11 aylık ilişkim vardı. İnstagram yüzünden sürekli kavga ederdik. Kendisi benim telefonumu alır karıştırır. İstediği erkekleri çıkarıp engellerdi. Ama benim onun telefonuna bakmama izin vermezdi sevmiyorum derdi en başında beri derdi. 1 ay içinde 3 kere ayrılıp barıştık 2 kere engelledim diye zoruna gitmiş beyefendinin instana benim erkek arkadaşlarımı çıkarıp kendinin kız eklemesiyle başladı kavgalarımız. Karar verip engelledim bitirdim ilişkiyi 1 hafta engelli kaldı bu süreçte engellediği erkek arkadaşlarımı tekrar ekledim ama o bi şans daha istedi ısrar etti tamam dedim instamdan ama 1 haftadır ne adam akıllı yazdı ne aradı işim var yoğunum diyip geçiştirdi buluşmak istediğimde ise yüzünü görürsem hemen affederim ben senin açık kapın değilim zaten eklediğin erkeklerle aldattın beni onları ekleyerek aldatmak sadece yatmak ya da konuşma değil bu da aldatma sen kaç kişiyle aldattın diyerek bana iftira atmaya çalıştı ve ilişkiyi bitirdi. Şimdiye kadar sustuklarımı yazdom helal etmedim hakkımı engelledim. Bugünde instadah baktım o da sildiği kızları geri eklemiş numaramıda silmemiş..
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben çok takılmıyorum bu sosyal medya eklemesine ya. Güven yoksa zaten olmaz ki. Sen ya da o ekleyince ne oluyor yani? Bu yüzden ilişki boşuna yıpranmış bence
Bende takılmıyorum şu an ayrıyız ve kız ekliyo ama ekledi beni aldattı demiyorum ben ama o bu sebep yüzünden sana güvenim azaldı güvenmiyorul artık sana yoruyosun beni dedi bitirdik engelledim ama hala silmemiş numaramı
Silmemişse bir umut var bence. Bırak eklesin ya aman ne olacak. Senin eklemene kızıyorsa sen yapma bende yapmam diye uyarırsın. Olmadı sosyal medyadan takibi bırakın birbirinizi. Bizde sevgilimle hep bu yüzden kavga ettik. İlişkimizi çok yordum. Sonra ayrılık oldu ve ben gerçekten çok üzüldüm. Artık sosyal medyada birbirimizi takip etmiyoruz. Hatta engelledik birbirimizi 😅 işe gidiyor, bir sürü çevresi var. Aldatacak olan her türlü yapar. Bu saçma sebep yüzünden birbirinizi yormayın. Şu anlık kapat. Ona yaz. Bak benim için sen önemlisin diye. 2 3 gün bekle. Sabret. Sonra yumuşar o. İlişki içinde de ikna ederek geri açarsın artık 😂
Dediğini yaptım ben çabaladım ilgimide gösterdim fırsat buldukça iş yerine çıkışları gittim ama o bana güvenmediği için artık eskisi gibi davranmadı zaten Instagram'ım kapalıydı geri açtım ayrılınca şimdi ben arttırıyorum o da artttırıyo hem bunları geçtum kendi benim telefonumu istediği gibi karıştırıyo ama onun telefonu özeli olduğu için bana göstertmiyodu sizde bu ra var mıydı
Ya sen niye veriyorsun telefonunu? Ben onu anlamadım. Telefonunu verirken telefonumu almak istiyorsan telefonunu vereceksin diyemiyor musun? Yapıp yapıp sonra da öyle yaptı, böyle yaptı diyorsun. O seninkini alırken senin elin armut mu topluyor
Zorla alıyodu elimden vermedim zamanda konuşmuyodu onunkini aldığımda ise eğer bakarda bişey bulamazsan bu ilişki biter diyodu
Ya o seninkini alıyor. Zorla ne demek? Yani ya eşit olacak. Ya hiç olmayacak. Başta çok taviz vermişsin zaten. Ben bakmayı da sevmiyorum. Bunun kavgasını yapamam valla bir de. Dertlerim kendime yetiyor. Bir de telefonunu kurcalayıp kendime dert edinemem 😬 gelir mi gelmez mi orasını bilemeyiz ama siz adım atın, atmıyorsanız da bence önünüze bakın. Beklemek insanı çok yoruyor, üzüyor
Attım zaten son lafı bir değil biçok erkekle aldattın beni sana güvenmiyorum artık oldu engelledim bu da sondu ben o lafları hakettiğimi düşünmüyorum
Ee o zaman sorunun ne anlamıyorum. Yazmayacaksın, kafanda da bitirmişsin. Neyi soruyorsun?
Şimdi soru ne tam olarak?
İnstagramdan engellediği erkek arkadaşlarımı geri ekledim diye aldatmış mı oluyorum konuşmam etmem görmem bile hiç birini
Aldatmış olmuyorsun.
Zaten sosyal medyada bana göre onu ekledin bunu ekledin diye kavga etmek anlamsız.
Bir de üstüne seni kontrol edip kendisi istediğini yapınca karşındaki kişinin daha çok seni umursamayıp boşta kaldığında dönmek üzere cepte tutuyor gibi bir durumu var sanırım.
Yerinde olsam irtibatı keserdim kafama da takmazdım. Muhtemelen o sosyal medya üzerinden başka kızlara da yazıyordur.
Benim telefonuma zorla bakıp kendine gelince benim telefonumun karıştırılmasından hoşlanmam dediği için ondan bile şüpheliyim. Bakmak için ısrar ettiğimde ayrılmayla tehdit ederdi beni.. Eğer bakıpta bişey bulamazsan bu ilişki biter derdi hep...
Uğraşma ve uzaklaş. İlgini kes
Öyle yaptım zatende geri gelir mi sizce pişman olur mu
Sen kürkçü dükkanı oda tilki mi olsun istiyorsun
Ne istediğim sizi ilgilendirmez ben sadece bi erkek olarak size erkeklerin kafa yapısını soruyorum cevap vermeyecekseniz uzatmanın bi alemi yok
Adam haklıymış. Adamı boynuzlamışın. Senin gibi sü-rtüğe dönmemedi gerekir adamsa