TECRÜBELİ KİŞİLEN YARDIMCI OLABİLİR Mİ pişman olur mu sizce affetmek için sormuyorum iftira attığı için içim soğusun istiyorum👇🙏?

11 aylık ilişkim vardı. İnstagram yüzünden sürekli kavga ederdik. Kendisi benim telefonumu alır karıştırır. İstediği erkekleri çıkarıp engellerdi. Ama benim onun telefonuna bakmama izin vermezdi sevmiyorum derdi en başında beri derdi. 1 ay içinde 3 kere ayrılıp barıştık 2 kere engelledim diye zoruna gitmiş beyefendinin instana benim erkek arkadaşlarımı çıkarıp kendinin kız eklemesiyle başladı kavgalarımız. Karar verip engelledim bitirdim ilişkiyi 1 hafta engelli kaldı bu süreçte engellediği erkek arkadaşlarımı tekrar ekledim ama o bi şans daha istedi ısrar etti tamam dedim instamdan ama 1 haftadır ne adam akıllı yazdı ne aradı işim var yoğunum diyip geçiştirdi buluşmak istediğimde ise yüzünü görürsem hemen affederim ben senin açık kapın değilim zaten eklediğin erkeklerle aldattın beni onları ekleyerek aldatmak sadece yatmak ya da konuşma değil bu da aldatma sen kaç kişiyle aldattın diyerek bana iftira atmaya çalıştı ve ilişkiyi bitirdi. Şimdiye kadar sustuklarımı yazdom helal etmedim hakkımı engelledim. Bugünde instadah baktım o da sildiği kızları geri eklemiş numaramıda silmemiş..

TECRÜBELİ KİŞİLEN YARDIMCI OLABİLİR Mİ pişman olur mu sizce affetmek için sormuyorum iftira attığı için içim soğusun istiyorum👇🙏?