www.instagram.com/.../?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
Ya yaz artık adam neyi bekliyorsun?
www.instagram.com/.../?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
Erkekler reddedildikten sonra o kızdan hala hoşlanmaya devam eder misiniz? Anında biter mi? Kız size adım atmaya başlasa siz de karşılık verir misiniz? Yoksa bu sefer o gelsin diye geri mi çekilirsiniz?
Ben aramam sormam orada bitmistir bu yastan sonra hiiic ugrasamam ya benimle bi yolcuga hazirdir ya da degildir madem red yedim demekki beni begenmedi ve kibarca istemedigini soyledi neden gidip tekrar rahatsiz edeyim herkesin kendine gore bi yasami var ben ikinciye gidersem rahatsizlik verici birisi oldugumu dusunurum o yuzden gitmem
Gelirse peki o kişi size adım atsa
3 ay uzun mu sizce
Evet uzun cunki o arada baska biriyle tanistiysam konu kapanmistir sonucta o istememis neden umit bagliyayim o siralar baskasindan sans cikar ya da biri bana ilgi duyar sartlar farkli olur zaten 3 ay sonra donsemde icimdeki o heves kirik olur kendi adima baska birini bulamayinca bosta kalmamak icinmi benimle konusmak istiyo die bile dusunurum yani ilk etapta benden cidden hoslandigi aklima gelmez cunki hoslansaydi bi dusuneyim derdi ama redetmis demekki hoslanmadi die dusunurum
Ben yazmadım Mesaj attı bugün ama metin değil Reels videosu atmış, küçük bir kız annesi ile konuşuyor
Bende ona bir kız videosu attım, ama sadece kalpli emoji ile cevap vermiş , bende daha fazla mesaj atamadım haliyle
Yine emoji ile cevap atarsa
Bir kaç gün önce sinemaya gittim. Bana iyi seyirler sanırım aynı yerdeyiz diye mesaj atmış. O gün baya mesajlaştık. Bir anda emoji atıp sohbeti ortasında kesti. Anlayamadım. Ama tüm fotolara like atmaya devam ediyor. Bugün akşam içime bir sıkıntı çöktü baktım beni takipten çıkmış.
Bende mesaj artım, daha önce ben sana aynısını yaptığım için empati yapmamı sağladın , baya kırıcı oluyormuş , ama sorun değil , güzel bir hayatın olsun. 🌸👋 yazıp gönderdim
Kusura bakma kizce gunlerdir firtina vs arizalar derken hic telefonu elime alamadim yoklugumda minik bi supriz olmus aslinda cokta tatli kalabilirmis aranizda ama daha cok nasil oluyimus gordunmu gbiye donmesi ilginc neyse anlasilan bu iliskiden bi cacik cikmaz en iyisi artik iki tarafindan onune gelecegine bakmasi
Sorun değil ama biz barıştık tekrar, ekledi beni. Tüm fotolara like atıyor. Kahveye davet etti. Herkesten nefret ediyorum tarzında esprili bir paylaşım yapmış. Nefrete devam mı dedim. Senden nasıl nefret edebilirim ki ben seviyorum seni filan dedi
Ben gitmiyorum buluşmaya , başka yerde o. Benim bulunduğum yer küçük, görüşmek için uygun değil. Benim onun yanına gitmem lazım. Yoksa o ısrarla çağırıyor. Hatta yine gidemedim diye kızdı bana. Sonra da dedi tepkisel olarak kızdığıma bakma içimden gerçekten kızamıyorum ben sana, kıyamıyorum filan dedi
Öyle görünüyor
Ya kişiden kişiye değişir egolu biriyse yazmaz
Peki reddeden kişi adım atmaya başlarsa karşılık verir misiniz
Vermez muhtemelen
Ama hikayelere beğeni atıyor, emoji atıyor, geçen günaydın yazdı, ama daha büyük adım atmıyor
Yazabilir de bir anlam ifade etmez basit şeyler bunlar değer tasimamali
Benim için taşıyor
Taşımamali kendince pay cikariyorsun
Mesaj attı bugün ama metin değil Reels videosu atmış, küçük bir kız annesi ile konuşuyor
Cevap
7Cevap
Yani seviyorsa umudunu sürdürür yoksa vazgeçer
Madem reddettin neden adım atıyorsun onu anlamadım
Seviyorum çünkü
Oraları karışık ama haklı sebeplerim vardı, şu an özleme dayanamıyorum, yoksa hala sebepler devam ediyor
Bir kere bittiyse biter bir daha kimse için çaba sarf etmem
O kişi pişman olmuş olsa peki
İnandırması için çok çaba sarf etmesi lazım yoksa yine çok umrumda olmaz
Sizi reddetmekte haklı sebepleri varsa, o sebepler hala durmasına rağmen sevgisinden sizden uzak kalamıyorsa
İş işten geçmiş bir kere
AMa o hala hikayelerime anında bakıyor , beğeni atıyor , geçen günaydın mesajı attı ama devamı gelmedi
E devamını da sen getir o zaman madem pişmansın
Ben yazmadım Mesaj attı bugün ama metin değil Reels videosu atmış, küçük bir kız annesi ile konuşuyor
Reddedildiğim insandan uzaklaşırım bir kere reddeden bir daha reddeder kaldırmaya gerek yok
Peki redden kişi size adım atmaya başladıysa
Değişen bir durum olmaz bu seferde güvenim sarsılmış olur inanmam
Ama sizi reddederken haklı gerekçeleri varsa, o gerekçerler ortadan kalkmamasına rağmen size olan duyguları yüzünden sizden uzak kalamıyorsa
aklı başında olan yazmaz ne uğraşacak dengesizle
Dengesiz olmak ile ilgili bir durum yok ortada
ret ettiğin bir insanın sana geri yazmasını beklmek sence dengeli bir hareket mi
Hikayelere beğeni atıyor, emoji atıyor , geçen günaydın yazdı. Devamını getirmiyor sadece. Dengesiz değiliz biz sadece birbirimize adım atamadık bir türlü
Tabi ki o gelsin. Reddetmiş bir kere
Gelirse peki adım atarmkısıjuz
Hikayelerime anında bakıyor , emoji beğeni atıyor, bir kere de günaydın diye mesaj attı
Ama o zaman hiç beğeni atmasın, bakmasın hikayelere. O da kendini ısrarcı sapık gibi göstermemek için mi daha fazlasını yapmıyor artık diyorsunuz
Arkadaş gibi davranan kendimi paylaştığım her hikayeye beğeni atar mu ya , bir sürü arkadaşım var hiçbiri yapmıyor
Bak işte duymak istediğim benim de hissettiğim bu. Mesaj atmam için beni yüreklendirmeye çalışıyor , pişman olduğumu hissetti. Ama beni çekmeye çalışmasının sebebi beni reddetmek için mi yoksa kabul mü edecek onu kestiremiyorum
Hahahah bu çok iyiymiş, denicem :)
Ben bitiririm ugrasmam asla
Sevseniz de mi
Kesinlikle hic dönmem
etmem hayır
O kişi gelse peki
gelse bu sefer ben red ederim
Reddetmek için mi gelmesine izin verirsiniz tabi
evet
kullabır popon tekmeyi korum
Niye ki? Reddetmesinde çok haklı gerekçeler olsa bile mi? Haklı ama yine de sevdiği için sana adım atmaktan geri duramayan birine sevsen bile zulüm mü edersin yani? Sebep?
ben kimseye acımam bir defa red yersem soğurum kindarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?