Sevgilim erkeklerle konuşmamdan rahatsız ve hep benden konuştuğumuz söylüyor, sürekli olarak ayrılmak istiyor. Tavsiyeniz nedir?

Sevgilim erkeklerle konuşmamdan rahatsız oluyor. Tamam yani hadi eyvallahda aramda 8 yaş büyük insanlardan kıskanıyor. Git ona buna diyor en ufak kavgada. Beni değersiz hissettiriyor. Ailesinde en değer verdiği insan yeni öldü. Yanında olmak istiyorum ama ailelerimiz de karşı zaten olmamıza. Ona gün boyu nasıl olduğunu sordum o da bahsetti bende biraz bahsettim ki bi çoğunu anlatmadım sonra da ufak bir kavga ettik ve o kavga da bile "Bugün bana destek olmadın, dertlerini dinleyip durdum. 400 mesajımız var hiç benimle alakalı konuşmadık sürekli senin hakkında konuşuyoruz." Falan diyo ama kendim hakkımda pek konuşmadım.. ben mi hatalıyım abi değersiz hissettiriyor beni ne yapmalıyım sizce en ufak hatada kavga ediyoruz en ufak şeyde beni çok kırıyor. Seviyorsan katlan diyor bana katlanmadığım şeyi kalmadı peşinde koştum sürekli barışalım diyen bendim. Sürekli ben hatalıyım diye manipüle ediyor. Sorsak kavgayı bitirmek için der 😒 Bugün kavga etme sebebimiz de yanına gelip ağlamak istiyorum dedim diye kavga ettik. Anlamıyorum artık tavsiyeniz neler?

Sevgilim erkeklerle konuşmamdan rahatsız ve hep benden konuştuğumuz söylüyor, sürekli olarak ayrılmak istiyor. Tavsiyeniz nedir?