2 senedir çabalıyorum ama?

Merhaba herkese. Bu sorumu kadın erkek farketmeksizin cevaplayabilir lutfen üşenmeden okuyun. Benim 2 senedir hoşlandığım hatta sevdiğim birisi var. Onceden kendisi arkadaşımdı fakat hoşlanmaya başladım. Sonra biz çıkmaya başladık ama kendisi güven problemi olan birisi. Bu yüzden her ufak hatalarımda beni engelledi ve 6 7 ay gibi uzun sure icinde konusmadık. Kendisi benimle ciddi düşündüğünü söyledi ben de öyle düşünüyorum fakat 1 kez bile buluşmadik hep bahane buldu. Son kavgamızda beni yine engelledi ve nerdeyse 6 7 ay oldu ama ben hala onu seviyorum. Dogum gunu Subatta ama ben ona simdiden hediye aldım. Benim de dogum gunum subatta diye onun yazmasini bekliyorum. Arada bir yazmaya çalışıyorum ama ilgisi sıfır gibi. Kendimi aşırı sevilmemis ve degersiz biri gibi hissediyorum. Bu cocuk yuzunden tum cevremi engelledim sirf yanlis anlamasın diye ama duzelmiyor aramiz. Sizce birakip yoluma devam mi etmeliyim yoksa dogum gunumu bekleyip belki bi duzelir ihtimali ile beklemeli miyim. Normalde yoluma devam ederdim ama kendisini evlenecegim kisi olarak gördüğumden bir türlü aşamıyorum.
2 senedir çabalıyorum ama?