Evlenmek isteyen kalmadı malum. Türkiye dışında başka ülkede yaşıyoruz.. Burada da yabancı biriyle evlenmek istemiyorum, denedim ama olmuyor bir şeyler hep eksik. Turkiyeye kesin dönüş yapıyorum. Evlenecek erkek bulma tavsiyelerinizi ogrene bilirim, nelere dikkat etmeli veya bi erkeğin evlilik düşüncesi var mı nasıl ölcebilirm. tskler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvlenmek isteyen bir erkek bulmak için öncelikle kendinizi tanımanız ve ne istediğinizi biliyor olmanız gerekir. Kendinize şu soruları sorabilirsiniz:
- Evlilik sizin için ne anlama geliyor?
- Evlilikte aradığınız temel değerler nelerdir?
- Evlilikte olmazsa olmazlarınız ve tolerans gösterebilecekleriniz nelerdir?
- Evlilikte nasıl bir eş olmak istersiniz ve nasıl bir eş arıyorsunuz?
Bu soruların cevapları size evlilik konusunda net bir vizyon sağlayabilir ve evlenmek isteyen bir erkek bulmak için hangi yolları izlemeniz gerektiğine karar vermenize yardımcı olabilir.
Evlenmek isteyen bir erkek bulmak için yapabileceğiniz bazı şeyler şunlardır:
- Sosyal çevrenizi genişletin. Evlenmek isteyen bir erkekle tanışma olasılığınızı artırmak için farklı ortamlara girmeye ve yeni insanlarla tanışmaya çalışın. Bu, iş yerinizde, hobilerinizde, arkadaşlarınızın tanıdıkları arasında veya online platformlarda olabilir. Örneğin, evlenmek isteyen erkekler evlilik ve arkadaşlık ilanları sitesinde³ kendilerini tanıtan ilanlar verebilirler. Bu siteye göz atarak ilanlara cevap vermek veya kendi ilanınızı vermek size uygun bir adayla tanışmanızı sağlayabilir.
- Flört etmeye açık olun. Evlenmek isteyen bir erkekle tanıştığınızda, ona ilginizi belli edin ve flört etmeye başlayın. Flört etmek, karşınızdaki kişiyle yakınlaşmanızı, birbirinizi tanımanızı ve aranızdaki uyumu test etmenizi sağlar. Flört etmek için göz teması kurun, gülümseyin, dokunun, iltifat edin, esprili olun ve samimi sorular sorun.
- İlişkinizi ilerletin. Flört ettiğiniz erkekle aranızda bir bağ oluştuğunu hissediyorsanız, ilişkinizi bir sonraki seviyeye taşımak için adım atın. Bu, ona sevgiliniz olup olmadığını sorarak, onunla birlikte tatile çıkmayı teklif ederek veya onu ailenize tanıtarak olabilir. İlişkinizi ilerletmek, evlilik konusunda ciddi olduğunuzu ve onun da sizinle aynı fikirde olup olmadığını gösterir.
- Evlilik konusunu açın. İlişkiniz bir süredir devam ediyorsa ve siz evlenmeye hazırsanız, evlilik konusunu açmaktan çekinmeyin. Evlilik hakkındaki düşüncelerinizi, beklentilerinizi, hayallerinizi ve endişelerinizi paylaşın. Onun da evlilik hakkında ne düşündüğünü, ne istediğini ve ne zaman evlenmeye hazır olacağını sorun. Evlilik konusunu açmak, ilişkinizin geleceği hakkında net bir fikir edinmenizi ve evlenmek isteyen bir erkekle olup olmadığınızı anlamanızı sağlar.
Evlenmek isteyen bir erkekle tanışmak ve evlenmek, sabır, emek ve şans gerektiren bir süreçtir. Bu süreçte kendinize güvenin, umudunuzu kaybetmeyin ve mutlu olmaya odaklanın. Evlenmek isteyen bir erkekle evlenmek, hayatınızın amacı değil, hayatınızı güzelleştirecek bir seçenektir. Unutmayın, evlenmek isteyen bir erkek bulmak için önce kendinizi sevmek ve mutlu etmek gerekir.
Umarım bu tavsiyeler size yardımcı olur. Evlenmek isteyen bir erkek bulmanızı ve mutlu bir evlilik yaşamanızı dilerim. 😊 Ancak şunu da unutmayın ki her şeyin hayırlısını isteyin evliliğin bile hayırlısı önemli
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Soru çok ilginç geldi tutamadım kendimi kesin bir şeyler yazmam lazımdı. Birincisi bu öyle siparişle olan bir şey değil yani her insanın parmak izi gibi bu konudaki düşünceleride birbirinden tamamen farklı. İkincisi karşınıza çıkan insanın niyeti evlilik mi eğlenmek mi bunu sanırım hayat tecrübeniz ile anlayabilirsiniz. Üçüncüsü sosyal çevre size bu konuda yardımcı olacaktır, arkadaşlarınız ve akrabalarınız. Dördüncü ve bence en önemlisi siz ne istiyorsunuz, kendiniz ile bu konuda yüzleştiniz mi, tüm kriterleriniz ya da istekleriniz belli mi, yani evet günümüzde erkekler evlenmeye yaklaşmıyorun bence temel sebebi şu andaki tüm bu masrafların artma hızından kaynaklanıyor, genç arkadaşlar geleceğe korkuyla baktığı için oturup düşününce olmasa daha iyi sanırım diyor herkes. Neyse bu yolculukta size bol şans umarım dilediğini gibi ve sizi mutlu edebilecek birini bulursunuz.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek isteyen erkek kalmadı değil de evlenecek ekonomi azaldı bacım. Ekonomik etkenlerin yanında kadınların beklentileri yorucu uğraşasımız pek gelmiyor. İyi huy, hanım hanımcıklık, kocaya saygı gibi feedback ler olmuyor yani. Süsüne püsüne, silikon memesine, dolgu dudağına ya da estetik burnuna bakıp kadın seçme gibi bir durumumuz da yok. Güzellik kavramı fabrikasyona bağlandı. Leyla Mecnun devri bitti yani romantik atılımlar yapamıyoruz. Okumuş yazmış mürekkebe ekmek banmış kişiler yurt dışına kaçtı. Kalanlar da kaçanların sorumluluklarını da aldıklarından stres küpü. Ne yapalım şimdi? Ah çile mi bayılırım diyip üstlerine mi atlayalım? Yok abicim, bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine yaşamaya devam. Kadınlar uzak kalsın :)
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yıl6 yıl oldu boşanalı , üç çocuğumla beraber yaşıyorum , çok şükür her şey yolunda hayat böyle daha güzel , mantıksız insanlar insanı yoruyor , evleneceksenizde ince eleyip sık dokuyun , doğru karar verin diyecem lakin evlenmeden karşınızdakini tanımanız mümkün değil , insanoğlu kapalı bir kutu gibidir , bir gördüğümüz yüzleri var birde göremediğimiz yüzleri vardır , bu belki hepimiz için geçerlidir , bu yüzden aynı çatı altına girmeden inanın karşınızdaki insanı tanımanız mümkün değil , insanlar 15 yıllık eşlerini bile tam manasıyla tanıyamıyor, bunun için 1-2 yıl tanıdığınız insanları tam manasıyla tanıdığınızı sakın düşünmeyin
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
124Cevap
+1 yılAslinda cevrenizdeki insanlara da bu meramınızı anlatarak en azindan karsiniza aday cikarma olasiliklari artar. Neden diyorum bunu, yasin 30-35 arasi gosteriyor, kendi yas sinirimda orada cunku, cevremde olan erkeklerin %80 i evlendi. Yani yas itibariyle bir kere evlenilecrk insan sayisi azaliyor otomatik olarak. Haliyle cevrendeki insanlara soyleyerek bekar kisilerle sizi tanistirabilirler.
Ayrica evlenmeye niyetli olan erkek zaten ciddi olur, cinsellik uzerinde degil de diger isteklerini daha ön planda tutar. Zaten cinselligi on planda tutan erkekler nisanlilik suresinde bile kendini belli ediyor, evlenmeden iliskiye girmek istemeler vs olabiliyor.
Evlenirken esyalara fazla onem gostermeyin. Esyalar bir sekilde alinir, bozulabilirler, kirilabilirler ama kalbini kirdiginiz insanda bir ömür yara acarsiniz esyaya onem verdiginizde. maalesef ulkemizde bu cok fazla. Yalniz sunu karistirmayin, ulkemizdeki ekonomik sartlsr avrupaya pek benzemedigi icin tekrar alinma suresi uzuyor, haliyle dikkat etsene tarzinda konusmalar gecebiliyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Bence avrupada isen avrupadan gelme turkiyede son 20 yıldır iktidar olan hükumet kamuya ait tüm fabrikaları karlı çalışan kamu kurumlarını limanları otoyol ve köprüleri dünyada benzeri olmayacak berbatlikta oldum fiyatlarla satarak yandaşlara ve çok uluslu sirketlere satarak batırdı yap işlet devret modeliyle yaptığı otoyol köprüler hastaneler çok yüksek fiyatlarla yaptırılarak halkı 40 yılı borclandirildi o yetmez gibi bir çok borç takarak ekonomimizi batırdı. Demokrasiyi bulayıp Avrupa ülkelerinin yüz yıl gerisine düşürdü ve bu ödenecek borçlar halkın sırtına yüklenerek çalışanların aldığı ücret 20 yıl önceki ücretlerin 3 te birine düşürdüler. Dünyanın en güzel yerine olan bir ülkeyi batağa soktular benim imkanım olsa buraya gelmem türkle evlen doğru düşünce Avrupalıların erkekler benim arkadaşlardan evlenenler oldu hepside 5-10 yıl sonra boşandıktan maceraya gerek yok avrupada çalışın birikimlerini burada yapın demek taraftarıyım
14 Yorumla- +1 yıl
Sonuna kadar haklısın mahvettiler ülkeyi diyer batılı ülkeler hatta bazı Afrika ve Asya ülkeleri 5. Ve 6. Saniyileşmeye hazılanıyorlar bizim ülkemiz daha 2. Ve 3. Saniyi leşmeyi bilebeceremedi
Soran+1 yıl@kadirmahir sizi anliyorm fakat benim durumum iyi ve kendim gibi biriyle olurum anca, her şey dengede. Oradaki hayata alışığım ayrıca ilk kez yaşamıyorum
- +1 yıl
Sen ne iş yapıyorsun orada
- +1 yıl
Avrupada yaşayıp oradan geliri olanlar için karlı paradan 6 sıfır atıldığında bir euro 1,3 TL iken simdi bir euro 30 TL oldu yani TL euro karşısında 25 kat degersizlesti o yüzden euro ile çalışanlar çok rahat TL ile çalışanlar felaket alım güçleri çook düştü. Buda devletin savurdanligi hesapsız kitapsız yapılan havaalanlari oto yollar köprüler hastaneler lüks yatırımlar adan senede yüz bin yolcu garantili hava alanı yapıyor bin yolcu bile bulamıyor. Öyle hava alanları varki hiç yolcu inmiyor bunlarada yüz bin yolcu garantisi veriyor diğer köprülerde durum aynı böyle hesapsız yatırımlar çalışanların sırtına yüklendi. Bu kafalar halki inim inim inletiyor yurtdisindan döviz getirip TL ye çevirince burada daha rahat yaşanir. Avrupada çalışanlar bu yüzden wkpye oy veriyorlar cefayı buradaki çalışan çekiyor
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. En basta evlilik dusuncesi olan adam cinsel anlamda yaklasmaz asla sevgililik doneminde ya da soz Nisan zaten cinsel yasam olunca evlilik olmuyo
Evlenmek isteyen adam onune gelen her kiza uzun uzun bakmaz kendine gore uygun gordugu bi sinif vardir sadece o kitleyle ilgilenir digerlerine ilgi gostermez
Yapmacik olmaz ne istedigini karsi tarafa belli etmeye calisir sozlerinde mutlu ciftlerden bahseder vs
Sosyal medyasinda tanimadigi insanlar olmaz
Geceyi nerde gecirdigi belli olmayan kendi duzeni olmayan birisi olmaz zaten bi duzene sahip oldugundan artik kendine evlilik olarak guveni vardir oyle kalkisir anca
Digerleri ise sadece gelip gecici sevgili arar
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir erkek şu an biraz zor insanlar evlilikten o kadar illallah etmiş ki evlenmek isteyene de çevresi evlenme diyor artık öyle bir devirdeyiz. Bence sen de aşık olup sevip iyice tanıyıp nasıl evlenirim diye düşün evlenmek isteyen erkek olarak değil 🙏✌
21 Yorumla
Soran+1 yılO şekilde baktım ve o şekilde başıma sadece bela aldım. Aşik oldum neler yaptı bana. O yüzden artık başka türlü düşünüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhlaklı olmasına dikkat etmelisiniz ahlaksız birini alırsanız boşanırsınız hele ki bu devirde boşanmalar arttı neden? Çünkü hep aldatılıyorlar kadını erkeği farketmiyor, kişilik bakımından en ahlaklı olanını seçin, zaten boşuna da demiyor bu hadisi şerifte;
İşte bu nedenle; Hz. Peygamber (asm) şöyle buyurmuştur:
"Kadın dört şey için nikâhlanır: Malı için, soyu-sopu için, güzelliği için ve dini için... Sen "dini" bütün olanı seç (ki, sıkıntı çekmeyesin), elin ve evin bereketlensin." (Buhârî, Nikâh, 15; Müslim, Radâ' 4)
Sözün özü budur vesselam.10 YorumlaEvlenilecek erkek demeyelim de anlayışlı, saygılı, merhametli birilerini bulmak daha önemli yani o da bu devirde zor biraz kuzum bulunmuyor böyle birisi bulursan kaçırma derim en önemli senin halinden hatırdan anlayan insan bulmak hem sana baba hemde eş olabilecek birisini bulmaya çalış herkesin nasibi vardır derim bence arama karşına çıksın.
Saygılı merhametli dürüst olması lazım sadık olması gerek sahiplenici olması gerek hoşgörülü empati kurabilen seni anlayabilen birisi olması gerek ilişkilerinde ailesini katmaması gerek eşini de seni de dinlemesi gerek böyle biri varsa beni bulsun xkskwd
21 Yorumla- +1 yıl
Benide bulsun 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılbak bence avrupa bileti olarak seni görmesinler bunu başta söyleme yaşadım ama kesin buradayım vs gibi konuş ve türkiyedede evlenmek isteyen doğru düzgün insanlar azaldı mesela ben fb hamile kaldım onla evlendim şu an mutluyum ama çok etik bir evlilik olmadı yani
36 Yorumla
Soran+1 yılAslında dediklerini çoktan astm. O tipleri hemen anliyorm eliyorm. Sevdiğim bi çocuk var tr de. Ama yatmadım onunla. Beni kullanmasndan korktm. Para pul herseyi var ve yurtdisina zaten istemiyor. Sence bende senin gibi hamile kalıp evliliğe mi ikna etsem? Ya evlenmezse hamile kalınca ben?
Cevap sahibi+1 yılkıbrısta aldırırsın ya her şeyin yolu var fb çocuğu bırakmak istemedi bende zaten uyumluyduk gerçek bir ilişkiye çevirdik evlendik ama sıkıntı olabilir dediğin gibi
Soran+1 yılBenimki gerçek bi ilişkiydi ama çocuk sıkıntılı bir tip sorunda bu. Evlilik istemiyor benimki. Öyle yaşamak istiyor beraber benimle. Büyük risk, ben çocuk aldırmam, böyle biseye kıyamam. Ondan ona guvenemiyorm
Cevap sahibi+1 yılaşk geçici be mutlu edecek sonuca gidecek ilişkilerin peşinde olmaya çalış takıntıda çoğu zaman aşk ile benzer şekilde onunla bir sonuç için harcayacağın ömrün , başkası ile mutlu bir birliktelik ihtimalini bitirmek demek bilemiyorum..
Soran+1 yılİşte yarın kaldık, yaşayamadık tam anlamında biseyler. Aylar geçti. Geliyor gidiyor. Türkiye ye gidince neler olur bilmiyorm. Gerçekten ilişkiye başlasak onunla yatsam, beni üzer bu çocuk. Bundan eminim. Senin adına sevindim ama. Bak evlenmiş
- +1 yıl
Mutlu değilmisin yani?
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Öncelikle kültüre dikkat edeceksiniz ikincisi türkü dinleyen türkü söyleyen bulun çünkü türkü dinleyen ve söyleyenlerin hiç kötü hikayesi olmamıştır belki size abes gelebilir fakat gerçek budur ki görücü usulü ile evlenin derim tabi önce yukarıda ki dediklerim olur ise
10 Yorumla
+1 yılSana en büyük tavsiyem burdan birini bulma kendini iyilik yapmiş olursun bence zor değil asil zor olan mesafe ilişkisi ve internetten birini bulmak tanidik biri olursa daha iyi olur diye düsünüyorum veya birini bulacaksin iyi biri çikiyorsa şans meselesi
00 Yorumlaya bu biraz da talih, kismet, kader isi. ben bununla evlenirim, diyenlerin çoğu onunla evlenemedi. bu yüzden akışına bırakmak gerekiyor. doğru insan bu devirde az da olsa vardır ve talihliysek, kısmetimiz açıksa ve kaderimizde yazılıysa bu kişiyle öyle ya da böyle elbette karşılaşır, tanışırız.
00 YorumlaKimin ne olduğunu anlamanız uzun zaman alabilir hatta bu zordurda ama size saygı duyması karşılıklı paylaşım ve iletişimde samimiyet çok önemli Türkiye’de evlenilecek erkek çok az daha doğrusu evlenmek isteyenler azalıyor daha çok mantık ve çıkar evlilikleri yapılıyor boşanmalarda bir o kadar yükselişte. Bir dost arkadaş yoldaş istiyorsanız dost hayatı yaşamanız ilişkiyi uzun vadede tutabilir.
00 YorumlaSorduğun sorular çok güzel sorular lakin doğru bir cevabı yok. Özellikle bu dönem bir şans işi sanırım. Çünkü ideal diyorsun sonradan ideal olmadığı çıkıyor ya da tam tersi.
Bu konuda sokratese kulak verebiliriz.
“Ne pahasına olursa olsun, evlenin. Eşiniz iyi çıkarsa mutlu olursunuz, fena çıkarsa o zaman da filozof olursunuz.”
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılülkemizde yeni bir makine icat edildi
"evlenilir erkek ölçer makinesi"bu testten geçenlere sertifika veriliyor o sertifikalarda size uygunluğu olanı seçersiniz olur biter :D :D :D :D
ya abla 35 yaşına geldim bunu öğrenemedin mi yahu?
00 Yorumla Bu bir kapsül veya hap değil hazırda bekleyen.
Dostluk ta birikim ve emek istiyor. Hayatın sorumluluklarını, dansa çevirebilecek, hayatı kolaylaştirabilen, biraz paylaşmayı, biraz kıymet bilmeyi ve de çok ca değer katmayı yaşama birlikte dahil edebileceğiniz bir insan, elbette olabilir.
Bana kalırsa, kadın veya erkek arayabilir, konu bu değil. Önemli olan samimiyet.
Siz yaşama, nasıl bakar, neyi ararsanız, onu bulursunuz. Bu konuda dostlarınızdan yakın akrabalarından, güvenebildiğiniz insanlardan da destek alabilirsiniz.
" iyi, doğru ve güzel " bakınız, iyi olsun.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. Bende evlenmek istemiyorum bekarlık sultanlık 🥳🥳 Evlenmek isteyen erkeklere de tavsiyem ömür boyu nafaka ödemek istemiyorsanız evlenmeyin kardeşim. Ben şu devirde hiçbir evliliğin ömür boyu sürdüğünü görmedim insanlara örnek ne evliler vardı herkesin birbirine yakıştırdığı tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş defileleri evli çiftler vardı hepsi ayrıldı gitti olan erkeğin cebine oluyor üstüne bide nafaka tamam. Evlendikten sonra da malı mülkü olmuşsa geçmiş olsun onlara da yazık olur
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar
Türkiyede evlenmek zor değil aslında asıl zor olan yaşam koşulları ve buna rağmen hala kalkındık geliştil bir bakın 1970'lere birde şimdiye bakın derler iyide 40 sene sonra 2074 yılında bile bu yaşadıklarımız bize çok eski gelecek bende evlemmek istiyorum evim var işim var ama daha ortada konuştuğum kız yok zaten milletimiz çok farklı herkesin kafa yapısı çok değişik08 Yorumla- +1 yıl
Oda doğru erkeklerle imza atsınlar resmi imza atsın 5 dk sonra boşanacam dese hemen tedbir nafakası bağlanıyor
- +1 yıl
Mal paylaşımı şöyle evlenmeden öncekine karışamaz ama evlenince her şey ortak oluyor kadının kazandığıda erkeğin kazandığıda
- +1 yıl
Ya sevdiğin sevenin olursa bunları düşünmezsin
- +1 yıl
O bile başarı
Şöyle ki aslında şahsi olarak maddi külfetten korkulduğu için evliliğe yaklaşmıyor kimse o da yanlış anlaşılmasın evliliğin değil düğün masrafının külfetinden korku olduğu için yoksa geçim Allah ın bir sırrı yani benim etrafımdan evlenen herkes gördüğüme göre talih kuşu konmuş gibi bir andan nasıl oluyorsa ikonomik olarak ilerliyor o da garip bir sır
00 Yorumla
+1 yılCinsel olarak faydalanılırsın.. dikkat et.
Paranı yer erkek kısmısı... dikkat et.Böyle konularda tavsiye sorma, alma, yüreğini takip et, gerisine dikkat et.
İlişki piramidinde evlilik en üstteki üçgendir, altta arkadaş olabilmek, ten uyumu, beraber aglamak, kahkaha atabilmek vs gibi bir sürü konu var, piramide üstten başlama, mutsuzluk garanti.
00 Yorumla
+1 yılYalan o işler. kimse bu ekonomide evliliğe gitmez düzgün bi geliri yoksa. Para da tek başına karın doyurmuyor evlenilse bile bu defa başka sorunlar patlak veriyor 2 tarafın da mütevazi bi yaşamı olmadıgı sürece. Bu devirde evlenmek için kafayı yemiş olmak lazım, medeniyet geldi ayağına toplumlar iyice yozlaştı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer şeyden önce hayırlısını iste canım belli olmuyor ki kavun değil ki koklayıp alasın ben de evlendim ayrıldim ama bu evlilik benim hayatıma mal oldu. Nelerimi yitirdim nelerimi yani sana tavsiye hırs yaparak hızli davranarak yanlış adımlar atma yaşın kaç olursa olsun iyice gözlemlemeden sakın acele karar verme oyun değil bu evlilik. Şansın açık olsun
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bakkala gidip iki ekmek yoğurt projelik erkek iste. Bakın şimdi evlenilecek erkek derken ne kastediyorsunuz ona göre projer erkeği yontun. Daha sonra proje erkek sizi terk edecektir. Misss gibi bir kalp kırıklığınız oldu. Afiyet olsun iyi günlerde kullan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de avrıpada yasıyorum. Ama sana tavsiyem su turkıyeden evlenme su an sebebı ıse senı kullanırlar yurtdısı ıcın. Ne arıyorsun bilmiyorum ama benım bır erkek olarak evlılıkten evlenecegım kadından beklentım su benı sevsın deger versın bende onu alayım hauatımın Merkezıne koyayım herseyı onla yasayıp heryerı onunla gezeyım kımseyı ıplememek isterim sadece o demek isterim erkek olarak isteğim bu
016 Yorumla
Soran+1 yılTatlım beni o konuda kandiramiyolr. benim beğendiklerim tr dışı çıkmayan tipler
Cevap sahibi+1 yılO konuda bilemem ama dediğim gibi. Erkekler evlilik konusunda ne bekliyor dersen benim cevabım bu. Erkeğim ve kadından beklentım beni sevsin, değer versin, arkama yaslandığımda onun varlığını hissedeyim inan dünya yansa umrumda olmaz. Her yeniliği her güzel duyguyu onla tadıp onla görmek isterim. Bana 1 adım atsın ben ona dunyayı sereyım. Ama sız kadın olarak boyle erkek bulamazsınız bende erkek olarak bu kadını bulup jubıle yapcam hersey onla olsun isterim mesela 😂
Soran+1 yılBen bunların kat ve kat fazlasını Bi adama verdim tr de. Ama değerimi bilemedi. Beni hep engelledi kaçtı...
Cevap sahibi+1 yılSenin amacın sevmek sevilmekse benim gibi adamlar bulman gerek. He dersen aksiyon olsun peşinden koşayım birinin o senin kararın ama yolun sonu yol değil :)
Soran+1 yılHayır. Kalıcı bisey istiyorum ve sevilmek istiyorum. O yüzden yazdım soruyu.
Cevap sahibi+1 yılSenıde anlıyom avrupadakı erkeklere guvenmen zor. Ama O zaman şart koşma sınırlama yani sadece turkıyede olsun gıbı. Bende geleli 1 sene oldu almanyaya mesela ama bende aşkı arıyorum hala. Mis gibi işim vardı turkıyede asla cıkmam dıyodum profesyonel dovuscuydum yasal geldim buraya kaçak değil. Ama noldu ınsanların sahtelıgı benı yurtdışına gıtmeye ıttı. Geldim artık dediğim gibi insanlardan da sıkıldım sahteliklerinden herşeyden. şu an tek istediğim birini alayım hayatıma koyayım dünyamın merkezıne birbirimize öyle değer verelim öyle sevgi verelim ki kimseye ihtiyacımız olmasın her haftasonu farklı bır yere gezmeye gidelim ulke sehır farketmeden. Insan artık sıkılıyor herseyden bı yerden sonra aramaktan da sıkılıyor cunku herkes aynı artık yalvarıyorum Allahım nolur bu duamı kabul et dıye.
Soran+1 yılAynen öyle bende de. Ama ben yurtdisinda doğdum büyüdüm yani. Biraz farklı durumlar. Avrupa'dakilere guvenmiyorm değil, hatta daha çok güven veriyor ama ben sevmiyorm çünkü yabancı istemiyorum Türk istoyorum ondan
Soran+1 yılOk nasıl yazıyım
Cevap sahibi+1 yılBende bılmıyom valla haahahahah yenı ındırdım
Cevap sahibi+1 yılya da al yaz ya
Cevap sahibi+1 yılProfilde beyaz auto var
Cevap sahibi+1 yılYazmadın?
Cevap sahibi+1 yılTakıpcımın fazla olduguna bakma zamanında dovustekı sponsorlar ve sosyal medya isine girmeye calısmıstım e tıcaret falan ordan kalma gızlıye cevrılmıyor hesap cevrılse gızlı yapcam
Cevap sahibi+1 yılNeden yazmadın barı sebebını burdan yaz nasıl olsa ulasamam tanımıyorumda?
Soran+1 yılYazicam ama geç oldu uyumam lazjm
Cevap sahibi+1 yılNeyse bakalım dediğin gibi olsun iyi geceler
Yaş 30'u geçti ise ufak ufak evlenme planları yapılabilir. Erkeğin evlenebilmesi için ekonomik özgürlüğü olması gerekir. Yoksa evlenmez :) Ekonomik olarak garantiye almış ununu elemiş eleğini asmış biri neden evlenmek istemesin? :)
17 Yorumla- +1 yıl
Veya neden evlenmek istesin
- +1 yıl
@Tatarıtan1907 Ne yapsın yanlız başına mı ölsün :D
- +1 yıl
Alışmıştır bekarligin konforuna evlilik ağır gelir
- +1 yıl
@Tatarıtan1907 40 yaşından sonramı çocuğu olacak. Yanlızlık Allah'a mahsus :)
Soran+1 yılFotodaki sizseniz tanismak istiyorum 😊 takip isteği attım oradan ig verecegim
Soran+1 yılClaws Sana talibim istek attm :)
- 1 yıl
Claws verecek bu kız sana kullan at hemen :D
Evleneceğin kişiyi Allah'tan iste. Allahım irade mi sana teslim ediyorum tercihi ben değil benim yerime sen yap en hayırlısını sen bilirsin de.
22 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım canım saol
- +1 yıl
Rica ederim 🩷
Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Tek tavsiyem kötü alışkanlığı olmayan biriyle evlenebilirsin. maddi, güzellik gibi geçicidir parada takılma çok seven insanda bigun başkalarını sevebilir saygı ara
20 Yorumlacanım benim öncelikle ararsan bulamazsın maalesef bu işler böyle karşına biri çıktığında senin istediğin değilde senin peşinden koşan birisi olsun erkek ilgileniyorsa ilişki devam eder ancak cinsellik üstüne yanaşıyorsa sakın yüz verme takılmak istiyordur senle plan yapan sana iyi davranan gerçekten mutlu hissediceğin biriyle olur ve dediğim gibi beklersen plmaz beklemediğin anda doğru kişi nasibindeki kişi çıkar :)
23 Yorumla- +1 yıl
Millet kız arar bu erkek arıyor 😄
- +1 yıl
Bende eli yüzü düzgün akıllı temiz sadık birini bulursam evlenicem inşallah
+1 yılben de böyle düşünüyorum ama bence kısmet bu işler. acele edip evlenince mutsuz bir hayatın oluyor. toplumda buna neden oluyor. bence kısmetinde ne zaman varsa ve doğru insanı bulursan o zaman olmalı
00 Yorumla
+1 yılKarekterli centilmen duyarlı hayata bakış açısı Türkiye'de düzgün erkek sanırım kalmadı yarısım piskolojik sorunlu ekonumi sebebten şimdiki insanlar çıkar peşinde aile çok önemli ailesi düzgün de temel önemli seçim senin
00 Yorumla
+1 yılKeşke bazen bazı şeylere balıklama atlayacak kalifiyede bir insan olsaydım. Ama elimde sadece insanlık var kalifiyeside insanlık. Neler kaçırmışım ben bee. Yakalım lan bana valla.
011 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal oldu :)
- +1 yıl
Hep içimde yaşamaktan sıkıldım artık bir yerlerde ifade etmem gerekiyor ve bu da o anlardan biriydi. 🙂
Soran+1 yılSeni anliyorm. Benimde içim çok doldu. Bi adamı çok sevdim tr de. Ask yaşadık. Ama onunla yatmadım diye beni terk etti. Yani 1 ay içinde hemen yaşamak istedi o olayı ama ben öyle bir kız değilim. Yapmadım. Şimdi ara ara çıkıyor geliyor. Ona çok aşık oldum. Evlenmek istese evlenirdim inan ama o öyle bir adam değil. maalesef. Sevdiğini söylüyor ama kaçıyor benden
- +1 yıl
İnsan sevdiğinden değil korktuğundan kaçar. Geçen birisine köpek havlamış kaçmış mesela sevdiğinin yanında. Bu bence o misal. Neyden korkuyorsa ondan kaçıyor, seviyor mu bilmiyorum ama seni arzuladığı kesin. Ama bazı arzular vardır ki bedel ister. Biz erkekler bunu öğrenemeyeceğiz sanırım, uçkur çözülecekse eğer o bağın bir bağlantısı olmalı yoksa bu iş için işin ehli çok iyi insanlar var, anlatıyorlar. 😅 Demem o ki insan sevdiğine güveniyorsa bağlanır kaçmaz ondan. Hee olmuyor olmuyor maalesef belki zor da olsa o bağı kopartır bu bence böyledir.
Soran+1 yılÇok güzel konuştun. Fakat güvenilecek insan benim, buna rağmen bana guvenmiylor, bunada anlam veremedim, çünkü ağlayan sızlayan onu bekleyen hep bendim, o ise beni 9 ay içinde 100 defa engellemiştir umut verip Ghosting uyguladı, hemde defalarca... Güvenmediği kişi bence kendisi. Benim onunla öylesine yatıp kalmayacağımi biliyor.
- +1 yıl
O zaman kendi ile alakalı problemleri olabilir mi? Psikolojik bakımdan falan. Birde hem sana güvenmeyip hem neden seni yoruyor ki? Ya olacağı neyse onu yaşasın ya da bu saatten sonra seni yormasın bence. Hem kendi tedirginliği ile kendini yıprarıyor hem seni. Bencillik biraz. Ayrıca uçkuru bozuk gibi, insan ona sahip çıkmayı neden öğrenemez ki.
Soran+1 yılSıkıntılı olduğunu düşünüyorum. Yaptıkları için bir defa bile özür dilemedi ve kendi geldi seni seviyorum diyor, ve ardından "susacaksın laf sokmayacaksın önce halledeceksin, daha sonra bakacağız" diyip, sanki ben onun için dünden razıymışm ama onun için mücadele etmem gerekiyormuşm gibi bir ortam yaratıyor. Hiç Bi şekilde ne istediğini bilmiyor bence. Onca hatalar yaptı, beni cinsel kullanıp benden kaç defa kaçtı geldi gitti, bir özür bile dilemedi benden ve hala hakedecek sn diyo bana.. Sonunda delirmemek adina kalıcı bir engel attım bende çünkü o engellemekten başla bisey yapmıyor, ben engellemiyordm normalde ama narsist olduğu için mecbur kaldm yoksa hastalanacaktm. Zaten beni çok mutsuz etti. Birini bulsam direkt evlenmek istiyorm
- +1 yıl
Hayır dur bi ya soluklan bence. Bu yaşadığın gerçekten bizde bir tabir vardır Peygamber sabrı. Bu tarz insanlara ondan gerekiyor ve maalesef bir yakınım iyi kötü bir benzerine maruz kalıyor ordan biliyorum bu tipleri. Bazen nefret etmiyo değilim ama bakarsan da benden daha insan öyle bir tip. Ben yakınımı kurtaramıyorum çünkü çapım yetmiyor bence sen önce kendini kurtar. Sonra biraz durul bi kendine gel. Öyle kararlar al. Dengen biraz şaşmış gibi görünüyor.
Soran+1 yılYa öyle ilk çıkanla evlenmem. Ama aşık olmak sevilmek istiyorm artk. Yeterince hirpaladi bu insan beni. Bende hakediyorm sevilmeyi. Öyle düşünüyorum
- +1 yıl
Ama sen bu kafayla sanki yarabandı görürsün karşındanki insanı belki. Kim hak etmiyor ki sevilmeyi, karşılığını verebildikten sonra. Bu kadar sert geçişler bozar ayarı. Ortalık bir durulsun puslu hava dağılsın sonra seversinde sevilirsinde umarım, hakkında hayırlısı.
Soran+1 yılOnu 7 aydır görmüyorm. Uzakta. Ciddi ilişki yaşamayalıda yıllar oluyor. Bu çocukla baslayamadik nihayetinde iliski olarak sayılmaz. Ben artık hazırım ve gerçekten de herseyden sıkıldm
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu hem basit hemde cevabı çok zor bir soru. Yani öyle bir şey soruyosun ki tr de atıyorum evlenme adayı 10 milyon erkek varsa bunun 10 milyon farklı cevabı oluyor
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede yaaa
+1 yılYabancı bir ülkede yaşayan biri olarak Türk erkeğiyle evlenmek istemeniz çok mantıksız. Yabancılar daha iyi.
125 Yorumla- +1 yıl
Yabancılar çok genişler aldatma kariyer gibi istiyen istediğini aldatıyor ve cinsel özgürlük var
- +1 yıl
Senin yabancı sevgilin oldumu? aradaki fark aile yapısı herkes kültürüne uygun yetiştirir Türkler islami yabancılar kendi dinlerine göre aile yapılarına çok üzgürler
- +1 yıl
@İsyankarkader yanılıyosun. Kariyer ne alaka? Türk erkekleri daha çok aldatıyor. Türk erkekleri için aldatmak erkeklik görevidir ve aldatmayı marifet zannederler. Geniş değiller. Yabancı erkekler kadınlara karşı daha saygılı ve nazik. Türk erkekleri gibi çirkin ve kaba değiller.
- +1 yıl
@İsyankarkader senin oldu mu? Şart değil yabancı sevgilinin olması. Yabancılarla konuştuğum ve onları gördüğüm için biliyorum. Türkiye’de yaşayan biri olarak objektif olduğum için Türk erkeklerinin ne kadar kötü olduklarını biliyorum ve görüyorum. Türkler İslami değil Türklerin çoğu İslam’a göre yaşamıyor Batı kültürüne göre yaşıyorlar. Saçmalamışsın. Onlardaki aileler bizden iyi. Aileleri ataerkil değil ve kadın aşağılanmaz. Yabancı erkekler daha akıllı oldukları için ailelerine de daha iyi davranıyorlar. Özgür olduklarını biliyorum bu yüzden daha iyiler zaten
- +1 yıl
Aslında haklısın Türk erkleri aldatıyor burdaki araplarda kadınlara saldırıyor her erkek yapmıyor toplum baskısı var biz çirkinmiyiz Avrupa bizleri kabamı buluyor Avrupa'da cinsellik kavramı özgürce yaşamdır bizde ayıptır
- +1 yıl
İşallah bir Türk'le evlenirsin 10 tane çoğun olsun birde Avrupa bizi neden birliğe almıyor evet biz Türkler osmanlıyız yakında avrupayı işkal edecez 😂😂😂😂
- +1 yıl
@İsyankarkader Türk erkekleri de kadınlara saldırıyor Araplar değil sadece. Türkiye’de kadına şiddet ve kadın cinayeti oranı çok yüksek. Erkekler üzerinde aldatmamaları için Türkiye’de toplum baskısı yok, toplum yönlendirmesi var. Erkeklerin aldatması normal hatta bazıları tarafından gerekli görülüyor. Evet, çirkinsiniz. Evet, Avrupa sizleri kaba buluyor kadına şiddet yüksek olduğundan dolayı. Cinsellik bizde kadınlar için ayıp, erkekler için değil. Erkeklerin cinsellik yaşaması da, aldatması da gayet normal bulunuyor. Neden Türkle evlenip 10 çocuğumun olmasını istiyosun? Ne diyosun sen ya😂 “Avrupa bizi neden birliğe almıyor evet biz Türkler osmanlıyız yakında avrupayı işkal edecez ” ne demek saçmalamışsın
- +1 yıl
Haklısın bükemediğim eli bir akılı kadınsa öperim ama zaten Avrupalı biz barbar görüyor ben İzmir 'de yaşıyum burada kadınlar çok özgür yavaş yavaş Türkler azalıyor Türkiye'de nüfus çoğunluk kürtlerde hepsi 10 kardeş Türkler 2 Araplar 5 yirmi sene sonra Türkiye Araplaşacak zaten benim inkanım olsa bende Avrupa'ya ya Amerika ya da Fransa'ya giderdim ama ekonomi bitik gençler kaçıyor
Soran+1 yılİkinizde yanılıyorsunuz. Sadece yabancı sevgilim oldu. Bir kere daha sadıklar türklerden evet ama bana uygun değil. Çünkü herseyi öğretmen gerekiyor ve birseyler hep eksik. Senin kültürün bilmiyor. Ve cinsellik yaşamadan veya yaşadıktan sonra duş bile almıyorlar. Daha bilmediğiniz çok şey var. Bana uymuyor
- +1 yıl
Tek sorun kültür farklılığı olur soran. Kültüre bağlı olmayan biri sorun yaşamaz bence. Ki zaten evlenenler var ve mutlular. Cinsellikten önce duş alıyorlar ama sonra almıyorlar diye duymuştum ben. En azından yatakta kötü değiller Türk erkekleri gibi. Kaba, saygısız, kibirli, abazan ve çirkin Türk erkeklerinden iyidir. Yabancılarla evli kadınlar tanıyorum ve hepsi mutlu.
- +1 yıl
Tamam Avrupa'ya gidemedik madiyattan bende kızgınım kısılıb kaldık ekonomi kötü eyitim bitik Avrupalı görgülü sosyal devlet halkıns her şey veriyor Türkiye' apaçi ülkesinde yetişen erkekten ne bekliyon herkes reise yapıyor toplum bu cahil bizden bu kadar erkek çıkar gariban ezik toplum
- +1 yıl
@İsyankarkader Türkiyenin araplaşacağına katılmıyorum Batılılaşıyoruz bence.
- +1 yıl
Hayla çok vahşiyiz uygar deyiliz sen nerde yaşıyorsun her taraf süryeli afkanlı 13 milyon süryeli var İzmir optimum da resmen kızları taciz ediyorlar kızları popolarına bakıyorlar hepsi işid'çi Araplar Karadeniz'de ev almışlar iyide Avrupa bizlere terörist gözüyle bakıyor bilmiyorum senin bize bakışın nasıl
- +1 yıl
@İsyankarkader asıl sen nerde yaşıyorsun? Az önce Türk erkeklerini övüp duruyodun. Araplaşmak demek dindarlaşmak demek. Ben bu anlamda araplaşmıyoruz dedim. Suriyeli ve Afganlıların çok olması Araplaştığımız anlamına gelmez. Araplaşmaktan kastın tacizse katılıyorum ama genelde dindarlık anlamında kullanıldığı için araplaşmıyoruz dedim. Benim bakışımın nasıl olduğu belli Türk erkeklerinin kötü olduğundan bahsettim.
- +1 yıl
@İsyankarkader Türkiye’nin kötü olmasının sebebi Türk erkekleri. Türkiye erkek egemen bir ülke bu yüzden kötülüğün sebebi erkeklerdir. Kişi kendi kendini yetiştirir. Türkiye apaçi ülkesiyse Türk erkekleri yüzünden ve bunun fakirlikle alakası yok
- +1 yıl
Tamam kendim şahşım hatamız varsa düzeltiriz sende taktın erkeklere ya senin erkeklerle bir sorununmu var senin baban yokmu erkek kardeşin yokmu taktım erkeklere ben mesela bazen diyom keşke hiç doğmasam bıktım insanlardan birde kadınlar ne yapsak hep kötüyüz tamam senin için ALLAH'A dua ederiz erkeklerin cinsi yok olsun biz bile bizden biktık biz olmuyalım tek kadınlar olsun savaşta olmaz kadın cinayetleri olmaz tamammı istediğin oldumu
- +1 yıl
@İsyankarkader ben erkeklere takmadım. Konu Türk erkekleri olduğundan dolayı onlardan bahsediyorum. Türkiye’nin kötü olmasının sebebi Türk erkekleri olduğu için Türk erkeklerinden bahsettim. Ben erkek düşmanı değilim. İsyanın çok yersiz. Erkek düşmanı olsam yabancı erkekleri övmem.
- +1 yıl
@İsyankarkader kürt erkekleri hakkında hiçbir şey demedim ve sadece ilk cümleni okudum. Diğer okumadığım en son yazdığın tüm yorumlarını sildim. Daha fazla muhatap olmak istemiyorum. İyi akşamlar.
- +1 yıl
@İsyankarkader yine sildim ve okumadım
- +1 yıl
@İsyankarkader okumuyorum kendi kendine konuşma siliyorum yorumlarını
- +1 yıl
Kara melek
- +1 yıl
@İsyankarkader yazma artık ya
- +1 yıl
@İsyankarkader engelliyorum artık
Soran+1 yılEngelle bacım zaten Bi halt bildiği yok bu adamin😂
- +1 yıl
Aynen öyle hiçbir şey bilmiyor. Susacacak diye bekledim ama susmadı. Engelleyince rahatladım ohhh 🙃
Önce işi gücü oturmuş adam bak ekonomik sıkıntı çeken bir aile yürümez. Davranışları sana değer veriyormu seks odaklı ilişki adamı mı gözlemle sonra karar ver.
00 Yorumla
+1 yılBi kere ailesine bak tanı çok fikir verir sana. İlerde çocuğumun babannesi dedesi kim olcak nasıl insanlar ben bunlarla anlaşabilirmiyim bi bak nasıl kişilikte insanlar. Evlilikte çok çok önemli eşinle olan hayatını direk etkileyen konular çünkü. Sonra evleneceğin adamın tabiki karakterine bak
00 YorumlaKarakter olarak sana yakın birini seç sosyal medya bile olsa ölçülerini dikkatli izle samimi davranışlarını kontrol et gözden geçir küçük şeylerden mutlu olan birisiyle sakın kaçırma ayrıca çıtlatma ufak gönderme yapabilmesi çok önemli nezaket ve çok yüksek karakterli oldupunu gösterir böyle insanlar ailesine'de çok önem verir 🌹🙃
00 Yorumla
+1 yılOnce kendini degerlendirmelisin sonra kriterlerine göre birini bulma sansin ne bunu dusunmelisin daha sonra da işte islemlere gecmelisin sjsjnsjzjns
01 Yorumla- +1 yıl
İşlemlerden kastın ne?
+1 yılGenel olarak evlenmek isteyen acele edenlerin yanlış kişilerle yanlış kararlar alma olasılığı yüksek. Çeşitli sosyal çevrelerde arkadaşlarınla takıl nasip kısmet bu işler.
00 YorumlaKendinden bahset diyin “işe giderim, eve gelirim, telefisyon bakarım, çay içerim, sabah yine işe giderim, menemen severim” diyosa kesin evlenmek istiyodur🙂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılAdam akıllı adam bulman çok zor. Bana kalırsa git camiden adam bul, namaz kılan, dinine yakın olsun. Malum yaşadığımız devirde insan hemcinslerine bile güvenmiyor
013 Yorumla- +1 yıl
Lafın gelişi o kafan mı güzel. Yani dinine bağlı demek
- +1 yıl
İyimisin. Camiden bulmu diyorum ben adamı?
- +1 yıl
Belli evet kafan baya güzel
- +1 yıl
Lafın gelişi diyorum
- +1 yıl
İşine bak. Senle uğraşacak kadar işsiz değilim ben
- +1 yıl
Bu kadar ağlayacağını bilseydim yazmazdım
- Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılTatlım 2 seçeneğin var ya karpuz seçer gibi kafasına vuracaksın ya da kavun seçer gibi popusunu koklayacaksın
10 Yorumla
+1 yılBulma zaten tam hazır olduğunda karışna çıkar göreceksin bir anda olan bir şey bence bende 20 yaşındayım ama hiç merak etmiyorum erken yani
00 YorumlaSorarak öğrenebilirsin niyetini. Mesela sor bana,
Evet evlenme niyetim var. ama öyle kız bulmakta zor işte.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl- Engelli birey olarak söylüyorum yatağa veya sandalyeye bağlı olmayan engelli bulun engelliler vefalı sadık olurlar isteselerde aldatamazlar. İlla güven problemi yaşıyorsanız tabi
10 Yorumla
+1 yılBen bulabilirsem size tavsiye veririm daha bende çözemedim çünkü 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince noluyor? Bu kadınlardaki evlilik takıntısını anlamıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılGüven huzur dolu Bi iliski. Bitse bile en azından bunu denemiş olmak. Bence evliliğin anlamını bilmiyosn
- +1 yıl
Çok anlamlıymış hakikaten.
+1 yılYapısı önemli, ilgi alanları önemli. Kafanızın uyuşması önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin için en ideali görücü usulü. Farklı bir kültürden gelip türkiyedeki erkekleri tanıman baya zaman alıcaktır ve bolca tecrübe edinmen gerekicektir
00 YorumlaArkadaş veya yakın çevreyi araya koyarak bulabilirsiniz 😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik terapistleri burada hemen aday bulursunuz sjsjs
00 Yorumla Kardeş biri var bende anca sorular soruyorum🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Zorlama kaç o kovalar tutunca o evlilik teklifini eser
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye'ye dönersen hiç bulamazsın. Sen orada kal eşin burdan gelsin
00 Yorumla
+1 yılburada bakımlı ol oturmasını kalkmasını bil kendini egitmiş ol ama en önemlisi ahlak sadakat
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bende evlenmek istiyorum tavsiyem yok çünkü bende bulamadım
04 Yorumla- +1 yıl
Amca yaşın geçmiş senin
- +1 yıl
24 yaşındayım 63 yaşında dedem yaşındasın derken?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik sözleşmesi yap nafaka tazminat istemesine dair imza at bulman kolaylasir
00 Yorumla
+1 yılHiç. Bi şekilde kim ne derse desin nasip kısmet zamanı gelince kör topal da olsa gözün, kör olur
00 YorumlaAkraba çevresine bak önce akraba evliliği demiyorum dikkatini çekerim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde evlenmek pek mantıklı gelmiyor. O paraya gidip bi araba almak daha mantıklı.
00 Yorumla
+1 yılyurt dışından geldiğini söyleme. en önemli kriter bu :D
00 YorumlaParan varsa , memelerin küçük ve yuvarlaksa, vajinan düz cizgiyse tamamdır
00 YorumlaEvlenmek isteyen ciddi olur attığı adımlardan kendini az çok belli eder
00 Yorumla- Devamını Gör (102)
Devamını Gör(147)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem