En İyi Cevaplar
+1 yılİnan eskiden paraya çok değer verirdim 100₺ kenarda olmasa uyuyamazdım yazın gezdim en çok para harcadığım dönemimi yaşadım şimdi bir anda borç sahibi oldum bir sürü yani anlatmak istediğim ne kadar paran olursa olsun huzur mutluluk sevgi merhamet bu dediklerim olmayınca olmuyor sevgiyi huzuru para satın alamıyor ha parayla bunları sana veren biri olursa zaten sen alma ondan bu duyguları paran biter işi biter karşındakinin
03 Yorumla- +1 yıl
Amin... Adini. Kitsap okumus gibi hissettim kendimi
- +1 yıl
Yukarda "dini". Kitsap okumus gibi hissettim yazdim yalniz gitsin.. Ozur
Ya ne alaka her kız paraya bakmaz öncelikle çıkın şu algıdan belli ki iyi bi dönem geçirmemişsin her şey üst üste gelmiş sende ona bağlamışsın düşünme öyle belki de zamanı gelmemiştir beklersen sabır edersen en kralından kız arkadaşın olur diye düşünüyorum
27 Yorumla- +1 yıl
Tüh neyse şu videoya baksana https://vm.tiktok.com/ZMjEFG6BC/
Bir kızın parası yoksa şirketi olan bir erkek o kıza aşık olabilir, onu sevebilir ancak bir erkeğin parası yoksa şirketi olan bir kız ona asla bakmaz. Bulunduğu ortamdaki havayı bile solmaz. Üzgünüm dostum gerçek böyle.
13 Yorumla- +1 yıl
ya alakası bile yok evet böyle olan kadınlar var mı var ama bunlar kadınların çoğunu oluşturmuyor tüm kadınlar böyle değil çoğu böyle değil hatta erkek arkadaşımın parası olmasın umrumda değil buluşalım hiç bişey yemeyelim umrumda değil oturalım bi yerde sadece onunla olayım yanında olayım beni görünce gözlerinin içi parlasın aramız hep güzel olsun bana yeter başka hiç bir şey de istemem banane parasından ben kendi paramdan kendim sorumluyum kendi paramı kazanamayıp ondan bekleyecek kadar da düşmedim böylr düşünen bi kadın varsa da zaten boşverin sevmesin sizi
- +1 yıl
@xxxesmae Türkiyede hepsi aynı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
+1 yılYalancı olmadığın içindir ben dürüst olup mutlu olan kimse görmedim
170 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBence fakirlik ya da tip olabilir. kızlar en çok bunlara bakar çünkü
12 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Benimde hiç olmadı kız arkadaşım boş ver takma. zamanla çıkar seveceğin kadın
Gizli Üye(25-29)+1 yılKusura bakma kardeşim ama duyduğum en saçma şey. Fakir olmakla ne alakası olabilir? Toplumun geneli zaten düşük gelirli ve senin söylediğin gibi olsaydı sadece zenginler evleniyor olurdu. Kadın için para hiç önemli değildir demeyeceğim ama para esasen bi gösterge. Başarının göstergesi. Bu yüzden sonuca değil için özüne odaklan. Kendi hayatında idealleri olan, geleceğe dönük hayalleri ve azmi olan bir erkek zaten başarıyı yakalayacak. Kadın buna bakar. şu an az kazanıyor olabilirsin, potansiyelini farkında olup kızlara da bunu farkında olduğunu göster. Etkileneceklerine emin ol.
33 Yorumla
Soran+1 yılFakirler değil zenginler evleniyor zaten
Cevap sahibi+1 yılBenim çevremde dar gelirli insanlar da evleniyor. Hatta ben erkeklerin bu maddi meselelerin arkasına sığınıp evlenmemek için bahane aradıklarını düşünüyorum. Çevremde düğün isteyen kız yok benim mesela.
Gizli Üye(25-29)+1 yılhiç bir alakası yok bu hayatta seven değil s*ken yaranıyor güzel kardeşim konu bundan ibaret ve kızlar kibar efendi erkekleri sevmezler onlara hayvan gibi davranan erkekleri severler ne kadar dağ ayısı varsa uyuşturucusu keşi müptezeli varsa seviyorlar yani uzun lafın kısası kibar efendi erkeklerin şansı yok ama evlenmeye geldiği zaman efendi erkek istiyorum derler n*h onlara efendi erkek gitsinler kadınların altına yatan erkeklerle evlensinler buna layikler ben onun için hayatıma hiç bir kadını sokmuyorum ben istesem bugün bile bulurum ama bakıyorum da şimdi ki kadınların hep geçmişi pis rezalet onun için uzağım böyle şeylere
50 Yorumla
+1 yılSenin anlıyorum bende şuanda senin gibiyim taşıdığın her özellik bende mevcut ama işte gel gelelim kızlar bu tür erkekler den hoşlanmaz bak ben 21 yaşıma geldim şuana kadar elime kız eli değmedi ama bunu artık önesemiyorum benimde fakirlikle bu hayata görmediğim şeyler var ki onları görmek için çabalıyorum yani demem o ki kız arkadaşın olmasına gerek yok aslında zaten şu devirde adam akılı ve temiz kız yok kalmadı senin hayatta bir hedefin olsun ve bu hedefin üstüne git kaderinde varsa zaten karşına çıkar sen kendini fakir veya durumunla küçümsemeyi bırak su akar yolunu bulur ama sen bu dünyaya bir daha gelmeyeceksin ve hayatını bir kadın uğruna heba etme benden sana tavsiye.
20 Yorumla
+1 yılKanka bence mantıklı, bak ben çalışmıyorum şu an yeni mezunum. Param yok diye hiçbir kıza ümit veremem yani yapmıyorum. Tipim falan da on numara fakat hani hiç kimseye ümit vermeye, hayatından bir dakika bile çalmaya hakkım yok, o yüzden sevsem bile açılmıyorum ki şu an da yok zaten :d
Ha bir kız bulursam para sorun değil beraber kazanırız, buluruz bir yolunu diyen, ikimizde en kötü kasiyer oluruz diyen, aha orada nikah lşkjsdaglşkjşgs
20 Yorumla
+1 yılFakir olmak kader değil tercihtir sıkı çalışırken 4 5 senede zengin olursun bence buna baglamayın herşeyi
37 Yorumla- +1 yıl
@Cemeren__ çok şükür bahsettiğiniz gibi bir erkeğe ihtiyacım yok teşekkürler yorumunuz için.
- +1 yıl
Üzülüp hırçınlaşmanıza gerek yok herkesin bir seveni olur
- +1 yıl
Hırçınlaşmıyorum yanlış anlamayın , sadece konu aşk olunca size hayatı yaşatacak eli yüzü düzgün kimselere bakmıyosunuz, ezik görüyorsunuz ve konu sadece yatak arkadaşı olsa bile yine bakmıyorsunuz , haliyle hırçınlaşma hakkım var hırçın olma niyetinde değilim aslında ama çoğu zaman hırçınlaşıyorum , profilinize bakınca nasıl tiplere baktıgınızı tahmin etmem zor olmadı , benim gibi biri size selam verse bakmazdınız neyse keşke yazmasaydım
+1 yılAçıkcası kim ne derse desin para her zaman daha önemlidir. Yorumlarda para önemli değil diyenleri hic umursama cunku onlarda fakir paran yoksa yaninda durmaz kimse acı ama gerçek 😄
11 Yorumla
Soran+1 yılDürüst kadınsın ama keşke fake foto paylaşmasan
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ön yargılı ve özgüvensiz olduğun için olabilir mi?
46 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Kendin ile başbaşa kalabiliyormusun? Kendine özen gösterebiliyormusun? Gün içerisinde kendine ait bir aktivite yapabiliyormusun? Her haline şükredip hayıflanmayı bırakabiliyormusun? (Aksi bir kişiliğin varsa, inatlaşıp kavga ediyorsan veya her hangi bir konuyu abartıp ince ince düşünüyorsan bu sebepten dolayį olabilir. Kendi özünü bizler değil sen biliyorsun.
Soran+1 yılSanmam. İflas etmeden önce yanımda istemediğim kadar arkadaşım vardı.
Soran+1 yılPeki hanımefendi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten duyduğum en saçma şeylerden biri. Tamam para için beraber olan kızlar da var ama herkes öyle mi sanki? Yalancı demişken de yalancının mumu yatsıya kadardır. Aksine yalancı biriyle ilişki yürümez.
31 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum belki huyun, konuşma tarzın, davranışın hoşlarına gitmiyordur veya beklentilerini karşılamıyordur. Seni tanımayan kimse bu konuda yorum yapamaz
Arkadaşlar evet para herzaman gereklidir. Fakat parayı amaç olarak değil de araç olarak gören birileriyle birlikte olursanız iyi olur. Çünkü parayı araç olarak gören kişiler için il sırada erkeğin verdiği ilgi , sohbet , anlayabilme kapasitesi ve bunu gösterebilmesi karşısındakine çok daha önemlidir.
00 Yorumlahersey diş görünüş degil her kız paraya bakmaz evet ama fasssfakirsen de olmaması doğal hayal dünyasında yaşamayın. ama sana Şu an asıl etkisi olan şeyi söylicem iletişim. kurduğun iletişim o kadar önemli ki tip ve paranın önüne geçiyor bir yerde tavırların çok çok önemli inanmiyorsunuz ama bunlar zaman zaman paradan ve tipten cok daha önemli bizim için. iletişim öz ürlüsü , iki lafı bir araya getiremeyen ya da kaba nerde ne yapacağını bilmeyen biri direkt red flag
03 Yorumla
Soran+1 yılMk sen doğru düzgün cumle kur önce
Soran+1 yılYok anama seni gelin getirecem xd
Sana bisey diyimmi benimde şu ana kadar hiç sevgilim olmadı sebebini tamamen cinsellik yanliso olmadığıma ve doğru kişinin karşıma çıkmamasınıa baĝlıuorum o yüzden boş ver çabala tabi birini sevdinmi ama oturup niye olmuyor diye düşünürsen şöyle olur sen kendini yargılıyorsun beğenmiyorsun dışarıdaki seni niye begensinki bu sefer tam olarak yanliz kalirsin
21 YorumlaŞahsen para ya da tipe bakan biri değilim o yüzden bunlar benim için bir kriter değil. Gönül bağı kurduktan sonra ne önemi var ki para birlikte de kazanılır.
20 Yorumla
+1 yılPara ya da tip bunlardan birini sende olandan daha fazlasını elde edebileceğini düşündüğü an senden vazgeçerler yoksa seninde severler ama vakti gelince denedim olmuyo der giderler
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayatında hiç kız arkadaşın olmadimi sevgilin olmadimi hiç
13 Yorumla
Soran+1 yılOldu
Cevap sahibi+1 yılEe ozaman şuanda yoksa sevgilin bence rahatsın kafanı dinle sevgilinmi var derdin var birader bak benim sevdiğim kadın var problemleri bitmiyor sen şükret sevgilin yok olanların başı dertte
Cevap sahibi+1 yılBak ben trans erkeğim doğuştan kız doğdum kendimi erkek gibi hissediyorum kadınlara aşığım sevgilim var kızın derdi tasası bitmiyor birader kız milleti degilmi makyaj parası yemek parası bunların derdi hiç bitmiyor en güzeli kaç kardeşim kaç topukla sevgili falan başına dert
+1 yılbence evet. ben sevgılılerımı hep beyoglunun nadide sarapevlerıne kıtapçılarına götürürürüm. bi dateye en az 3000 tl harcarım hepsi de cok memnun kalır benden😊. bi kizin sana bakması icün guzel bi evin cebınde ucbes kurusun olacak. meteliksize kız yokkk 🤣
00 YorumlaFakir olup olmaman ile alakası yok zaten fakir olduğunu düşünerekten seni sevmiyorsa bu kız paracı kızdır para sever seni değil ama seni seven kız bunların hiçbirini önemsemez sadece sana odaklanır beraber bunları aşabileceğinizi beraber mutlu bir ilişki yaşabileceğiniz hakkında sana gelecek vaadeder
10 YorumlaYalancı olamaman ama sen yine de yalancı olma boş ver
10 Yorumla
+1 yılHahahaha beceremedigiklerinizi atin fakirlige tabi
20 Yorumla
+1 yılaynı kadınlar 30u geçsin o zaman gıreceksin kadın erkek dinamiklerini 😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer şey bu sıraladıklarınız değil maalesef. Çekim diye bir şey var. Sizi çekiminde hisseden birine henüz denk gelmemiş olmanız, denk gelmeyeceğiniz anlamına gelmiyor.
00 Yorumla Ya fakirlikle falan alakası yok kendine saygısı olan belli bi zeka seviyesinde olan bir kadın zaten paraya bakmaz olayın fakirlikle falan bir ilgisi yok bak bu paraya çekilmeyen kadınlar yok demek değil elbette var ama zengin olupta paran için etrafında kadınların olması fakir olup paracı kadınların etrafında olmaması ile aynı şey bence para ile kadın satın almış oluyorsun eskortluk gibi bir şey zannımca daha da kötü hatta
00 Yorumladoğru insanı bulamamissin belki de cunku saydığın özelliklere göre gayet iyi birisin ve sevgili olunabilecek birisin sevilirsin yani ama doğru insana denk gelmek çok önemli yoksa fakirlik onemli degil benim sevgilimin de durumu iyi degil ve ailesine haciz gelicekti neredeyse ama ben onun her durumunda yaninda oldum cunku seven insan fakirligi ya da dış görünüşü onemsemez
00 Yorumla
+1 yılYapmak istesen çok basit yaparsın ama sen sanırım seçicisin
12 Yorumla- +1 yıl
Aslında olması gereken de bu
Soran+1 yılSeciciyim ama öyle burnu kaf dağında olan biride değilim. Vasat veya vasat üstü fiziğe sahip olmasi yeterli.
+1 yılSending. Psikolojik sorunun var fizik iyi. konusma iyi fakir oldugunu icinmi,? dusunuyorsun? Bu soruyu soranin akli Malik degil..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bir yemeğe götürecek kadar paran varsa sorun olmamalı
06 Yorumla
Soran+1 yılYurt dışına bile götürürüm. Ama yeni nesil kadinlar belli. Villası olsun, 2020 üstü model arabası olsun kafasinda.
Soran+1 yıl%90
Soran+1 yılLafta
+1 yılKardeşim sorduğun sorunun içinde cevabını vermişsin zaten fakir'i bir anası babası bir de yaratan Rabbi sever
10 Yorumlabence alakası yok sadece kızlar kötü davranan erkeklere kul köle oluyor yani iyi ve dürüst erkeği seven maalesef kalmadı bende dahil kaçan kovalanır hesabı ilgili olma fazla para pıl önemli değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır be ne alakası var kardeşim, sadece tipe önem veriyor işte bu şimdiki ırıspılar
10 YorumlaKadınlar paraya bakmaz arkadaşlar. Kadınlar yanında kendisi olabildiği, küçük pahalı olmayan anlamlı hediyeler alabildiği, gözlerine baktığında içini ısıtan adamları seçer. Ama bunu sadece kadınlar yapar. Küçük kız çocukları değil.
20 YorumlaBu devirde para ! Ye kürküm ye misali tek tük paraya bakmayan var oda şansın varsa nasibinde varsa bulursun zaten
21 Yorumla
+1 yılFakirlikle alakasi yok bence hatta neden olarak bunu dusunmen bile saçmalık bilmiyorum belki senin cevrendekilerle iletisiminle alakalidir
20 Yorumla
+1 yılAbicim ne alaka ya sende sıkıntı demekki her kız arkadaşı olan zengin mi? Bu yeterli
00 Yorumla
+1 yılşöyle slkkk erkeklerden bıktım 🧠 olmadığı için olmaması normal
00 YorumlaEvet fakir olmak ama ben yanlışlıkla hayır ı işaretledim
00 Yorumla
+1 yılşu an türkiye de tam olarak beyini kullanan kişiler kimse yok o yüzden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaf birisi olamaman tek sebep uyanık olman çok severler saf tipleri herseyini yutturabilecekleri. görüyorum saftirik adamların yanında çıtır kizlar.. kendilerini kasarlar dikkat et..
00 Yorumla
+1 yılFakirlikle alakası yok zenginde olsan farketmez olmayınca olmaz
00 Yorumla
+1 yılparan varsa seni kizlar begenir
eger tipin boyun masallahin varsa seni herkes kiz erkek fark etmez begenir okay
11 Yorumla- +1 yıl
ve tipin olmasi icinde paran olmasi sarttir
+1 yılHayır ya neden öyle düşünüyorsun maddi güçle alakalı olmamalı bazı şeyler bence şahsen ben bahçeden kopardığı bır çiçekle bile mutlu olurum yeterki yanımda olsun yüzü gülsün isterim her şey para değil bence
10 YorumlaŞimdi ki kızlara baktığımız da evet parası olmayan erkeğe kızlar bakmıyor maalesef
10 Yorumla
+1 yılher şey var asko ama biraz para koymalısın cebine malum kadınlarımız ya da erkek arkadaşlarımız için şuanki hayata dair geçerli bir sebep bu bahsettiğin özellikler var ise para kazanmamak zor olmamalı :)) parasız erkoya bakmıyoruz.
00 Yorumla
+1 yılyorumlardaki 30 yaş altı kadınların dediklerine bakma onlar daha ya hayatın farkında değil ya da iki yüzlü şeytanlar gerçeği suratına vurayım kendine gel paran olunca gö. t deliğini bile yalatırsın
00 Yorumla
+1 yılMükemmel bir insan olmana rağmen bazı hemcinslerim maalesef iyi niyetli insanlara şans vermiyor. önemli bir konu daha var o da senin iletişimin nasıl veya kız arkadaş edinmek için bir şey yapıyor musun?
06 Yorumla- +1 yıl
mükkemmel olmana rağmen mi? kime göre neye göre mükemmel mesela? bu saydıkları senin için okey olabilir ama herkesin beklentileri bir olmuyor şu huyunuzu bırakin bence. çok iyi dürüst işinde gücünde olması benim mükemmelliyetci algıma uymuyor belki? herkesin kriteri farklıdır. şimdi şey deme sen yalancı seni üzen birini istiyorsun vs böyle bişey de yok. peşimden koşan biri vardı yıllardır o kadar sakin alkolü vs olmayan bana değer veren biriydi ki eli yüzü de düzgündü herkes onun bana çok iyi biri olduğunu artık şans vermem gerektiğini söylüyordu ama iletişim kuramıyordu mesela hiçbir zaman ısınamadım bişey vardı yani içimde istemiyordum ama çevredekilerin öyle demesi üzerine de bi şans verdim ve o cok düzgün dürüst işinde gücünde olan cocuk hayalimi mahvetti. kimse inanamadı bana yaptığı şeylere. demem o ki hiçbir şey sizi. dışarıdan gördüğünüz kadar degil. insanların hayatları hakkında bu kadar kolay yorum yapmayın lütfen
- +1 yıl
Tatlım sana elbette hak veriyorum fakat şans vermeden kimin ne olduğunu asla bilemezsin biraz şans işi iyi de çıkabiliyor kötü de fakat benim demek istediğim adamın saydığı özellikler kriter değil zaten olması gereken iyi insan özellikleri ve sırf parası yok veya mükemmel yakışıklı değil diye elenmemeli elbette kusurları da vardır ama bu sayılan özelliklerw sahip insan bulmak çok zor o yüzden mükemmel dedim
- +1 yıl
Ki mükemmel gözüken gayet Zengin tipi de düzgün insanlarla çıktım sonuç hüsran iyi kalpli insanlara şans vermek gerekiyor
- +1 yıl
Ve de fark ettiysen mükemmel gözüksen bile iletişimin iyi olmayabilir yazmışım sonda
- +1 yıl
hislere cok inanırım bende gayet zengin insanlarla çıktım ama neyin ne olduğunu biliyordum yani aynı masaya oturunca bir insanin az cok ne olduğunu anlarsın tabiki tamamen çözmek mümkün degil ama biri birini istemiyorsa istemiyordur ya da benim hislerim cok kuvvetli olduğu icin öyle düşünüyorum bilmiyorum.
- +1 yıl
Haklısın istemiyorsan pek zorlamamak lazım...
+1 yılArayıl içerisinde oldugun için bu kadar kafana takma nasibin varsa zaten seni bulur. aradınmk imkansız olur. Hem unutmaki herkesin hayatında illa birisi olucak diye bir kaide yok. Varsın sende yalnızlar ordusunda bayrak tut.
00 Yorumla
+1 yılbu hayatta her sey para degil, ne kadar paraya onem veren kizda olsa onem vermeyen bi o kadarda kiz var. her sey kalplerin uyusmasi, ve aradaki cekim. nasipin daha karsina cikmamistir, sen her zaman sen ol yeter o seni elbet bir gun bulucak zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTipsiz ya da özgüvensiz erkeklerin bahanesi bu
10 Yorumla
+1 yılDürüstlük Her Zaman Neyi İstiyorsan Onun Karşısına Karşısında Kalkandır.
Tek Ol10 Yorumla
+1 yılBelki de çok fazla drama queen olduğun içindir bi erkeğin fakir edebiyatı yapmasıda ne bilim az güçlü kişilikte olun pasif erkeği kimse sevmez. Konu maddiyat değil :)
00 YorumlaBelki kiz arkadaşın nasibinin başka kızlarla kirlenmemesi için dua etmistir bide öyle düşün 😉
20 YorumlaÇoğu kişi fakir zaten olm başka sebepler vardır utangaçsindir falan ya da karsindaki utangaçtir o tarz şeyler..
00 Yorumla
+1 yılistediğin kadar zengin veya yakışıklı ol, kızdaki aşk olmadıktan sonra neye yarar... insan aşık olunca paraya veya dış görğnüle bakmıyor emin ol
02 Yorumla- +1 yıl
hayir öyle bisey yok begenmek ayrı aşıj olmak ayrıdır
Para önemlidir tipsiz olup parası var diye yanında gezen insanlar tanıyorum ve bence yani bu benim düşüncem devir değişti para da bir yere kadar
00 Yorumla
+1 yılMallesef fakir olmasaydık çok iyi bir evde oturup çok iyi arabamızla çok iyi kızlar düşerdi galiba hiç hoşuma gitmiyor ama böyle
00 YorumlaÖzgüvenli misin? Kızlarla nası konuşacağını biliyor musun? Azcıkta yakışıklıysan illaki sevgilin olur.
00 Yorumla
+1 yılFakir olmakla alakası yok doğru insan eninde sonunda gelip sizi buluyor
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılHayır
Zengin kişilerede düşmüyorlar10 Yorumla
+1 yılElbette hayır
10 Yorumla
+1 yılVarsa yancıkta oynarsın a***a bu devir böyle paran yoksa yanındaki kızı bile alırlar elinden
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Selam ben geldim; 😎
Fiziksel özellikleriniz, diksiyonunuz ve sosyal becerilerinizin olumlu olması önemli bir avantajdır. Ancak, ilişki kurma konusundaki zorluklarınızın nedenleri çeşitli olabilir ve bu durumu sadece birkaç faktöre bağlamak mümkün değildir. Psikolojik açıdan, bu durumu farklı perspektiflerden değerlendirmek önemlidir.
1. Özsaygı ve İnançlar: Kendi değerinizi ve özsaygınızı sorgulamak, ilişki kurma sürecinde olumsuz bir etki yaratabilir. Kendinizi fakirlik veya dürüstlük gibi özellikleriniz üzerinden sınıflandırmak, ilişki kurma sürecinde olası bir özgüven eksikliği yaratabilir.
2. İletişim Becerileri: Empati kurma yeteneği ve insanlarla nasıl iletişim kurulması gerektiği gibi beceriler, ilişki başlatmak için önemlidir. Ancak, iletişimde bazen samimiyetin ve duygusal açıklığın eksikliği ilişkilerde sorun yaratabilir.
3. Kişisel Gelişim:Belirli becerilerinizi geliştirmek ve duygusal zekanızı artırmak için çeşitli yollar bulabilirsiniz. Bir psikologla görüşmek veya kişisel gelişim kitapları okumak, kendinizi daha iyi anlamanıza ve ilişkilerde daha başarılı olmanıza yardımcı olabilir.
4. Algılar ve İlişkiler: İlişkilerde başarının birçok faktöre bağlı olduğunu unutmamak önemlidir. Fakirlik veya dürüstlük gibi özellikler, karşı tarafın sizi algılama biçimini etkileyebilir ancak ilişkileri etkileyen tek faktör değildir.
5. İçsel İnandırıcı Olmak:Kendinize inanmak, kendinizle barışık olmak ve ilişkilerde dürüst olmak önemlidir. Bunlar, uzun vadeli sağlıklı ilişkilerin temelini oluşturabilir.
Bu konuda bir psikolog veya danışman ile görüşmek, duygusal durumunuzu ve ilişki kurma sürecindeki güçlü ve zayıf yönlerinizi daha derinlemesine anlamanıza yardımcı olabilir. Kendinizi geliştirmek ve ilişkilerde daha başarılı olmak için yapıcı adımlar atmak önemlidir. Herkesin ilişki kurma sürecinde farklı zorlukları olabilir ve bu durumun kişisel, toplumsal ve psikolojik sebepleri olabilir.
Sevgiyle kalın; Ama kölesi olmayın :)
Kesinlikle 👍 bana gore empat insanlar sevilmemeli
özet geçer misin asko?
yaşanan sorunlar ve psikolojik destek her zaman ön plandadarı bence de