Iki senelik ilişkimin bittiği için üzülmedim. Sevinmedim de ama benim için iyi oldu, toksik ilişki pişmanlıktır. şu an bir ilişkim var gayet mutluyum, toksik ilişkiden çıkınca insan normal davranışlara çok garip bakıyor 😂
Sevinmedim de, üzülmedim de. Allah mutluluk göstermesin dedim, göstermedi çok şükür. Kız sepetledi bunu, ohh olsun. Sen misin beni onun için silen. Böyle çarpılırsın işte asdf
Hiç ilişkim olmadığı için ne üzüldüm ne sevindim. ama bazen yalnızlık zor geliyor çevrem de ki çoğu kişi sevgilisi ile eğlenirken sadece izlemek insanı kırıyor biraz ama alıştım umursamıyorum
Ölüm acısı gibi üzülmedim ancak elbette sevinmedim de. İlişkiler emek istiyor zaman veriyorsun kendinden veriyorsun kimse bitsin diye bir yola da çıkmıyor. Ancak içim rahat her yolu denedim ve olmayacağını geç algılamış olsam da sonunda anladım
Biten ilişki her zaman üzer beni üzülen taraf ya da sevinen bir taraf olamaz bence.. Aşk yaşadıgın biri ile ayrılmanın neresi sevinilen taraf olabilir ki iki tarafta üzülür net