- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılEniştemize acil şaşılık ameliyatına alalım
031 Yorumla- +1 yıl
Enişte de bakışlarıyla can yakıyor valla 😂
- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
Gülmeee 🤣🤣 aklıma ne geldi biliyormusun hani bir kadın vardiya muge anliya çıkmıştı çok yalancı ve çok komikti kadın şey diyordu " Ben imtihandan geçiyorum müge Appla cenneti kazanmak kolay değil ' 🤣🤣
- +1 yıl
Ben seyretmiyorum ki öyle şeyler, 🤣
- +1 yıl
Keşke seyretmiş olsaydın
- +1 yıl
Kadın çok komikti instigramda çok trolleri dönüyordu
- +1 yıl
Buradaki bazı canım daha komik inan onlarla fazlasıyla eğleniyorum 🤣🤣
- +1 yıl
Aynen çok var burada da 🤣🤣 ama onlarda olmasa buranın tadı çıkmaz ki
- +1 yıl
En çokta şeye gülüyorum akılları sıra kendilerini çok akıllı sanan bir kesim var sürekli ss alıp paylaşan başkalarınla misal burada iki muhabbet ettiğimi okuyup ooo gece kuşu rengarenk ablayada yürüyor diye düşünen sadece gülüyorum böylelerine
- +1 yıl
Haydaaa o nerden çıktı şimdi
- +1 yıl
Biz seninle pek muhabbetimiz de yokki
- +1 yıl
Derler derler bu sahipsiz itler herseyi der
- +1 yıl
Ama bende gülerim boyle şeylere hatta geçen gün novel ile bizi birbirimize yakustirmışlar di iki bayan birisi genç bir kız birisi pembe üye gizli aramızda bir şey varmış gibi 🤣 oysaki novel burada benim en değer verdiğim sevdiğim kişilerden biridir böyle bir şey söz konusu bile olmaz ne onun bana karşı ne benim ona karşı olur. Ama birlikte yorumlarda çok gülüp eğleniriz onunla. Onlar öyle yakustima yapınca novel ile çok gülmüştuk hatta. Novel çok akıllı gerçekten kızın inadına daha çok gıcık edip meraklandirmıştı 🤣 hatta dedim niye öyle yaptım diyorum daha çok merak etsin diyor 😂
- +1 yıl
Ben bu tür şeylerden hiç rahatsızlık duymam herkes kendini bilir zaten öyle özel bir ilişkim vss olsa zaten bunu ulu orta yaşamam
- +1 yıl
Zaten çekememezlik burada başlıyor novel benim can dostumdur çok severim kendisini bizim gibi adamlara diş geçiremedikleri zaman pok atmayı daha çok seviyorlar bana böyle geldikleri zaman hatırlayamadım sizi ne zaman yatmistik sizle diyorum 🤣🤣
- +1 yıl
Herkes burada beni tanidigimi zanneder oysaki herkes sandığından ibarettir burada beni novel ve danasabilirsin dışında gerçekten beni tanımaz özelden konuşamaz o fırsatı da kimseye vermiyorum zaten yorumlarda konuşur yorumlarda bırakırım zaten hiç kimseyi bayanlar dahil özele taşımıyorum
- +1 yıl
Size bir soru sorucam şimdi bunca zamandır sorularınıza gelirim size karşı bir terbiyesizliğimi gördünüzmu
- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısınız 👍 novel buranın hem eski hem en değerli insanı çoğu zaman hep o bana akıl verir öyle yorumlara takılma gül geç burası hakkında bilgilendirir yanlışım olursa düzeltir eleştiri yapar bana ve ben onu saygıyla dinlerim dediklerini çalışırım onu uzun süredir tanırım ve güvenirim lafinida dinlerim
- +1 yıl
Hayır estafurullah hiç bir zaman saygisizliginizi görmedim böyle bir şey de beklenen sizden zaten. Ve benimle konuşurken de espirili yaklaşımlsrda yapabilirsiniz ben bunu yanlış anlamam zaten ben burayı makara yapmak için kullanıyorum benim sorduğum sorular da trolll sorulardır zaten. Ben herkesle o samimiyeti yakalıyorum birlikte gülüp eğleniyoruz başkası beni ilgilendirmiyor ben burayı eğlenmek için kullanıyorum oyuzden benimle konuştuğun zaman bu sıkıntıları hiç düşünme bile oyie bir şey diyen olursa da güler geçeriz benim için sıkıntı yok
- +1 yıl
İnsan aynaya baktığı zaman kendisini görürmüş derler. Herkes yuregindekini diline vurur oyuzden herkes kendine yakışanı yapar
- +1 yıl
İşte bu yüzden sizin gibi duyarlı bayanlar hakkinda insanlar yanlış anlamasınlar diye yakında bir soru acicam. Burada namus abidesi gibi görünen burnundan kıl aldırmayan bazı kişilerin 8 sene boyunca burada gece kuşuna ne nude resimler yolladığını ne ilani aşklar ettiğini evli oldukları halde buluşmak için binbir çaba sarfettiklerini sevgilini bugün bırak yarın senle sevgili olurum diyen sitenin hemde en popüler kadınlarının yazılı ispatlı itiraflarıni bir okusunlar bakalım ondan sonra buradaki cemaat bir karar versin buradaki kadınlara benmi yürüyormusum yoksa onlarmi bana yürüyormuş bir görsünler aaaa budami yazmış diye ağızları bir açık kalsın bakalım
- +1 yıl
Canım benim zaten kim namustsn sereften ahlaktan çok bahsediyorsa bilki namussuzun şerefsizin önde gidenidir
- +1 yıl
Ben sizin dediğiniz şeyleri de duyduğum zamanlar oldu anasayfa da namus abideligi yapar arka tarafta naptığı belli defil birde gelir senin ahlakını sorgular
- +1 yıl
Ben cinsel sorularımı ya da görüşlerimi hep açık profil yaparım. Çünkü kendime her konuda güveniyorum ki burdayım. Ama geliyor densizin birisi yok cinsel sorular soruyorsun yok erkek delisisin yok ahlaksızsın vss gibi yorum yapıyor. Mesela bunu ne ye dayanarak yapıyor sorduğum cinsel sorulardan ötürü. Peki birisi çıksın desin ki ben bu kadınla aşk yaşadım ya da sanal seks yaptım ya da bana nude attı ya da benden para istedi vss ya da bana şu zararı vardı. Çıkıp söylesin ben hep burdayım delikanlı gibi açık profil kullanıyorum birisi çıksın desin ki ben bunu yaptım ben bu sayfayı kapatır giderim oyuzden benim işim makara yapmak bu cinsel olur farklı bir soru olur ben buyum iyiyimdir ya da kötüyümdür bilemem ama mal ortada ne yaparsam ulu orta yapıyorum
- +1 yıl
Bu tarz şeyleri de genelde pembe gizli uyeler yapıyor zaten sana birdey diyim mi buranın etkekleri tehlikeli değil asıl tehlike kadınlar burada
- +1 yıl
Ben ilk günden beri kadınları bile özelime taşımıyorum oysaki çok sevdiğim değer verdiğim çok bayan üyede vardır burada erkekler olduğu gibi çokta iyi anlaşırız ve çok eğleniriz yorumlarda ama birkaç fesat insanda çıkıyor işte maalesef.
- +1 yıl
@gecekusum3434 bizde dert ortağı gibi olduk hee 🤣 Nihat Hatipoğlu ile dosta doğru gibi oldu 🤣
- +1 yıl
Bugün gizlinin biri gelmiş ben senin ne güzel kardeşim olduğunu biliyorum diyor benim soruma gelmiş seni sattığımı hatirlamiyum sen yenisin galiba dedim
- +1 yıl
😂😂 iyi demişsin ağzına sağlık bazen gerçekten hakediyorlar
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim 🙋🙋
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılEx I boş ver Nexte geç
09 Yorumla- +1 yıl
Oda olmazsa Tivibu ya geçerim 😂
- +1 yıl
Sana ip tv alalım hepsine hakim ol 😂😂
- +1 yıl
Alalım bee bir dahamı gelicez dünyaya 😂
- +1 yıl
Ya bu pozitif halini çok seviyorum be
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 eğlenmek için burdayız çünkü öyle değil mi
- +1 yıl
Tabi ki haklısın 🙏 Ankara da yapabileceğim vir şey olursa haber vermen yeterki 👍
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 çok naziksin düşünmen bile yeterli
- +1 yıl
🙏 ne demek efen hiç cevapsız bırakmadın her ne kadar sadece yorumlara karşılaşsak ta
- +1 yıl
Canım zaten herkes benimle yorumlarda karşılaşıyor ve hep yorumlarda sohbet ediyorum zaten fırsat oldukçada geri dönüs yapıyorum zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
+1 yılKayan yerlerini itina ile oy gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılBence kör olmuştur ondan başkasın bakmıştır yoksa sen varken başkasına bakmazdı abla ama ayrıl gitsin :D
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kendisine kayarak tüm sorunu kökünden çözebilirsin.
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede mantıklı 🤣
bana kaydıgın yetmıyo baskasına göz kaydırmak nedır de :)
12 Yorumla- +1 yıl
tamam öyle derim cevap verirse ağzının üstüne de terlikle vurarım 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılGözünü çıkarın, fleto yapıp, mahallenin kedilerine yedirin. Bundan sonra böyle deyin. Varsa başka kayan yerin onada aynını yapacağım deyip, son uyarınızı yapın, hanfendi...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGöz kayması çovuk yaşta tedavi edilebien bir sorun ama eniştemizin durum kel. Aman deyim sadece gözü kaymış olsun. Uğraş dur ondan sonra.
Bana sorarsan pıçakla gitsin 🤣00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılYa şu eniştede bir yerinde dursun be.
Şey yap sen. Patlat iki tane yumruk. Önce kayık gözünü düzelt. Sonrada parka götür kaydırakta sana doğru kaydır . Al sana çözüm :D
00 Yorumla
u +1 yılGöz oyma tedavisi uygulayarak
10 YorumlaHangi tarafa kaymissa gözü, o taraftan destekli bir yumruk indir düzelir 😂
00 YorumlaNiye evlendi o zaman sizinle
Cinsel ihtiyaci baskasiyla mi giderecekmis
Siz yetmiyormusunuz00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan oğlu gözü de kayar gönlü de Kayar
11 Yorumla- +1 yıl
Aa hakanim gelmis hoş geldin nasılsın iyimisin
+1 yılBoynu devrilsin.
21 Yorumla- +1 yıl
Amin amin inşallah 🤣
Sende onun şeklini kaydır 🤣
13 Yorumla- +1 yıl
tamam öyle yapayım ağzının üstüne terlikle vurarım 🤣 gözleriyle ağzı yer değiştirir ozaman
- +1 yıl
🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılKadının önünde durursan sana bakacaktır sdhjshd
10 Yorumla
+1 yılX eniştenin X ini kırıp eline verirsen bir daha beyle şeylere yeltenemez. Sürünsün 🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Yolları tuzluyarak kayma durur kara yolları kaymayı öyle kesiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gözünü oyarız onun , tık tık tık seni gibi rengarenk bir hatuna yapılamaz bu ☝️☝️
00 Yorumla
+1 yılAdam olsa kaymazdi senin gibi fıstığı bulmuş DHA ne istiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yıleee yoktu
ne zaman buldun da başkasına kaydırdın adamı00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kolay gözüne kazık sapliyorsun oldu yerde kalıyor bı daha hayatta kayma olmuyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gözlerini çıkartıp eline verirsen kayma olasılığı ortadan kalkar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Sadece gözü kaymış ile şimdilik sorun yok demektir :D
00 YorumlaSende onu kalbinden ve hayatından kaydır bence..😉
12 Yorumla- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 😂 x Enişten beni bırakır diye korkuyorum 😂 piyasa zaten karışık 😂 erkekler Çarşamba fanilası gibi kapanın elinde kalıyor 😂 bugün bulduğun yarın elinden gidiyor 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kasmışsındır...
115 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle diyorsan doğrudur
- +1 yıl
Bencede...
- +1 yıl
Bir gün enişten olursa dikkate alırım bunu kasmam adamı 😂
- +1 yıl
Sana enişte zor
Fazla kaçaksın - +1 yıl
Nasıl yani anlamadım
- +1 yıl
İlgi çekmeyi seviyor ancak ilgiyi sadece ortalık yerde görmek istiyorsun
Yorumlardan aldığın tatmin ve beğenilme duygun seni besliyor
Mesafeyi kendin belirliyor yaklaşımlardan ürküyorsun çünkü eğlencen ciddileşebilir
Zekisin bu güzel - +1 yıl
Yani öyle de diyebiliriz aslında oyuzden yorumlarda konuşup yorumlarda bırakıyorum bayan erkek hiç kimseyi özele taşımıyorum çünkü sahte samimiyetleri sevmiyorum oyuzden aslında herkesle konuşuyorum ama herkese mesafeliyim çünkü benim işim makara yapmak ben iki gülüp geçiyorum
- +1 yıl
İlgiyi orta yerde sevmiyorum ama şartlar bunu gerektiriyor çünkü bana farklı başka yerden ulaşma imkanı sunmuyorum beni yakından tanıma fırsatı sunmuyorum oyuzden de ulu orta konuşuyoruz gülüyoruz vss
- +1 yıl
Burada ince nüans şu
Bazı reel karakterler seni ciddiye alıp samimiyet sergiliyor
Senin çok alışık olmadığın ya da ciddiye almadığın kadar ciddiye alabiliyor
Değer vermek hepimiz için güçlü bir duygu
Neyseki bu açıklaman ile bazılarımızı bu değeri boşa harcamaktan kurtardın
Keyifli eğlenceli zaman geçirmeni dilerim🤍 - +1 yıl
İyide neden bunları bana söyleme gereği duydun şimdi ? Benim cizgim ilk baştan beri hep buydu
- +1 yıl
Senin çizgine hep saygı duydum
Bende 1 yılın üzerine kendi çizgimi yanına çizdim
Değerli sohbetimizin haddince
Keyifli soruların için teşekkürler
Keyif ve eğlence ile yorum yaptım🙂 - +1 yıl
@Tendenönceruh teşekkür ederim 🙏 ama sen bence benim sorularımdan keyif almamış sadece beni ve kişiliğimi sorgulamışsın. Yorumundan sadece bunu anladım bu konuyu da sizinle tartışmak çok isterdim açıkçası çünkü sizin kişiliğinize duruşunuza , fikirlerinize herzaman saygı duyuyorum daha öncede bunu belirtmiştim size zaten bir cizginiz var ve o çizgiyi ne olursa olsun bozmuyorsunuz buda sizin kaliteli bir insan olduğunuzun göstergesidir ama ben nerde hata yaptım ki size bunları düşündürdüm diye de yazdıklarınızı anlamaya çalışıyorum
- +1 yıl
Yok
olur mu öyle şey gayet keyifle ve eğlenerek cevaplıyorum 😊 - +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Ricalar 🤍
Kız genemi sen bi vermedin gitti ya
11 Yorumla- +1 yıl
Yorumun beni benden aldı küçük bey 😂
+1 yılNeden kaydı acaba sende bulamadığı neyi aradı bakalım 😂😂
00 YorumlaGözünü oyarak😃
01 Yorumla- +1 yıl
@bynarcos ama gözünü oyarsam benide birdaha göremez ozamsn 🤣
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Oy gözünü ☺️
11 Yorumla- +1 yıl
Ama gözünü oyarsam benide birdaha göremez ozaman 🤣
Aşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı. Ona kayacağı şeyler göster
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem boyle kadina sahip bide baska kadinami kaymis onun ben taa :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kendisi de kaymış mı acaba ona bakmak lazım
00 Yorumla
+1 yılyeni birinitransfer et
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntı bence konuş onla bir sen
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Kayan yerlerinde hasar bırakarak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılGöz doktoruna götür 🤨
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Limon sık gozlerine enistenin😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılo kadımda sızmısınız
00 Yorumla Gözlerini oyarak durdurabilirsiniz, kolay gelsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılgit kadına kadın kadın o adam benimdir de
00 Yorumla
+1 yılMini bir dekolte her şeyi çözer. 👌
00 YorumlaYüzüne vur yaptığının belki utanır. Konuşmalısın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. enişteye doğum gününde at gözlüğü hediye et
00 Yorumla
+1 yılGoz kaymasi doktor tedavisi gereklidir
00 Yorumla
+1 yılGözünü oyarak
13 Yorumla- +1 yıl
Çok zalim gördüm seni 🤣
- +1 yıl
Başka kadına bakan gözler oyulmali bence 😁
- +1 yıl
Bencede mantıklı 🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanları anlamak ne zor ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılüçlü olsun güçlü olsun dieyrek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDurduramazsın adam haklı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılkaydığı şeyleri senden görememiştir belki :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYumruk kesin çözüm
00 Yorumla Gözünü oy ☺️
00 Yorumla
+1 yılKaşıkla oy
00 Yorumla
+1 yılÖldür onu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yıly ye sahipcik
00 Yorumla
+1 yılYerleri iyi sil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Durdurma
00 Yorumla
+1 yılenişteden ayrılarak :D
00 Yorumla
+1 yılAyrılın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendine kaydir
00 YorumlaMuameleyi güzel yap
00 Yorumla