Evli sevgilim var?

sevgilim evli, eşi yabancı (ukraynalı). Savaştan sonra psikolojisi bozuluyor ve evi terk edip ülkesine ailesinin yanına gidiyor. Savaştan önce de zaten pek mutlu bir ilişkileri yokmuş çocuktan sonra kadın kendini çocuğa adamış. Sevgilim boşanmayacağını hep söylüyor. Çünkü hayatı çocuğundan ibaret onu çok seviyor ve boşandıktan sonra eşi çocuğu göstermezse diye korkuyor. Bu sebeplerden boşanmak istemiyor. Eşi Şubat Mart gibi geri dönecekmiş ve o tarihlerden sonra seninle görüşemeyiz kızıma vakit ayırıcam diyor.
Bana aşık değil ve sık sık bunu söylüyor. Şu an bile bu durumlardan çok yıpranıyorum. Şubat Mart aylarından sonra muhtemelen eski halimden daha kötü olucam.
Ben gerçekten seviyorum onu, ailemle görüşmüyorum konuşmuyorum, o benim ailem oldu. Onun sayesinde mutlu huzurlu oldum uzun zaman sonra. Onu evim yuvam gibi hissediyorum öyle görüyorum. Ama o benimle çıkar ilişkisinde. Kahroluyorum şimdiden. Defalarca kez bırakmaya unutmaya çalıştım olmuyor yapamıyorum. Şimdiden çok yıpranıyorum birkaç ay sonra artık görüşemeyiz dediğinde ne yapıcam hiç bilmiyorum.

Evli sevgilim var?