- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılKızım küçük olması hiçbir sorun çıkarmaz da erkekler zaten çok geç olgunlaşıyor bir de senden küçük olursa sorun çıkartır mı çıkarmaz mı bundan çok emin değilim açıkçası. Kendinden on yaş büyük bir adamla konuşuyorsun mesela o bile çocuk gibi geliyor bazen altı yaş küçük bir erkek bilemedim
21 Yorumla- 5 ay
Erkeklee gec olgunlasiyoe siye bilimsel bir şey yok kin uyduruyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende bundan yaklaşık üç buçuk yıl önce bir hatunla 5 yıl ilişki yaşadım ve aramızdaki yaş farkı kime sorsan çok fazla idi ama bana göre aşkın ve aradaki yaşın hiçbir önemi yoktur önemli olan sevgi, saygı, güven; sadakattir ve ben o kişiyi çok sevdim öyle çok sevdim ki onu bana hep sen beni hayatımda tanımış olduğum en güzel seven adamsın derdi daha önce beni kimse senin gibi sevmedi derdi ben ondan çok daha küçüktüm ams ona deli gibi aşıktım onunla evlenmek istedim ancak o aramızdaki yaş farkını bir türlü aşamadı ben ne yaptımsa aramızdaki yaş farkının aşmasını sağlayamadık benden ayrıldı benim daha iyilerine layık olduğum düşüncesi ile oysa ki ben bu dünyada bir tek ona layıktım neyse demem o ki aranızda aşk ve sevgi varsa ve ona güvenin tamsa bence denemeye değer ben 33 yaşımdayım hayatımda bir kere sevdim ve hiç pişman da değilim beni her ne kadar bırakmış olsa da
12 Yorumla- +1 yıl
"daha önce beni kimse senin gibi sevmedi" sorun da bu zaten kimse onu sevmediği için seninleydi biri onu sevseydi seninle olmayacaktı zaten. "aradaki yaşın hiçbir önemi yoktur" demişsin ama yaş yüzünden terkedilmişsin farkında değilsin demek ki önemliymiş. "ben o kişiyi çok sevdim öyle çok sevdim ki" demişsin sen seversin ama o sevmez işte nitekim de öyle olmuş sebebi de önemsemediğin yaş farkı. "oysa ki ben bu dünyada bir tek ona layıktım" kardeşim sen ağır oneitis hastalığına yakalanmışsın senin işin zor umarım bu durumdan kurtulmuşsundur.
- +1 yıl
... bir de "önemli olan sevgi, saygı, güven; sadakattir" demişsin "Saygı" küçükten büyüğe duyulan bir duygudur büyükten küçüğe değil. kadın el şakası yapabileceği birine aşık olmaz kadın kendinden küçük bir erkeğe aşık olmaz kadın baba gibi amca gibi dayı gibi adam gibi kapı gibi dağ gibi gördüğü bir erkeğe aşık olabilir.
Biz erkekler sanırım çocuk ruhluyuz 35 imizi geçtikten sonra olgunlaşmaya başlıyoruz yani ben öyle düşünüyorum. Benim de o yaşlarda kendimden büyük kadınlarla ilişkilerim oldu ama yüzeysel şeylerdi, daha doğrusu her iki tarafın çıkarları açısındandı diyelim biz ona. Yani düşünceniz birlikte bir hayat kurmak ve bunu bir sonraki aşamaya taşımaksa sizin şu anda beklentilerinizi bu kişinin karşılaması biraz zor ve bu sadece yaştan kaynaklanmıyor çünkü gidilmesi gereke çok fazla yol var arkadaş için.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ilerisi için bişey demem tabi sonuçta tanımıyoruz ki birbirimizi sadece beğeni yakışıklı bulma durumu var. E hali ile yaşım da geçiyor ufak ufak bir korkmaya başladım
- +1 yıl
Yaşınızın kısmında 25-29 yazıyor bu yaşınız geçiyor demek değil lütfen kendinize bunu yapmayın 35-39 da olsa bir şey değişmez siz mutlu olmayı iyi bir birlikteliği değee verilmeyi hakediyor musunuz kesinlikle evet bunun yaş ile bir alakası yok ya bugünün tadını çıkaracaksınız ya da ona harcayacağınız zamanı kendinize sağlam temelleri olan bir birlikteli kurmaya harcayacaksınız ama şöyle bir durum var belki karşınızdaki bu kişi olgundur aklı başındadır diyeceğim, ama biz erkeklerin kafası bazen belli tek bir noktaya çalışıyor bana sorsanız o ihtimali çok sağlam düşünmezdim 😂
+1 yılBu bir sorun. bunun nedenini sor kendine acaba bende ne eksik ki kendimden daha az tecrübeli ve küçük birinden etkilenebildim diye. yaşıtların ve senden büyük olanların seni etkileyebiliyor olması gerekiyor demek ki bu hayatı az ve eksik yaşamışsın içinde bir şeyler hala çiğ çocuk
17 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru diyorsun 👌
- +1 yıl
@mayisgly böyle diye diye ilişki dinamiklerinin a koydunuz delinin biri kuyuya taş attı 30 kişi çıkarmaya çalışıyor. "cebinden çıkarıyor" dediğin ne yapıyor sana 30 kamyon çiçek mi alıyor 30 farklı pozisyonda aynı anda mı tatmin ediyor. ben senin içindeki en ufak anlaşmazlıkta ama ben ondan büyüğüm bana böyle davranamaz o benim köpeğim olmalı derken ki ateşi ta burdan görüyorum.
- +1 yıl
@mayisgly ya bi sg seni mi yenmeye çalışcam güreş mi çeviriyoz burada kendi hareketlerinize uymayan laflar ediyorsunuz bi de marifet gibi bununla övünüyorsunuz
- +1 yıl
@mayisgly He mk her olayı skimsonik şekilde kendinize bağlama huyunuz ne zaman geçecek acaba. Bu konunun kadın yenmekle alakası ne mk andavalı ya 😂😂 adam neyden bahsediyor sen gelmiş ne anlıyosun kadınları yenemiyomus sarımsak beynine s0ktuğum asalağı 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşkım bende 26 yaşındayım ama 20 yaşında birine şans vermem
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki. Ya şunu anlamaya başladım yaş büyüdükçe bazı şeylerin toz pembe olmadığını anlıyorsun ve bu üzücü
- +1 yıl
Çocuk çünkü
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılSorun olmaz.. zaten kadının büyük olduğu ilişkiler bence daha güzel oluyor.. ben de kendimden büyük biriyle sevgili olmak isterdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynısını ben yaşadım 2 yıl birlikte olduk nişanlandık sonu ayrılık oldu erkeklere güvenme hevesi kaçınca gençlere bakmaya başlıyolar ilerde sorun yaşarsın
511 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin
Cevap sahibi+1 yılYemin ederim ben 29 o 23 tü anılarım canlandı şu an yazık etme kendine çocuk büyütmek çok zor
Soran+1 yılNe kadar çıktınız peki? Ve ayrılma nedeniniz neydi
Cevap sahibi+1 yılAilesi istemedi 2 yıl çıktık başta herkes memnun mutluydu sanırım dedikodular başlayınca istemediler
Soran+1 yılAranızda yakınlaşma oluyor muydu peki?
- +1 yıl
Onda ole oldu dye sende de olacak diye bisi yok, sen bakma ona. Kafalariniz uyusuyorsa devam
Soran+1 yıl@sinnemyy burçlarınız ne? Ve aranızdski yakınlaşma nasıldı
Soran+1 yıl@sinnemyy 😄
Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. Birinin yorumunu gördüm de kişilik meselesi ama 23 yaşında olması da çok genç ya bende 24 yaşındayım gencim hani 29 yaşında olgun bir kadını yaşatacak anlayacak kocalık edecek bi olgunluğa kültüre bilgiye sahip olması lazım. İyi tanıman gerek düşünceleri olgun mu belli bir kültüre mi sahip yoksa hala ergen mi kalmış ne tür birisi iyi bilmen gerek.
23 Yorumla
Soran+1 yılYa şu bir gerçek benden tabi ki de daha ergen inkar edemem ama uzun birisi benden ve beğeniyorum görür görmez beğendim ki normalde esmer sevmem sarışın kumral severim
- +1 yıl
@gıcıksavar işte maalesef kızlarda böyle bişey var
+1 yılPınar Altuğ yu örnek al kendinden küçük biriyle evlendi mutluda oldu bence yaşlara takılmamak lazım abes bı fark yoksa arada ama bı tanı istersen 23 yaşındaki bı erkek çocuğu henüz çocuk gibidir benim yaş 25 hâlâ buyumedigimi hissediyorum ve kadınlar erkeklerden 3 yaş daha önce ergenliğe girer biliyorsunuz dur bunu yani 3 yaş daha erken erişkin oldunuz daha olgunsunuz beğendiğiniz çocuktan konuşun bı fikirlerine düşüncelerine bakın derim
02 Yorumla
Soran+1 yılYa şöyle bende farkındayım hani 6 yaş fazla hele de kadın için. Ama beğendim yani e hayatımda kimse de yok. Bu çocuğun da zaten sevgilisi vardı ama bakalım inan bende napıcağımı bilmiyorum bir yandan çekiniyrum da
- +1 yıl
Sevgisi varsa girme aralarına yoksa da yapıştır gitsin hayat bigun oda bugün demişler ben bunca sene aman su olmasin bu olmasın diye kimseye dokunmadım ne bı kızın elini tuttum ne birini öpüp kokladım geleceğim için dedim su dedim bu dedim evleneceğim kıza temiz kalayım dedim geçen Şubat ayında 6 Şubat 'ta gördüm ebemi o depremde çok şey düşündüm o zamandan sonra ben bu hayatta hiç bişey yasamamisim dedim şöyle bı geçmişe dönüp baktım şimdi yaşayacağım 1 gün varsa oda bugündür mantığıyla hareket ediyorum yarın olmiyceginin garantisi yok 1 deprem oldu 11 şehri vurdu yarın bigun olmiycegin ne malum git açıl sevgilisi yoksa anlat herşeyi yaşayın abi bu hayatı sevisin bu işin kadını erkeği yok ten uyumunu yakalarsan vur gitsin dediğim gibi abez bı yaş farkın yoksa ve hayatında biri yoksa takılın kafanıza göre
Ben hep kendimden büyük kadınları sevdim benden büyük olması hoşuma gitmiştir. Ayrıca bir erkek yaşa ilk görüştüğü andan itibaren takmıyorsa sonrasında da takmayacaktir. her zaman derim erkekler basit insanlar detaylı düşünmezler sevdiler mi tam sever yanında olmak ister. Sorar ayrı kalamaz.
10 Yorumla
+1 yılKime göre sorun onun haberi var mı, bu durum onca sorun değilse kime göre sorun olsunki. boş ver dünyaya birdaha gelmeyeceksin. kim ne derse desin. senin mutluluğun sağlığın daha önemli unutma önce kendini düşün yatağında genç bir erkek ya da yanında sana ayak uydursun yeter.
00 YorumlaOlmaz eşimden 6 yaş küçüğüm ben 26 o 32 ne yapan diyim tartışmada falan direk yüzüne diyorum ben büyüksün falan diye kiriic oluyor biliyorum yinede diyorum ama unutma seviyorsan olur ama işte insanlarda algı var derler ki evde kalmış çocuğu kandırmış falan der o yüzden kalbini dinle seviyorsan mutluluk size
00 YorumlaAranız da öyle aman aman büyük bir yaş farkı yok. En azından bazı şeyleri yasayarak tecrübe edinebilirsin.
07 Yorumla
Soran+1 yılYani şu açıdan bakıyorum o 30 olduğunda ben 36 olucam
- +1 yıl
nasıl aman aman? erkeğin en az 10 yaş büyük olduğu ilişkiler doğru ilişkiler olacaktır zaten kadın kolay kolay adam yerine koymuyor erkeği anca babası yaşında adama saygı duyuyor bi de çocuk alıp avutacak mı kadın saygı duyduğu erkeğe ait hisseder kendini bu da en az 10 yaş büyüğüdür gerisi dosttur candır kardeştir ama evin erkeği değildir kadın böyle düşünür kadın kafası böyle çalışır
- +1 yıl
Ahahhaha Şeyma saplama modunu açmış 😅😅
- +1 yıl
- +1 yıl
@gıcıksavar hahaha
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendinden 6 yaş küçük biri ile ilk başlarda anlaşabilirsiniz her şey çok güzel olabilir ama sonrasında sorunlar ortaya çıkar. Kadının büyük olması maalesef ki etraf tarafından olumsuz yorumlanıyor ve bununla beraber sorunlar oluşuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYani dediğim gibi ben 29 um kendisi de 23 yaşında. Gönül isterdi tabi böyle olmasın ama kısmet işte
+1 yılCahillere göre sorun olsa da mantıken hiç sorun olmaz ama tam tersi olduğunda cinsellik, sadakat, sevgi, saygı, hükmetme sorunları oluyor. Erkeğin büyük olması daha iyiyse neden erkeğin büyük olduğu ilişkilerin tamamına yakını mutsuz?
05 Yorumla- +1 yıl
Erkekler geç olgunlaştığı için kadın büyük olmalı böyle olursa erkek liderlik etmeye kalkmaz ve kadın sayesinde olgunlaşır. Erkekler kendilerinden küçük kadınlarla ego tatmini için evleniyor ve zavallı kadınlar da sevildiğini sanıyor. Erkeğin büyük olması çok büyük sorunlara yol açabilirken kadının büyük olmasının hiçbir sorunu yok. Çok yanlış sitede sormuşsunuz bu soruyu. Batılılar daha mantıklı.
- +1 yıl
Eğer çok çocuksuysa uzak durmanızı tavsiye ederim ama değilse bir şans verin.
- +1 yıl
Bayağı Olgun bir yorum tebrikler
- +1 yıl
@carlobriga teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim 🫡
Olabilir neden olmasın. Ama ben kendimden küçük birini pek kendime uygun görmedim. Ben ailemin ne diyeceğini kafama takan biriyim. Sırf bu nedenle benden küçükleri geri çevirdim. Ama sevgileri daha temiz ve sadık oluyorlar.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bence yanlis ozelliklede biz erkeklerin daha gec olgunlastigini dusunursek yani ilerde uzulursun bizler elimizdekinin kiymetini anlayana kadar bayabi sure geciyo heleki daha uni cagindaki biri ohooo
00 YorumlaBenim başıma böyle bişi geldi bence senlik bı durum sorun olup olmaması şöyle bi düşündüm dedim neler yaşamıştır 6 sene içinde abim yaşında insan ailem ne der falan ciddi de düşünüyodu bu yani ben direk engellemiş tim bence sıkıntı yaşıtların varken büyükler le olamz olursa takılmak için yaparlar genelde
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşıtlarımın genelde evli olmasına ne demeli peki
Bence kısa vadede bir sıkıntı olmasada uzun vadede bu tür evlilik sıkıntı olabilir çünkü erkeğin aşırı cinsel istekli olma yaşı 40 civarı iken kadınlarda bu 35 yaş civarı oluyor. Ayrıca kadınların çoğu 45-50 yaşından sonra menapoz olacağı için ve buda erkeğin en çok cinsel arzu duyacağı yaşta olacağı için sıkıntı olabilir. Ama yinede böyle riskleri alıp evlenmek istiyorsanız neden olmasın? Karşılıklı sevgiden sonra herşeyin üstesinden gelinebilir.
10 Yorumla
+1 yılyani kadınlarda maalesef bu büyük sorun oluyo cünki 23 yasında ne kadar olgun görünsede hala cok toydur zamanla anlarsın ha ciddi düsünmüyosan takılayım keyif alayım diyosan bisey diyemem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kimsenin lafına bakma yaş farkını at bi kenara mutlu olmaya bak, kimse bişey beğenmez zaten. ''Ele verir telkini , Kendi yutar salkımı'' Atasözü.
10 Yorumla
+1 yılvalla bir erkek olarak diyorum erkekler belirli bir yaşa kadar çocuk akıllıdır eğlenmeyi özgürlüğü sever sen şu an ciddi kafada olabilirsin ama bence sana o gözle bakmıyor bütün çaba fethedene kadar zaten işi ciddiyete sürünce anlarsın zaten ergenlikten yeniçıkmış seni birtek cinsellikte mutlu edebilir oda tr erkeklerinin seviyesinin üstündeyse yoksaa üç beş dakikayla o bile olmaz evliliğin %40 maddiyat %40 cinsel hayat %20ne de eklersen ekle
10 Yorumla
+1 yılEğer karakteriniz uyumlu ise gerçekten aşık iseniz neden olmasın ama çocuğun aklı bi karış havada şipsevdi ise uzak dur o Çağlarda erkekler herkesten çabuk etkilenir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim 5 yaş var sevgiliyiz sorun yok. Ama şöyle bir şey var. Kendisi evlenmek için önünde 3-4 sene olduğunu söylüyor. Beklerim dedim beklerim de. Ama eğer ayrılırsak çok vakit kaybetmiş olucam 31-32 olucam. Ama onun için değer dedim. Umarım pişman olmam
218 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen 28 o 23
Cevap sahibi+1 yılGüven sorunum yok
Soran+1 yılOf bende bilmiyorum zaten daha yeni yeni görür görmez beğendim ama bakalım yani.
Cevap sahibi+1 yılValla aşkından ölmüyorsan başlama derim 😀 Ben tam olarak aşkımdan ölüyorum 😂O yüzden düştüm bu ilişkiye
Cevap sahibi+1 yılÖyle de henüz askere gitmedi. İşi yok. İstese de evlenemez yani hazır değil
Cevap sahibi+1 yıl@shrenu Çok aşığım. Bu ihtimali düşünsem dahi böyle bir şeyi hayatımda tekrar yaşayabileceğimi sanmıyorum. O yüzden her ihtimali göze alarak devam ediyorum ☺️
Cevap sahibi+1 yılDediğin gibi her şey olabilir. Olmayadabilir. Ama bu ihtimal yüzünden ondan vazgeçmeyeceğim. Gerçekten seviyorum
Cevap sahibi+1 yıl@shrenu teşekkür ederim uyarın için :) ama hayatım boyunca hep yapmadığım şeylerin pişmanlığını yaşadım. Artık öyle olsun istemiyorum. Güçlü bir kadınım. Üstesinden gelebilirim diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yıl@amahaayır Hayırlısı tabii ki. Kendi kaybeder aksi bi durumda :)
Cevap sahibi+1 yılAmin teşekkür ederim
+1 yılBence sorun olmaz ama ergen sevmiyorum olgun seviyorum eğer karakteri bana Uygun değilse çocuk gibiyse sorun olurdu.
20 YorumlaValla bana göre sorun olurdu Bn kendimden küçük biriyle yapamazdim ilişkide erkek büyük olmalı bide erkekler gec olgunlaşır yani 29 ve 23 yas arasında baya bi fark var bence
00 Yorumlaseks harika olacak inan bana çünkü çok zitsiniz aynı jenerasyondan değilsiniz yapacak başka bı şeyiniz yok pompaaaaa kankaaaaaa ohhh fiskkk... hoş 29 yaşında biri kankalamaz ama 23 Luk biri kanka kanka diye dolanır bak ilk zitliginiz ortaya çıktı bile... Bence yap yani dene bı bin bisiklete çevir pedalları Recai
01 Yorumla
+1 yıl
Soruya en güzel cevap
Sevgi ama saf Sevgi varsa her zorluğu aşarsin00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBu aralar niyeyse yaşı büyük kadınlar hep kendisinden küçüklere merak salmaya başladı ha bu gördüğüm kaçıncı oldu ya
04 Yorumla
Soran+1 yılBen ilk kez sordum bu soruyu. Ya şöyle biri çıkmadı karşıma bu yaşıma kadar birde ortamım yoktu sonra bir baktım yaş geçti.29 olduk. Ufak ufak tutuşmaya başladım bende
- +1 yıl
Doğrudur ama zaten senin için değil genel olarak konuştum kadınlar şimdi kendinden küçükleri tercih etmeye başladılar
Soran+1 yılErkeklerin hep yaptığı bişeydi bu
- +1 yıl
Çok saçma bı savunma oldu ama neyse
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de son zamanlarda kendimden 3-4 yaş küçük erkekleri beğeniyorum 😄
Çoğu fazla takmaz kız güzelse ama aileler işin içine girerse sıkıntı olabilir bir de erkek sonuçta gözü daha genç çıtır arayabilir bir süre sonra…10 Yorumla
+1 yılAşk yaşta değil ama eger ileride aileler sorun çıkarmazsa olur neden olmasın ki. 🐥 Mutluluklar dilerim eğer şu an çıkıyorsanız.
10 YorumlaSorun oluyor, tecrübeyle sabit. Kadın erkek doğasını bilmeyenler sallamış yine
14 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda tecrüben varsa paylaşır mısın
Soran+1 yılBurdan yaz
- +1 yıl
helal len :D
+1 yılAldatılmak senin için sorun olmazsa ilişkine devam et yok aldatılmak senin için ayrılığa gidecekse tam tersini yap ve kendinden 6 yaş büyük biriyle ilişki kur!
03 Yorumla
Soran+1 yılAynı baştakiler aldatmıyor mu sanki
- +1 yıl
Balım yanlış okumuşsun galiba aynı yaş demedim senden büyük olsun demek istedimm!!!
- +1 yıl
Alayım mı seni?
+1 yılBen de kendimden küçük erkeklerden hoşlanıyorum. Bence gayet normal
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılHz hatice kendisinden 15 yas küçük olan hz Muhammed i beğenmiş ona evlenme teklif etmiş ve karşılığında kabul görmüştü.
Demekki olabiliyor...00 Yorumla
+1 yılBişi olmaz ben 17 yaşımdayken 26 yaşında sevgilim vardı yaş sadece sayıdır asıl önemli olan birbirinizle alanaşmanızdır
02 Yorumla- +1 yıl
ee şimdi nerde o zaman oluyorda?
- +1 yıl
Tartıştık bir sebepten yani sorun yaş değildi
+1 yıltabiki de bir sorun. erkekler geç olgunlaşır. fiziksel olarak çok sırıtmayabilir ama zihinsel olarak seni çok yorar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı aşk olursa veya gerçekten ileride kadınlar beden olarak daha çabuk olgunlastıgında bu karşında ki için sorun olmaz ise sıkıntı olmaz
00 Yorumla
+1 yılBeğendiğin çocuk sanırım 30 yaşında gözüküyor smzmxmsmxm
03 Yorumla
Soran+1 yıl🤣🤣🤣
Soran+1 yılHayır küçük duruyor
- +1 yıl
Garip kskzskks çünkü genelde böyle oluyor. Çoğu kişiden böyle duyduydum
- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılAz önce evde izdivaç konusu döndü. Annem de diyor evlenip boşanmış kadın getirmeyin karşıma diye. İzdivaç olarakta yakın ailesi kabul eder mi bilmem?
00 Yorumla
+1 yılolur. kadınlar daha erken olgunlaşıyor ilerde çocuksu gelecek sana. yaş ilerledikçe o gençlerden hoşlanacak sen yaşlı geleceksin gözüne
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik icin diyorsan olmaz ama birliktelik icin diyorsn olur
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani evlilik için sevdikten sonra neden olmasın
- +1 yıl
Imknsz degil elbette ama genelde bu durumdakilerin cogu evlilik icin birlikte olmazlar
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Şöyle bir sorun olabilir çocuğun ailesi seni istemeye bilir tam senin sorununu yaşayan bir tanıdığım var doğrusu
12 Yorumla
Soran+1 yılNe yaşadığını anlatır mısın
- Aşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı.
+1 yılOlur kadın küçük olabilir ama büyük olunca çok sorun yaşanır
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi ayrıca ne alaka
- +1 yıl
Kadınlar erkeklere nazaran daha olgun ve sağduyulu canlılardır.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum onun seni beğendiğini düşündüğüm sürece : )
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka 29 çok da büyük bir yaş değil bence
- +1 yıl
Ya işte bir sorun olmaz diyorum bende oda seni seviyorsa tabikide : )
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Hiç sorun olmaz. Senden 6 yaş küçük olması senin için büyük avantaj. Evlenirseniz seni çok mutlu eder.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. 23te çocuk, max yatak ilişkiniz renkli olur, hevesi bitene kadar yürür sizinki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSorun olur çünkü senin yaşına göre o çocuk gibi sayılır
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca pek çok erkeğin açıldığı yaşlar diye biliyorum yani o yüzden kendisinden çok büyük bir kadına da bakacağını sanmam
Karşılıklı sevdikten sonra sorun olacağını sanmıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılhiç sorun etme bak hayatın keyfine zaman geri döndürülmüyor
00 Yorumla Çocuk eğer olgun bir kişiliğe sahipse olabilir neden olmasın.
00 YorumlaBisiy olmaz... Tanirsin tanidikca baktin cocuklasiyo yol verirsin 👍
00 YorumlaTabi ki sorun olur çünkü bayanlar daha çabuk yaşlanır hem bi bayanın erkekten küçük olması daha iyidir bence yaşına göre birisini bulmanı tavsiye ederim bu arada bende 1994 doğumluyum aynı yaştayız dikkatini çekerim 😃
02 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle inkar edemem yaş farkı fazla ama beğendim
Çocuk büyütmek istesem dogururum değil mi olmaz diyenlerdenim biraz daha olgunsun sen belki o da dış görünüş olarak olgun duruyordur ama gel gör ki kafa yapınız uyusabilecek mi erkek dediğin çocuktur her yaşta çocuktur
03 Yorumla
Soran+1 yılYani napayım bulamadım bu yaşa kadar birisini yaş gidiyor ve artık bişeyler yapmam lazım evet benden küçük duruyor inkar edemem ama bana da yaşını belli etmiyorsun derler
Soran+1 yılEvet çok kapalıydım her anlamda ve bulamadım birini şimdi de yaş gidiyor ve tutuşmaya başladim
Bence sorun değil, tabikide ruhsal açıdan uygunsanız birbirinize. ben kendimden 4 yaş küçük biriyle birlikteyim ve yaş konusunda herhangi bir sıkıntımız yok hatta ben parkta oynuyordum sen beni kandırdın şakasını bile yapabilecek bir bağ oluşturduk
01 Yorumla
Soran+1 yılHm iyi de sen de küçüksün 17 yaşında mı sevgilin benimki en azından yetişkin
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılYorum yapamam.
Benim tasvip edeceğim bişey değil.00 Yorumla Hayır citte değil , bence 10 yaşa kadar sorun olmaz.
00 Yorumlaşu an sorun gibi gelmez çünkü gözünde her şey tozpembe ama ileride sevginin azaldığı vakit pişmanlıkların başlayacaktır ve ait olduğun kişiyi bulma çabasına varacaksın. Ve geçmişin izlerinde kendini bulacaksın.
10 Yorumla6 yaş baya varmış ama birbirnizi seviyorsanız anlaşabiliyorsanız bence sorun değil
41 Yorumla
Soran+1 yılEvet baya var inkar edemem ama işte yaş ilerleyince böyle oluyormuş demekki keşke önceden gözüm açılsaydı
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur ya küçük erkekler bir süre sonra seni kaldıramaz.
21 YorumlaBence sorun olabilir beğendiğin çocugun yaşında çok küçük erkekler daha ileriki yaşlarda oglunlasiyor kafa yapısı falan 23 yaş da çok küçük sende tam yaşındasın bence kendinden birkaç yaş büyük biri ile ol derim
00 YorumlaBana da çalıştığım yerdeki bir kadın benden hoşlanıyordu bunu belli ediyordu anlamıştım. Ama çaktırmadım hiç. Siz eğer beğeniyorsanız ve ciddi düşüyorsanız hoşlandığınızı açıklayın bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden çaktırmadınız
Mutluysanız yaşa başa bakmayın ya birileri illa bir şey diyecek zaten onlar konuşacak ki bizler günahlarımızdan arınıcaz yaş sadece bir rakamdır sen mutluysan o mutluysa birbirinizi seviyorsanız kim engelleyebilir ki😉✨
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bu sitede kızla tanıştım onunla sevgili oldum oda benden 6 yaş küçük olunca ayrıldım ben 23 kendisi de 17 yaşında
00 Yorumla- Devamını Gör (126)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat