Eski sevgilimin en yakın arkadaşıyla birbirimizden çok hoşlanıyoruz ne yapmalıyım?

Eski sevgilimle arkadaşı sayesinde tanıştık ve arkadaşıyla da ortamlardan tanışıyoruz ve aynı mahallede oturuyoruz birbirimiz severiz ailelerimiz de tanışıyolar ve onun ailesi beni benim ailem onu çok sever ama şu zamana kadar birbirimize hiç o gözle bakmamıştık olayın aslına gelirsek eski sevgilim ilişki içinde bana çok kötü davrandı ve süründürüp ayrıldı benden ve sonrasında pişman oldu geri dönmek istedi ben istemedim engelledim her yerden ve bu arkadaşından bana defalarca yazdı bahaneler bulup sonra o gidince de biz arkadaşıyla konuşmak zorunda kalıyoduk ve sonra konuşmayı bitiriyoduk en son eski sevgilim arkadaşından yazdı ve gitti biz çocukla konuşmaya devam ettik dostça dertleştik falan derken birbirimiz yakından tanıma fırsatımız oldu tanıdıkça da birbirimize ne kadar uyumlu olduğumuzu farkettik ve sanki birbirimiz için yaratılmışız gibiydi bunca zaman gözümüzün önündekini görmemişiz her detay tam olması gerektiği gibi ve ilişki başlatmadan eski sevgilimle konuşması gerekiyodu en sonunda konuştu anlattı durumu ama eski sevgilim çocuğa beni sil demiş arkadaşıyla arası bozulsun asla istemiyorum ve büyük ihtimalle bu yüzden konuşmayı kesicez ama kessek bile biz sürekli karşılaşıyoruz birbirimizden uzak durmamız çok zor hem arkadaşıyla arası bozulmadan hemde birbirimizden bu kadar hoşkanırken ilişkiyi bitirmeden nasıl devam edebiliriz ne yapabiliriz? lütfen anlamaya çalışın arkadaşlar

Eski sevgilimin en yakın arkadaşıyla birbirimizden çok hoşlanıyoruz ne yapmalıyım?