AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Beynimin içinde gez düşüncelerimi öğren demek
bi erkek bunu peşinden çok koştuğu ama ona şans vermeyen bi kıza hangi amaçla söyler?
Gel senin için neler düşündüğümü gör der gibi düşün
Bi şarkı var 1 yıl önce çıkmış izlenmesi çok az onun sözlerinden biri bu cümle biosuna yazmış bana diyor gibi geldi ya da öylesine yazmış olabilir mi bundan önce de ing aklım nerede yazmıştı
Çocuk bioya yazmış sen neden üzerine alındın ki. Belkide başkasına ya da öylesine beğendiği için yazmış
Peşimden çok koşmuştu ondan alındım
boş ver geçmiş ile kendini meşgul etme
Haklısınız peki bişey sorucam 20 yaşlarında kızlara düşkün bi çocuk değişir mi
Yani birine sadık kalabilir mi
Çocuğun yaşı önemli bu durumda
20 yaşında serseri bi çocuk dedim ya peşinden çok koştuğu istediği bi kıza bağlanabilir mi
Kişinin karakteri ile ilgili bir durum genelde nasıl ise başlangıçta öyle devam eder orta yaşa kadar
Hmm çok peşimden koştu gerçekten çok istiyor bi şans vermeli miyim?
Güvenmediğin birine şans vermek?
Emin olun benim için de öyle kesinlikle katı birisiyim ama ben biraz kafamda kuran da birisiyim yani onu tam olarak tanımıyorum benimki biraz ön yargı onu yakından tanısaydım ve o zaman güvenmeseydim kesinlikle bu ihtimali düşünmezdim bi tanıdığım var gerçekleri geleceği görebiliyor bi Cin ile irtibat halinde bana o çocuğun beni sevdiğini söyledi bi erkek gerçekten bi kızı seviyorsa ona sadık kalır mı
Cin irtibatı doğrudur sıkıntı yok ama gelecekten haber vermezler emin ol ben yıllardır bilirim irtibat kuranları çoğu şey yaparlar ama gelecek sadece gaybı bilen Allah bilir
Pardon o kısım yanlış olmuş ben karıştırdım sadece şu an hakkında bilgi veriyorlar doğru peki bu çocuk gerçekten seviyor beni buna eminiz gerçekten seven biri aldatır mı? Bazıları sevseler bile seks işini aldatmak olarak görmez yani sevdiğini aldatır ama hala o kadını sevdiğini söyler gerçekten seven aldatıp sevmeye devam edebilir mi
iki türlü insan vardır kadın erkek farketmez. 1.. si sevdiğinden başkasını gözü görmez bırak seks yapmayı yan gözle bile bakmaz. 2.. si sever aşıktır ama seks amaçlı başka partnerler ile takılır ve ben dünyaya birdaha gelmeyeceğim hayatımı istediğim gibi yaşarım ama aşığım seviyorum o başka seks başka der.
Peki bu 2. Türden insan için seviyor denilebilir mi
Tabiki kiside aşık ve seviyor hatta uğruna ölecek kadar seviyorlar. Ne danışanlarim oldu bu şekilde hepside ölecek kadar seviyorlar ama başkaları ile seksi normal görüyoruz diyorlar
Lanet olsun onların sevgililerine daima kendi gibilerine denk gelmeleri dileğiyle
Bence sen doğru kişiler ile flört etmelisin. Çünkü zaten takıntılı kafanda kurup duran bir kişiliğin var seni üzer yani
Çok doğru nerden anladınız
İşim bu 😊
AA o zaman herşeyi sorim mi ksksksksksk
Sor bakalım 😊
onu çok iyi tanımıyorum benim biraz ön yargı bana ciddi ilişkisini anlattı normalde takılıp geçen bi çocuk aşık olmuş kız masum Zeki bi kızmış kız onun peşinden koşmuş onunla 2 yıl ciddi ilişkisi olmuş ondan ayrıldıktan 6 ay sonra benimle tanıştı bunları anlattı o kızla fotolarını saklıyormuş telefonun gizli bölümünde sonraki sevgililerine söylememiş silmemiş o kızla anılarını bana söyledi hemde sadece arkadaşken onun için sokakları bıraktım dedi beni çok masum buluyor çok yakışıklı bi çocuk ilk kez benim peşimden koştu ve şans vermedim serseri ve aşırı yakışıklı olması nedeniyle kızlar genelde onun peşinden koşuyorlar 20 yaşında ama benim peşimden koşarken başka kızlarla da konuşuyordu sosyal medyadan bu şekilde ne düşünürsünüz ama hiç inanmadım baya süründürdüm hatta arada sinyal verip manipüle bile ediyordum sonra bana kızmaya başladı hakaret falan etti yoğun ilgi gösterip kesti diğerleri gibi peşinden koşucağımı zannetti hatta kendi ağzıyla söyledi ama hiç bi istediğini alamadı umursamazdım
Standart çekim yasası. Kötü çocuk güzel kızların dikkatini çeker sıradışı zannedilir kötü çocuk tavırları halbuki çocukta kız da hırs yaptığı için birbirini istiyor maksimum 3 aylık seksten sonra ilişki biter ama saplantı yapabilir tarafların biri ve sonuç kavga kaos içerisinde fucbdy ilişkisine dönüşür
Ne? Ben onun benimle ilgili fikirlerini bu davranışları sonucunda anlamak istedim
Açıkça böyle olasılık teorisine göre
Benim anlattığıma göre bunun benimle amacı ne olabilir
Hırs+ seks sonrası onun peşinden koşman.
Ama daha öncesinde ciddi ilişkisi olmuş ve o kızın seks yapan bi kız olmadığını hiç bu tarz bişey o kızla yaşamadığını söyledi öyle bi kız değilmiş ve onunla 2 yıl ciddi ilişkisi olmuş
Bu açıdan bakarsak?
Doğru mu söyledi yoksa istediği gibi seni manipüle mi etti acaba? Birde bu açıdan bakarsak 🤔
İnanın bakıyorum sadece her ihtimali değerlendirmek geliyor içimden gözü kör değilim
Diyelim ki doğru söyledi bu vaziyette değerlendirirsek?
O zaman serseri görünen ince ruhlu kaliteli bir erkek.
İnce ruhlu olduğunu nerden anladınız
İki yıl arkadaşlık ve sıfır cinsellikten
Peki bu cinselliği o kızla yaşamıyor ama o kızı gizli gizli sadece seks için başka biriyle aldattıysa? Aynı şekilde ince ruhlu kaliteli der miydiniz
Hayır. Sevdiğini incitmek istenmeyen picin Teki derdim
Peki bu erkeğe şans verdim hiç bi cinsellik yok aramızda beni başka bi kızla aldatıp aldatmadığını nasıl anlicam? açık verir mi?
Açık vermez yakalasan bile ihtiyaç der sana kıyamadım der geçer. Yani illaki yaşayacak bu devirde kimse bir hafta ilişkiye girmeden dayanmıyor
nE kusucam
Kus
Cinsellik olmadan da bi kıza sadık kalıcak bi erkeği anlamanın yolu yok mu
Zor. Yat dinlen sende artık
Neyse sizi de yordum teşekkür ederim her şey için iyi günler
Rica ederim iyi geceler
Şey tekrar rahatsız ediyorum ama bişey sormak istiyorum bu çocuğa şans versem başka bi kızla beni aldatıp aldatmayacağını anlamanın bir yolu var mı? Ya da hangi hareketleri yapan biri aldatır
Sor tabiki. Hareketlerinden anlamak zor ama şunu sakın unutma. Partnerin en doğal durumda hoşlandığı kişiye yükselmiyor ve yakınlaşmak istemiyor ise illaki bunu karşıladığı biri vardır. Ya seninle ya da başkası ile yaşar. Ortası yok.
Yani eğer cinsellik düşkünü onunla sevgili olursam bana çok aşık olsa bile onunla cinsellik yaşamadığım için başka biriyle kesin aldatır mı demek istiyorsunuz
Kesinlikle öyle diyorum
Nasıl bu kadar eminsiniz
İnsanlar çevre danışmanlık hizmetleri verdiğim kişiler den edindiğim izlenim tecrübe
Beni aldatacak bi erkek onunla 7/24 yatsamda aldatır öyle değil mi? karakteri budur bu durumda dediğiniz gibi onunla bunu yaşamadığım süreçte sırf benle olmadığı için illa başkasıyla yaşaması olayı da doğru değil?
Haklısın aynen öyle
Öyleyse neden ya seninle cinsellik Yaşar ya da başkasıyla rahat durmaz diye dediniz yaşı henüz çok genç olduğu için mi kendini kontrol edemez hormonları ağır basar?