3 gün önce sen bana çok iyilik yapıyorsun, ömrüm boyu sana minnettar kalacağım demişti.
Aynı gün arkadaşımı arayıp bana neden sürekli iyilik yapıyor, ben onu istemiyorum falan diye arkamdan konuşmuş. tabi bundan haberim oldu.
49 saat 53 dakikadır yataktan çıkmıyorum üzüntüden. 3 günde sadece 2 öğün yedim.
Cipsle falan besleniyorum.
Hem aşırı iyi kalpli, hem duygusal birisiyim.
neyse sonuç olarak galiba lafta ben efendi erkek arıyorum diyen kızlar da dahil olmak üzere tüm kızlar aslında efendi erkek istemiyor ki ben 25 yaşındayım hayatımda hiç sevgilim olmadı.
her kız mı mazoşist gibi kendini üzecek erkeklerin peşinden koşar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hayır siz kendinizi üzecek kisilere gidip sonrada tüm kadınlara genişliyorsunuz bence
Bizzat kendisi efendi erkek arıyorum, o ne öyle bazı kızlar kendisini üzecek erkeklerin peşinden koşuyor diyen kız bile bir gün sonra bana sen çok çok iyi kalplisin olmaz deyip reddetmişti beni.
Sorun onda demek ki kendinde sorun arama
Tamam işte ben de onu diyorum, sorun bende değil.
İyi kalpli olmak benim doğamda var bu benlik bir şey değil sorun genelin iyi kalpli ve efendi erkekleri istememesinde
Sana öyle geliyor isteyen bir suru kadin vardır ben se dâhil
Bilmiyorum, hem sosyal çevresi geniş bir insan olarak, hem de meslek gereği (veteriner hekim) insanlarla içli dışlı olan bir erkek olarak, iyi kalpli ve efendi erkek isteyen kadınların sayısının bir sürü olduğuna pek emin değilim.
Olsaydı bu kadar senede hiç değilse bir tanesi karşıma çıkar da sevgili olurdu benimle herhalde değil mi?
Ya sende abartmışsın ama erkeklerde biraz kaşar seviyo
Ben sevmiyorum. Abartıyorsam 25 senedir beni reddedenler neden hep bana sen çok iyi kalplisin beni üzmezsin falan diyerek reddettiler hep?
49 saat 53 dk yatakta mı kaldın @everkegii aynı bunun gibi olmuşsun sanki
Çok ciddi söylüyorum, hastanede nöbetten çıktım eve geldim, üzüntüden direkt yatağa girdim.
2 gün geçti hala yatıyorum.
Ben iyilik dışında bir şey yapmadım. Tamam beni sevmek zorunda değildi ama arkamdan konuşmadan yüzüme de söyleyebilirdi.
Istesem de kötü kalpli bir insan olamıyorum.
İyi kalpli efendi erkek olduğum için de yalnızım ve hep yalnız kalacağım gibi duruyor
maalesef kardeşim bizim gibi saf temiz düşünen hassas olan insanlar hep üzülür nerde bok insan varsa gidip onu severler onun arkasından koşarlar
Yapacak bir şey yok, ömrüm boyunca yalnız kalacağım gerçeğini kabullendim bile artık.
Ömrün boyu yalnız kalmazsın nie kalasın sadece doğru zaman ve doğru insanı bekle
Hem sosyal çevresi geniş bir insan olarak, hem de meslek gereği (veteriner hekim) insanlarla içli dışlı olan bir erkek olarak söylüyorum doğru zaman falan yok olsaydı bu kadar senede bir kere bile olsa sevgilim olurdu herhalde değil mi
Bnde sağlıkçı hemsireyim öncelikle tanıştığıma memnun oldum fakat şunu da belirteyim ki nasibinde ne olduğunu kim olduğunu ne zaman ne şekilde olacağını bilemezsin çok düşünme hayati oluruna bırak maalesef günümüz kızları hep böyle artık iyi temiz olan da çok nadir
Ben de tanıştığıma memnun oldum demek isterdim de gizli profilden dolayı kiminle konuştuğumu göremiyorum maalesef ama olsun yine de bir sağlıkçı ile konuştuğuma sevindim.
Dediğine katılıyorum işte bu yüzden hep yalnız kalacağım düşüncesi bana yerleşti.
Kimse sırf iyi kalpli olduğum için bana bakmayacak
Bn sana istek atarım