir gün parayı bulur da kendimi şu hallere sokarım yürüyen estetik olurum diye çok korkuyorum😅 harbi olmak iyidir 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Ben aşık olduğum kadını severim.. 0 0 Yorumla
whatmanama Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 83% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Aşko kuşku kızlar bizden uzak Allah’a yakın olsunlar. Recep İvedik’imsi olmayacaklarsa harbi insan severiz. 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Damacanayı kendimiz sırtlanıyoruz diye oluyor hep bunlar 0 0 Yorumla
thelifetiredme Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İkiside değil bence dürüst insan olmalı cinsiyet gözetmeden 0 0 Yorumla
xdseda Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Harbi olmak o ne miymiy olan kızlar çok itici geliyor 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Harbileşirken erkekleşmeyen cıbırlar 0 2 Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl Akşam 10/11 halı sahaya gitmeyen kızlardan bahsediyor olmalısın zjsksks Yorumla Oluştur +1 yıl O da ayrıntılardan biri tabi ahsjd Yorumla
Benimadimcokokrem Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Harbi kız 0 6 Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl Takılırken Barbie evlenirken harbi istiyorsunuz nasıl olcak o iş Yorumla Benimadimcokokrem +1 yıl Ya ben öyle demedim soruyu bile anlamadan şey yaptım shsjsjsj Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl Ahdajd olur öyle şeyler Yorumla Benimadimcokokrem +1 yıl Ama senin harbi kız olduğuna inaniyom 😄 Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl Eyvallah 😂😂 Yorumla Benimadimcokokrem +1 yıl Tuzsuz fıstık ii oluyor mu bu arada sjsjsjsj Yorumla
whsinemm Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Hem harbi hem Barbieyiz 💅💅 1 1 Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Aynen asko 😌💅 Yorumla
ServetiFünun1 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı. "ay canım mısın estetik burnum ya" 0 0 Yorumla
Mkocbas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Harbi kiz yok ki 0 4 Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl Ben varım diyo ben burdayım diyor mzjskskskksks Yorumla Mkocbas +1 yıl Harbiysen barbi hic olmaman lazim Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl Yerine göre her şey Yorumla Mkocbas +1 yıl O zaman olmuyo iste dmekki yokmuş Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Gamer kız. 0 1 Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl Game over Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Habi kız 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. harbi kız 0 0 Yorumla
Bluesky21m Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Asko kusko kız 0 3 Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl Evlenirken de anneciğine bana harbi kız bul diye yakınırsın Yorumla Bluesky21m +1 yıl Takilmalik için asko kusko kız lazım ama onu kastettim Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl Biz ciddi gerçek manada soruyoruz Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aşko kuşko kızz 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızlar zaten harbidir dişil enerjiyi kapatma kcndkcn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bir gün parayı bulur da kendimi şu hallere sokarım yürüyen estetik olurum diye çok korkuyorum😅 harbi olmak iyidir
Ben aşık olduğum kadını severim..
Aşko kuşku kızlar bizden uzak Allah’a yakın olsunlar. Recep İvedik’imsi olmayacaklarsa harbi insan severiz.
Damacanayı kendimiz sırtlanıyoruz diye oluyor hep bunlar
İkiside değil bence dürüst insan olmalı cinsiyet gözetmeden
Harbi olmak o ne miymiy olan kızlar çok itici geliyor
Harbileşirken erkekleşmeyen cıbırlar
Akşam 10/11 halı sahaya gitmeyen kızlardan bahsediyor olmalısın zjsksks
O da ayrıntılardan biri tabi ahsjd
Harbi kız
Takılırken Barbie evlenirken harbi istiyorsunuz nasıl olcak o iş
Ya ben öyle demedim soruyu bile anlamadan şey yaptım shsjsjsj
Ahdajd olur öyle şeyler
Ama senin harbi kız olduğuna inaniyom 😄
Eyvallah 😂😂