Aşk İlişkileri Seni seven kisinin bas harfini yazacagim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 🤣🤣🤣🤣 Güncellemeler+1 yıl Cogu dogru cikiyor arkadaslar goruyosunuz 🤣🤣 Seni seven kisinin bas harfini yazacagim? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Disiaslanımben Takip Et Master Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. J yazmayacaksan yaz sjsjsj 1 5 Yorumla Soran +1 yıl G Yorumla Disiaslanımben +1 yıl O benım bas harfım yanlıs oldu karıstırdın sjsjsj Yorumla Soran +1 yıl Olsun belki seni seven kisinin bas harfi de o 😂😂 Yorumla Disiaslanımben +1 yıl G dedın yapacak bısey yok mecburen arayıp bulcaz sjsj Yorumla Soran +1 yıl Ahahahaha iste buuuu 🤣🤣❤️ Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yaz bakalım 🙂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl H Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl Etrafımda h ismiyle baslayan kimse yok Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yaz bakalım. :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl B Yorumla
anonimbiri29 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ne yazicaksin Ğ harfi felan mi? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl B Yorumla anonimbiri29 +1 yıl O gideli çok oldu ve giderken de hayatımın hatasiydin dedi kötü tahmin yaptın bilader Yorumla Soran +1 yıl Kusura bakma o zaman kanka Yorumla anonimbiri29 +1 yıl Ne kusuru ya ilişki falan istemiyorum ben bütün kadınlar çıkarcı birer pislik Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı. Yaz bakalım... 0 3 Yorumla Soran +1 yıl E Yorumla Savvron +1 yıl Biri var şüphelendiğim. Müneccim midin. 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sadece hislerrrr 🤣 Yorumla
Dorukdopamin Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl yaz bakalım tutturabilicen mi? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl B Yorumla Dorukdopamin +1 yıl tutmadı başka dene 😂 Yorumla Soran +1 yıl İ Yorumla Dorukdopamin +1 yıl çıxx yine tutmadı Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Yok ama yaz hadi madem. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl U Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. kreş bebeleri soruları bunlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl hiç zorlama. yok 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Olsun A Yorumla eskibirgünlük +1 yıl 36-45 yazıyor ama kaç ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl A Z. a dan z ye saysan da yok. yok işte. bir tane var da onun da sevdiğini sanmıyorum. gerçi kimse sevmesin ya ekimde değil Yorumla Soran +1 yıl Bunu eglencesine yapiyorum ama belki sonradan seni sevecek birisi cikicak karsina hayat bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl biliyorum biliyorum. eğlenceni de bozmak istemem Yorumla Soran +1 yıl Estagfurullah gonlune layık birini bulman dilegiyle 🙂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Buyur bakalım 1 10 Yorumla Soran +1 yıl M Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tutturdun 🤦🏻♀️ Yorumla Soran +1 yıl Super 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var mı devamı at bakalım daha neler tutacak 🤪 Yorumla Soran +1 yıl A😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkincisi harfi olarak mı ikinci adam olarak mı bu aa 🤪😂 Yorumla Soran +1 yıl Mahmut mu yoksa jdjdjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İmm dur deneyelim mahmudum imm ağzıma yakışmadı çarkı çevirelim diğer harfleri için 🤪😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Dudndjdjdhdjx ahahahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Asdfdkdk 😂🥺 Yorumla
imrasera_12 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl Yazzz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl E Yorumla imrasera_12 +1 yıl Olmadıııı Yorumla
видэви Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yazz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl M Yorumla видэви +1 yıl Hım Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Yaz bakalım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl M Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl Naptın ya eski sevgilimin baş harfini yazdın 😂 Yorumla Soran +1 yıl Haha🤣🤣 Yorumla
SatanistBeyyy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 791 cevap paylaştı. Yaz bakayım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl E Yorumla
yokartıkbune41 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı. Yaz hadi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl G Yorumla yokartıkbune41 +1 yıl Eskidendi Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. yaz bakalım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl P Yorumla
bitmissincerewn Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 648 cevap paylaştı. yaaxz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl N Yorumla
eross13 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Haydi yaz kimmiş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl D Yorumla eross13 +1 yıl Kimse yok ki 😂 Yorumla
Flowersofgarden Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yaz hadi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl K Yorumla Flowersofgarden +1 yıl Offf Yorumla Soran +1 yıl Tuttu galiba 😄 Yorumla Flowersofgarden +1 yıl Noo ama o olmamaliydi Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. hadi buyrun : ) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl N Yorumla
Vampire_Girlxx Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl çok merak ediyorum 0 7 Yorumla Soran +1 yıl F Yorumla Vampire_Girlxx +1 yıl aa Allah göstermesin nefret ettiğim kişi (iğne falı mı yapıyorsun😭😭) Yorumla Soran +1 yıl Hayir neden ki Yorumla Vampire_Girlxx +1 yıl bugün F harfli biri beni hala sevdiğini söyledi (korktum senden haha) Yorumla Soran +1 yıl Ohaa hislerim kuvvetli bugun demek cogu kisinin dogru bilmisim ama oyle seylerle ugrasmam ya Allahim korusun sasirtmasin cidden 😦 korkma o yuzden eglencesine sadece 🤣 Yorumla Vampire_Girlxx +1 yıl hisslerin kuvvetli hahah darısı başıma💜💜💜 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha her zaman olmuyor benim de bakma boyle olduguna bugunde boyle bir tesaduf iste ama yine de darisi senin basina ❤️❤️ Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yazz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl A Yorumla Limpos +1 yıl İsmini bilmediğim baş harfi A olan kız beni sevmeyi bırak ağzını s****** Yorumla
Kulturlucahil00 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Yaz bakalim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl N Yorumla Kulturlucahil00 +1 yıl Nesrin nebahat Nalan Nurhayat Nilay hangisi ki 😊😊 Yorumla
justice00202 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Hadi tuttur boynuma dokayım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Y Yorumla justice00202 +1 yıl Yokk Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Yazz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl H Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Rica ederimm Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl 🌹🌹🐦 Yorumla
falafos Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Yaz hadi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl P Yorumla falafos +1 yıl Bildin Yorumla Soran +1 yıl Super😂 Yorumla falafos +1 yıl Pelin ismi Yorumla falafos +1 yıl Tebrik ediyorum Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Yaz bakalım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl C Yorumla TayyarRA +1 yıl C ile başlayan kadın adı var mı Yorumla Soran +1 yıl Tabiki 😁 Yorumla TayyarRA +1 yıl Vay mq Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yaz bakalim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl G Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Degil Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl yaz bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl A Yorumla keremkayar +1 yıl tutmadı ama olsun benim a dan bi sevdiğim var gizli sevdam :D Yorumla
DilanPx Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yaz bakalım 1 5 Yorumla Soran +1 yıl A Yorumla DilanPx +1 yıl Bilemedin Yorumla DilanPx +1 yıl Javier benimki Yorumla Soran +1 yıl Kiz sevgili tahmin etmiyorum herhalde seni seven kisinin bas harfini soyluyorum eglencesine djdj Yorumla DilanPx +1 yıl tamam işte J 😂😂😂 Yorumla
viperttttt Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Yaz bakalım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl E Yorumla viperttttt +1 yıl Lan nasıl sjxjkxd Yorumla Soran +1 yıl Dogru mu 🤣🤣 Yorumla viperttttt +1 yıl Evet sjdkdkxkd Yorumla Soran +1 yıl Ahahah super 🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yazz 0 9 Yorumla Soran +1 yıl S Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağlam salliyosun Yorumla Soran +1 yıl Ahaha 🤣 his 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de sana sallıcam E Yorumla Soran +1 yıl Olmadi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Birkac kez daha salla 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E harfi bendim gerçekti bu çünkü seni sevdim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha ❤️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi şehirde yaşıyorsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yazzz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl S Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle biri yok hayatımda maalesef Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
J yazmayacaksan yaz sjsjsj
G
O benım bas harfım yanlıs oldu karıstırdın sjsjsj
Olsun belki seni seven kisinin bas harfi de o 😂😂
G dedın yapacak bısey yok mecburen arayıp bulcaz sjsj
Ahahahaha iste buuuu 🤣🤣❤️
Yaz bakalım 🙂
H
Etrafımda h ismiyle baslayan kimse yok
Yaz bakalım. :D
B
Ne yazicaksin Ğ harfi felan mi?
B
O gideli çok oldu ve giderken de hayatımın hatasiydin dedi kötü tahmin yaptın bilader
Kusura bakma o zaman kanka
Ne kusuru ya ilişki falan istemiyorum ben bütün kadınlar çıkarcı birer pislik
Yaz bakalım...
E
Biri var şüphelendiğim. Müneccim midin. 😂
Sadece hislerrrr 🤣
yaz bakalım tutturabilicen mi?
B
tutmadı başka dene 😂
İ
çıxx yine tutmadı
Yok ama yaz hadi madem.
U
kreş bebeleri soruları bunlar
hiç zorlama. yok
Olsun A
36-45 yazıyor ama kaç ki
A Z. a dan z ye saysan da yok. yok işte. bir tane var da onun da sevdiğini sanmıyorum. gerçi kimse sevmesin ya ekimde değil
Bunu eglencesine yapiyorum ama belki sonradan seni sevecek birisi cikicak karsina hayat bu
biliyorum biliyorum. eğlenceni de bozmak istemem
Estagfurullah gonlune layık birini bulman dilegiyle 🙂
Buyur bakalım
M
Tutturdun 🤦🏻♀️
Super 🤣
Var mı devamı at bakalım daha neler tutacak 🤪
A😂
İkincisi harfi olarak mı ikinci adam olarak mı bu aa 🤪😂
Mahmut mu yoksa jdjdjd
İmm dur deneyelim mahmudum imm ağzıma yakışmadı çarkı çevirelim diğer harfleri için 🤪😂😂
Dudndjdjdhdjx ahahahaha
Asdfdkdk 😂🥺
Yazzz
E
Olmadıııı
Yazz
M
Hım
Yaz bakalım
U
Yaz bakalım
M
Naptın ya eski sevgilimin baş harfini yazdın 😂
Haha🤣🤣
Yaz bakayım
E
Yaz hadi
G
Eskidendi
yaz bakalım
P
yaaxz
N
Haydi yaz kimmiş
D
Kimse yok ki 😂
Söyle bakalım
A
Yaz hadi
K
Offf
Tuttu galiba 😄
Noo ama o olmamaliydi
hadi buyrun : )
N
çok merak ediyorum
F
aa Allah göstermesin nefret ettiğim kişi (iğne falı mı yapıyorsun😭😭)
Hayir neden ki
bugün F harfli biri beni hala sevdiğini söyledi (korktum senden haha)
Ohaa hislerim kuvvetli bugun demek cogu kisinin dogru bilmisim ama oyle seylerle ugrasmam ya Allahim korusun sasirtmasin cidden 😦 korkma o yuzden eglencesine sadece 🤣
hisslerin kuvvetli hahah darısı başıma💜💜💜
Ahaha her zaman olmuyor benim de bakma boyle olduguna bugunde boyle bir tesaduf iste ama yine de darisi senin basina ❤️❤️
Yazz
A
İsmini bilmediğim baş harfi A olan kız beni sevmeyi bırak ağzını s******
Yaz bakalim
N
Nesrin nebahat Nalan Nurhayat Nilay hangisi ki 😊😊
olur
K
Hadi tuttur boynuma dokayım
Y
Yokk
Yazz
H
Teşekkürler
Rica ederimm
🌹🌹🐦
Yaz hadi
P
Bildin
Super😂
Pelin ismi
Tebrik ediyorum
Yaz bakalım
C
C ile başlayan kadın adı var mı
Tabiki 😁
Vay mq
Yaz..
Z
Yaz bakalim
G
Degil
yaz bakalım
A
tutmadı ama olsun benim a dan bi sevdiğim var gizli sevdam :D
Yz kank
B
Yaz bakalım
A
Bilemedin
Javier benimki
Kiz sevgili tahmin etmiyorum herhalde seni seven kisinin bas harfini soyluyorum eglencesine djdj
tamam işte J 😂😂😂
Buyur
Y
Yaz bakalım
E
Lan nasıl sjxjkxd
Dogru mu 🤣🤣
Evet sjdkdkxkd
Ahahah super 🤣🤣
Yazz
S
Sağlam salliyosun