Seviyorum ama evli?

öncelikle biz tanıştığımızda evli ve çocuklu olduğunu bilmiyordum daha sonradan öğrendim ama çok seviyorum zaten sadece sanaldan tanışmıştık vesaire ama bağlandım yanlış bir şey olduğunu biliyorum ama değer verdiğin birisiyle birden konuşmayı kesmek kolay bir şey değil ayrılacağını söylüyor ama olan kadınla küçücük çocuğa olucak doğru mu söylüyor bilmiyorum ama ben istemiyorum öyle bir şey olmasını benim yüzümden başka bir kadının üzülmesini istemiyorum ki kaçarak evlenmişler zaten kadının ailesiyle arası bozuk olan dediğim gibi onlara olucak bunu istemiyorum ama onu da bırakamıyorum daha az önce düğün fotoğraflarını vesaire gördüm çok güzeller seviyor gibiler birbirlerini ama eğer onu seviyorsa neden benimle konuşuyor anlamıyorum ve daha çok genç yani baya erken evlenmiş çok seviyorum çok değer veriyorum aşırı bağlandım ama sanırım onun için her zaman “other woman” olarak kalacağımı bilmek kadar üzen bir şey yok tüm çevrem vazgeçmem bırakmam için uğraşıyor ama yapamıyorum hep neden ben değil de o kadın diye düşünmeden edemiyorum belki de ondan önce benimle tanışsa böyle olmazdı bazı şeyler için geç kaldık diye de düşünüyorum aslında bunları düşünmem bile yanlış ama yanlış olduğunu bilsem bile düşünmeden duramıyorum 🤷🏼‍♀️
Seviyorum ama evli?