Arkadaşlar birbiri ile öpüşür mü? Biz yapıyoruz. Önem verdiğim birisi olduğu için saygılı bir şekilde önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler?

Öncelikle merhaba, 5 gün önce normal bir arkadaşlık teklif ettiğim kız ile o zamandan beri yoğun olarak görüşüyoruz. İlk iki gün gayet normal bir şekilde arkadaşça dışarıda takıldık, gezdik. Üçüncü gün ise jest olsun diye onun için bir şeyler hazırlayıp eve çağırdım. Geldi ve her şey normaldi, hazırladığım yemeği yeyip oturma odasına geçtik. Bira teklif ettim kabul etti, bira bitene kadar tavla filan oynadık, sohbet ettik. Biralar bittiğinde viski getirdim, Bu arada sadece arkadaş olduğumuz halde biraz yakınlaşmaya başlamıştık. Ellerimiz sürekli birleşiyor ve birbirimizin gözlerine bakıyorduk. Sonra viskileri koyduk, shot bardağı ile dört defa arka arka ya vurduk, ve kız durması gerektiği yeri bildiği için bana yeterli bu kadar dedi, dökmüş bulunduğum 5. bardaklarda haliyle bana kaldı, neyse onları da vurduktan sonra kafalarımız iyice çakırkeyif olmuştu. Aynı yakınlaşmalar eşliğinde muhabbete devam ettik, saat 12 olmuştu ve arkadaşım yavaş yavaş kalkmaya hazırlanıyordu, bende geçirmeden önce bir lavaboya gideyim dedim, koridora girdiğimde hiç ışık filan yakmadan direk lavaboya yöneldim, ama arkadaşımın arkamdan kalktığını fark ettim, birden geri döndüğümde ben henüz ne olduğunu anlayamadan dudaklarını dudaklarımda hissettim. Hoşlandığım kız olduğu için karşılıksız bırakmadım elbette ve koridordaki o loş ortamda, yaklaşık 15 dakika boyunca şehvetli bir şekilde öpüştük. O an şoktaydım. Sonra fırsat bulup saate baktığımızda saat 12:30'a yaklaşmıştı, güzel vakit geçiriyorduk fakat sabah işe gideceğinden artık bir an önce eve götürmem gerekiyordu. Hemen hazırlanıp çıktık evlerimiz çok yakın olduğundan hemen geldik, vedalaşırken son bir öpücüğü daha dudaklarıma bırakıp gitti. Sonra ki gün bu yaşananlardan konu açıldığında, dün geceki yaşananlar alkolün bir etkisi miydi diye sorduğumda, hayır içimden geldi, diye cevap verdi.
Halen fırsat buldukça birbirimizi öpmeye devam ediyoruz ama sürekli sadece arkadaş olduğumuzu ve öyle kalacağımızın altını çiziyor. Ne yapmalıyım?
Senden hoşlanıyor ama yeni bir başlangıçtan kaçıyor.
Sadece flört etmek, güzel vakit geçirmek istiyor.
Gittiği yere kadar böyle devam etmelisin.
Hemen ondan uzaklaşmalısın.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
aasfqwfqwfqwfqwf
Arkadaşlar birbiri ile öpüşür mü? Biz yapıyoruz. Önem verdiğim birisi olduğu için saygılı bir şekilde önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler?