Bu cocuk bana telegramda yaziyordu , cnsllk uzerine konustuk ve ikinci gun cok hosuna gottigini soyledi , ben de bu sekilde konusamam dedim , kalbim kirik vb baskasina yonelemiyorum dedim , cocuk yanina geleyim vb dedi yok dedim bir baktim telegram silmis hemen
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Nasıl. yani. telegram. dan mi konsutunux.. ee. nerde tanistiniz
Evet telegramdan yazdi , bir bilgi grubunda soru sormustum cevap verdi yazmaya basladi ama instagram kullanmiyorum dedi
Öyle şey mi olur. vardır kesin. ordan da baskaian yuruyuor demek
Iste inanmadim ben de
Korkmuş olabilir. Buradan yenileri çıkacaktır illaki
Neyden korkmustur
Söylediği yalanlar ya da gizlediği şeylerden
Instagramim yok diyordu bir de
Ya birde kimisi orgazm sonrası pişmanlık korku duygusu yaşıyor öyleleri de çok. Danışanlarimdan biliyorum
Ya benle yine cinsellik konusmak istedi ben hayir dedim pisman oluyorum dedim , pisman olma dedi yanina geleyim dedi ben israrla hayir dedim en son kalbim kirik kimseye yonelemiyorum dedikten hemen sonra hesabini sildi
Demek ki anladı senden ekmek çıkmaz.
Tamam da cocuktaki sorun şu , instagram var mi diyorum hayir diyor goruntulu konusalim diyor resim at diyor yanina geleyim ama instagram yok diyor e bu durumda ben nasil guvenicem
Sende haklısın tabiki ben olsam senin gibi ya da yüzüm gizli tskilirdim ilk
Bilmiyorum demmekki amaci cidden cinsellik cunku oyle olmasa tamam normal konusalim derdi ve hemen hesap silmezdi sence
Cinsellik te bir ihtiyaç sonuçta
Tamam ihtiyac ama daha ucuncu gunden direkt sildi hesabini cok garip , bu kadar ilgiyle yaklasip silmesi , yazmamak icin mi sildi acaba hesabi
Aynen zaten çoktan takılmıştır kafa dengi biri ile çünkü sanal seks seven çok fazla insan var ve tanışıp 5 dk sonra takılmaya başlıyorlar sonuçta sanal
Yazik cidden yazik artik bu devirde ask da kalmamis ya ucuncu gunden hesabu komple silmesi ne sacma bir de daha bulusmadan ust uste cunsellik konusuyor tamam ben dw sevdim ama kalbim kirik yonelemiyorum konusmayalim dedim hicccc pesinden kosma durumu da yok direkt hesabi sildi
Aynen öyle çünkü seçenek çok fazla olunca böyle oluyor genelde
Ayyy bi de seni hissettim sanki diyordu , resmen bana yazmamak icin hesap silip baskalarina hazirlik yapti saka gibi
Bunun hesabini bulamam dimi illaki kendine bor hesap acmistir
Sıkma canını takıl biri ile keyfine bak anca bu satte stresini atarsın
Ya takildim cunku hemen hesabini sildi yani onemsedigini dusundum ben aslinda sence ,
Gel ben hesap açar eklerim sıkma canını 😊
Onunla cok uyumluyduk ya canım gibi niye kalbim kirik diyip ters davrandiysam
Sıkıntı yok bazen bu tür olaylar sebep olur gerçek kafa dengi birini bulmana
Yani simdi degil ilerde ters dusseydik o zaman da hemen silip gidecek birisiydi zaten mi diyorsun
Aynen öyle. Kimi yaşanılan durumlar doğru olana yönelmek için yaşanması gerekir
Cinsellik olarak o kadar uyumlu yazışıyorduk ki o yuzden benim de aklimda kaldi ve ikimiz de ayni meslek grubundayiz , gel beraber gezelim bile demisti tatilde
Daha çok uyumlu tecrübeler edinirsin bunlar yaşanılır. Bak bu saatte insanların çoğuna hormonları yazdırır ama itiraf edemezler
Peki bir erkek neden her yeni gittigi mekanda ve yerde , hesabini acik yapar ve sonra kapatir , bunu hep yapiyor ve bu kisi instafan engeli kaldirdi ama telegramdan kaldirmadi
Gittiği yerlerde ki yakın kişilere parlak çekiyor 😉. Ben kaçar yarın devam ederiz iyi geceler sende uyu dinlen
amacına ulaşamamış işte
Yani hemen silmesine gerek yoktu hesabini
onun fikrine göre vardı😄
Senden hayır yok silmiş işte
Hesabi sildiginde halen kişi lostesinde olur muyum
Evet
Istese yazar yani , bir de unstagramum yok duyordu hic inandirici degil sence
Bi dk hesabi sildiyse silinirsin ben uygulamayi sildi sandım
Naneyi yedin slaowhekq
Neden
boş ver
Umudu kesmiş senden