Kendisi 3 aydır çıktığim erkek arkadaşim oluyor. Sizce nasıl davranmaliyim? Ne demeliyim?

Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
Kendisi 3 aydır çıktığim erkek arkadaşim oluyor. Sizce nasıl davranmaliyim? Ne demeliyim?

Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
Ayy hem Ayranım dökülmesin, Hem g.. tüm zikilmesin kafasında bu,
Bundan bir cacık olmaz , sakın yazma üstüne düşme bunun, ruhsuz köpek
Bundan sonra 4 gündür hiç yazmadim bugün aramiş ve mesaj atmiş. Cevap vermedim. Yazayim mi? Ya da ne yazayim?
"Küsmüyüz?" diye yazmış ne diyeyim?
Çok teşekkür ederim 🙏😊
Hanımağa kafasında, hep o ilk yazsın hep o barışmak için ilk adımı atsın diye bekleyen kadınlar kaybeder. Ve ozur bekliyorum gelince aciklama yaparsin tarzi erkeğe emrivaki konuşma. Erkekle erkekleşmeyin sidik yarisina girmeyin. Yumuşak başlı uysal olun biraz. Kadın olun kısaca.
Özür bile dilemiyodu napim? Bitireyim mi?
Dilemiyorsa kendince haklıdır ondan dilemiyordur. Sen dile nolur mesela kendince haklida olsan.
Senin sevgilin sana hafta sonu buluşalim dese sonra hastayim hafta içi buluşuruz dese sonra da aramasa, sen arayinca da şehir dışindayım dese bir şehir ismi söylese ve sana hiç haber vermediyse, ne tepki verirsin?
Oo ciddi mesele. Ama agzina geleni dedin dediğine gore baya agir konustun ondan boyle davraniyor sanirim. Bilemedim niye haber vermemis onu ogrenmek lazim.
Miras işi varmiş resmi işler , de niye benden sakliyor? Bilemiyorum
Şimdi dogru mu anladim. Hafta içi gün belirtmediniz bulusmak icin. Pazarteside olabilir cumada. Pazartesi isi cikmis gitmis. Sen aramissin o arada bulusacak miyiz diye. Oda bugun sehir disindayim demis. Zaten bugun buluscaksiniz diye bi olay yok diye haber vermemiş. Sende buna kizip agzina geleni saydirmissin. Dogru mudur?
Hayir, hafta sonu gün saat belirledik ama bu hastayim iyi hissetmiyorum, doktora gideceğim sonra buluşalim dedi. Tamam dedim sonra aramadi. Pazar akşami da hafta içi bir gün bukuşuruz dedi ama bütün hafta buluşma teklif etmedi ben de ondan bekledim. Cumartesi oldu ben onu aradim açmadı israrla, ben kizinca da şehirdışinda şurdayim açamam 3 gün sonra gelicem dedi. Ben de sinirlendim ne işler çeviriyorsun da bana haber vermiyorsun diye.
O zaman haklisin bende agzima geleni saydirirdim. Hesap versin ne bu artist artist hareketler.
Bundan sonra 4 gündür hiç yazmadim bugün aramiş ve mesaj atmiş. Cevap vermedim. Yazayim mi? Ya da ne yazayim?
Cevap
5Cevap
Ay bu prenses ya. Uzaklaş hemen değişmez bu. Bugün sıkılır özür diler yarın yine aynı.
Alkol soru sorup kendin cevaplamışsın mesajda sjsj bi sakin
Aşko*
Yazma
4 gündür neredeymiş
Uzak durulması gereken bir tip sana değer vermiyor
Ay bacım yazma yazma engelle gitsin sana değer vermiyor sadece etrafında olman hoşuna gidiyor hepsi bu
Salla gitsin engelle
Bundan adam olmaz mi?
Sen var ya! Bu işlerin kitabini yazmissin. Uzmansin valla😍😄
Çok teşekkür ederim 🙏
😀😀 tribini bile sürdürememişsin
Tamam işte beceremedim. Tüyo ver😂
Arama sorma arasa bi kaç sefer meşgule at, mesaj atma.
Peşinden koşarsan süründürür seni. Tavrını net belli et
burada ben peşinden koşmuşum demi? Bir kac kere meşgule atarsam bitti sanir aramaz ama
Sen meşgule at bak o nasıl peşinden koşuyor. Kaçan kovalanır. Şu an sen kovalıyorsun, yönünü değiştir :)
Ne demiş mesajda?
Küsmüyuz yazmis
Cevap verdin mi?
Benle iletişim kurmak istemeyen sendin. Ben de artik zorlamamaya karar verdim, dedim
Peki yazmiş sadece
Yüne ezik davranmışsın
Boşuna 4 gün yazmamış oldun
Ama barismadim ki konusmuyoruz
O istediği için koptunuz o istemediği için barışmadınız. Peki demek yerine muhabbeti uzatsaydı konuşma uzuyacsk ve barışacaktınız ve o bunun farkında
Çok mantiklisın. Ben bunu düşünemedim. Ama ben de kolay olsaydim barisirdim hemen
Kolay olduğun için cevap verdin
Peki şimdi napim?
Hiçbir şey
Yazar mi?
Evet ama sen yine cevap vereceksin
Ben ondan tamamen ayrilmayi değil onu adam etmeye calisiyorum.
Böyle edemezsin o ayrıldığını düşünmeden ve peşinden onu koşturmadan hep bunu yaşayacaksın
Tamam o yazdiğinda da cevap vermiycem. Peki o naparsa barişabilirim?
Takip et beni konuluruz
artık böyle yazışmalari çocuklar bile yapmıyor
Çocuk gibi davranan o , ben değilim
o cocuksa sende öylesin
Trib çeken biri değil galiba
Sal adamı cadı.
Yokluk dönemi olarak adlandırıyoruz bunu. Geri dönmesinin nedeni, yoklukta olduğundan yoksa fotodaki gibi iletişim kuran birisinin sana geri dönmesi başka şekilde açıklanamaz.
Engelleyin
Seni sevmiyor
her cumlenin sonuna soru isareti peki
Soru cümlesinin sonuna soru işareti koyulur
lise terkten fazlasi degilsin ya da iki yillik uni bitirmissin belli, noktalamadan cok mış ı ayirmamayi ogren okurken cinnet gecirdim
Yüksek lisans yaptım 😂 Türkçe dil bilgim gayet iyidir.
belli oluyo abla
Sen ne mezunusun acaba? 😂
Engelllll
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?