Dozunda sevenler var, uçanlar kaçanlar var, ben sevdim mi tam severim diyerek yumruğu masaya vuranlar var.

Peki siz nasıl seviyorsunuz?
Dozunda sevenler var, uçanlar kaçanlar var, ben sevdim mi tam severim diyerek yumruğu masaya vuranlar var.

Peki siz nasıl seviyorsunuz?
Ben aşık olduğum da nasıl seviyorum 🤔
Ben aşık olunca önce sevdiğim insan ile tanışırım sohbet ederim bir kaç ay tanımaya çalışırım ve ondan sonra da aşkımı açıklarım, açıklamadan önce de ilgimi değerimi saygımı asla yok saymam ama söyledikten sonra da yalan söyleyip beni reddetmeleri yok mu 🙁 hem de bu ♿ haldeyim diye
Felç bir engelli değilim yakışıklı birisiyim spor yaparım kendi sağlığıma dikkat ederim şu an da hayatıma geleceğimi kurmaya odaklıyım ve bunu başaracağım vazgeçmeyeceğim
Cevap
6Cevap
Tutkulu deli gibi ve sonsuza dek seviyorum.
Detaya çok katılıyorum.. Nasıl sevilmek istiyorsam öyle seviyorum.. Bazen boğup bunaltabiliyorum..
İnsan nasıl sevilmek isterse öyle seviyor ama bu karşısındakinin bunu istediği anlamına gelmiyor ve bitiyor çoğu zaman bu yüzden...
Aşk ile, çıkarsız, saf, dürüst, çok amaçok severek, sadık ve günenle severim...
Ven artık sevmiyorum kendimi çok çok seviyorum çok şükür ki 10 mimarayım hem tip grm fizik hem kişilik karekter hemde sağlık yönden hamd olsun iyi yapmışşin ne mutlu size
Uçlarda yaşamayı severim..
Çok seven kaybeder bunuderim susarım
Hiç anlamam sevmekten😀
Sevmiyorum. Herkesi sevemem.
Mantıklı severm
çok güzel seviyorum
Masayı getirin.. 😂
Sanal seviyorum ben.
Takıntılı..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?