Ben lise son sınıf öğrencisiyim. Okulda bir İngilizce hocam var, 2 senedir ona ilgi duyuyorum. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?

Ben lise son sınıf öğrencisiyim. Okulda bi İngilizce hocam var 2 senedir ona ilgi duyuyorum okulun kapısında birlikte sigara ictik , benle pişti falan oynuyordu , sınavlar da bana hep kopya verirdi. Bı ara okuldan ayrıldım ve ona mesaj yazdım instadan " ilerde utansam da vs... Ben seni seviyordum ve bunu durduramıyorum geçmiyor falan dedim içimde kalmasın diye söyledim bı şey demeni beklemiyorum " dedim o da ilerde gülersin falan dedi kimseye demeyeceğine söz verdi. Sonra ben onun olduğu okula tekrar döndüm ve hâlâ ilgim geçmedi beni görünce konuşuyor napiyosun falan diye arada bir göz kırpıyor bana. Yani benim öğrencim bana ilanı aşk etse ben ona bidaha yalnış anlayacağı tavırlarda bulunmam ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum ama bazen tavırları garip oluyor. Hâlâ seviyorum onu geçen gün rüyamda öldüğünü gördüm. Bunu ona söyledim gülümsedi elini omzuma falan koydu 😀 . Acaba bu durumdan nasıl kurtulabilirim. Bu arada evli falan değil bekar tek yaşıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Ve bana hayatım falan dedi bı kaç kere
Ben lise son sınıf öğrencisiyim. Okulda bir İngilizce hocam var, 2 senedir ona ilgi duyuyorum. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?