3 yıldır çıkıyoruz ilklerde kapan diyordu kapanmadim vazgecti normal giyiniyorum yırtmaçlı elbiseler etekler croplar yarım açık bluzlar ama kısa elbise kısa etek giymedim hic kilomdan dolayı bir kaç kilo verip giycem giymiceksin normal herzaman ki gibi giyin ama kısa etek kısa elbise giymiceksin evlenince bile izin vermem dedi bende madem öyle yüz yüze konusuruz elbise için ciddi ilişkimizi bitirmek istiyosan bitir umurumda olmaz dedim elbiseme karisilinca cildiriyorum ayrı şehirlerde yasiyoruz napmaliyim evliliğe gidiyor ilişkimiz bugün buna hayır diyen evlenince makyajada takiyada karışır bence
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kimse için seni sen eden değerlerden vazgeçme
İnsani insan yapan değerlerdir derdi Rahmetli buyukbabam
Tabi ki öyle zaten çok hata yaptı evlilik düşüncemden vazgeçtim bir hata daha yapsin aninda bitircem sonusuza kadar işte gelicek buluscaz telefonunu çok ayrıntılı incelicem
Bu hayat senin hayatın kimse senin ne giydiğine karışamaz hakkı yok
Ozgur kadına değer veren seni onure eden edecek adam gibi adam lazım sana yoksa zindanı yaşarsın
Değil mi ya kısa giyincegine hiç giyme iclikle gez diyor çok acikmis İstanbul'da yasiyor günde belki binlerce etekli insan görüyor şimdi kapansam evlenince açık biriyle aldatacagindan adım kadar eminim
Evlenme zaten seni başına taç etmiyorsa olmasın zaten
Bide bisey sorcam hic telini detaylı incelemedim ayrı sehirlerdeyiz sende bir erkeksin fikir ver nerelere bakayim nerde ne saklar şüphe duyuyorum zaten yardım eder misin
Eminim dünyalar güzeli bir insansın
Seni görmek istemeyenler utansın
Nedir bu sizlerin bu tarz erkeklerden çektiği
Arayan bulamaz bulan da kadir kıymet bilmiyor
Cok şey varda ne yazayım ki
Aldatan ya da ona meyilli baskilayan bir erkek telefona isimleri farklı kaydeder
mesaj atsana oradan anlat lütfen neye bakacağımi bilmiyorum
Gizlisin ki
Takip ettim geri takip yapıp yaz yazamiyorum
Başkaları için kişisel seçimlerini değiştirmek zorunda değilsin. İnsanlar birbirlerinin özgürlüklerini ne zaman kısıtlamayı kesecek acaba..
Yüreğine kalemine sağlık muhteşem ötesi güzel bir yorum yapmissiniz
Asla değiştirmem bu yüzden ayrıldık bir defa bir kaç aya benim sehrime gelecek bunu yüz yüze konuşalım dedi bende sen bilirsin elbise yüzünden evlilikten vazgeciceksen köyünden kapalı birini bulur evlenirsin dedim
Evlenince baskı dahada artar, iki zıt kişilik.
Hayata bakış açınız ve yetiştirilme tarzınız aynı değil.
Bende öyle düşünüyorum simdi buna karisan evlenince daha çok karışır sorsan dışarda etek giyenlere agizlarinin suyu akar ama sevgililerine giydirmezler inadına giyerim, normalde giymem ama inat oldu ailesi kız kardeşleri çevresi kapalı madem öyle kendine kapalı birini bulsun kopek
Ayrılıp kendinize uygun birilerine bakmanız daha doğru olacaktır, direkt bitirin bence.
Bu tip insanlar ayrıldıktan sonra başınıza musallat olma ihtimali var, dikkatli olun.
Takıntılı olacağını sanmıyorum en çok arar yazar ayrı sehirlerdeyiz ev adresimi bile hâlâ söylemedim bu yüzden bir kaç ay debelenir barışmak için sonra vazgeçer çok seviyorum ama evlilikten soğuttu çok hata yaptı bir hata daha yapsin aninda bitircem
Yani şunu giyme bunu giyme dediğinde giyin gitsin nereden görebilir ki zaten.
Ayrı sehirlerdeyiz buluşunca mini bir elbise ile karislamayi dusunuyorum öyle bisey yaparsan görürsün dedi ok dedim gelsinde elbise için ayrilsin baksın bir daha barisiyor muyum
Ayrıl knk böyle birini neden çekersin ki
Çekemem zaten eğer giymiceksin tarzı seyleri ilerletirse kapalı birini bul derim ve bitiririm
İlerlemesine gerek yok bence hiçbir şekilde karışamamalı, izin vermemelisin
İlklerde susturdum kapan diyordu ayrıldım sonra tamam dedi açık kal barıştık evliliğe gidiyor ilişkimiz şimdi de giyme yarım şeyler evlenince izin vermem diye yeminler ediyor bende kapalı biriyle evlen diye kavga ettim kapatik teli
Ayrıl işte.. ne diyim
Uyumsuzsunuz ayrılın
Hata yapmasını bekliyorum:))
Kafanda bitirdin yani
Kafada bitik uzun zamandır alışkanlık olmus sadece kalpte de bitirsem hadi ordan cekicem de orada bitmiyor
Bence kararlı ol, gelecek kuramayacağın biriyle devam etme. Ben de kız arkadaşımın kıyafetlerine karışıyordu eskiden artık karışmıyorum
İyi yapiyosun karisilinca üzülüyoruz cidden
Bide bisey sorcam erkeksin fikir sahibisindir diye sevgilimden şüphe duyuyorum ayrı sehirlerdeyiz buluşunca telefonunu ayrıntılı olarak inceliycem nelere bakayim ne yapayım nasıl yakalarım
Instagram dm, wp mesajları, uygulama geçmişlerine bak app Store'dan tinder bumble falan indir, Chrome geçmişine bak bi de, bi de tel rehberine bakıp ayrılacak bir şeyler bulursun
Daha fazla detay verir misin lütfennn
Ayrıl bence bu adamdan
Düşünüyorum ama hata yapmasını bekliyorum, bununla ömür gecmez
Öyle zaten. Evlense daha da baskılar.
Ailesi dindar kardeşleri kapalı kendine köylü kapalı birini bulsa daha iui olur çünkü böyleleri hükmede bilcek kadın emir verebilecek kadin ariyorlar artık boğazıma kadar geldi sevgi de bir yere kadar
Modern kadın arıyorum ama bende hükmetmeyi severim ikisini ayrı tut:))
Haklı çocuk
Neresi haklı çoğu erkek dışarda etek giyenleri görünce agizlarinin suyu akıyor kendi sevgililerine gelince mi sorun oluyor
Demekki ağızlarının suyu sana akmasın istiyor
Umurum da değil kapansam kapalı giyinsem aciklara gider kopek ama sorsan kapalı iyidir derler
İnsan sevgilisine bunu der mi
Evet derim
İlginç
Geri kafalı mı biraz
Evet ailesi kapalı dindar babası hacı:) eğer çok sorun yaparsa köyünden kapalı birini bulup evlen diycem beni böyle kabul ederse evleniriz etmezse kendi bilir
Yani ilerde çok sorun yaşayacaksınız biliyosun dimi
Hemde nasıl şimdiden yaşıyoruz yaptığı bir kaç hata yüzünden evlilik düşüncemden vazgeçtim bir hatasını daha bulup ayrılmayı düşünüyorum
Takip etsene bişey sorcam
Attim, sor?