Enişteee halinden pek memnun sanki 😎😅

Dansözün sevgilisini öpmeye çalışmasına kadının verdiği tepki viral oldu: 'Sevgilimi öpmeye çalışan dansöze yaptıklarım'
— Odatv (@odatv) November 11, 2023
Enişteee halinden pek memnun sanki 😎😅

Dansözün sevgilisini öpmeye çalışmasına kadının verdiği tepki viral oldu: 'Sevgilimi öpmeye çalışan dansöze yaptıklarım'
— Odatv (@odatv) November 11, 2023
Bu kıskanmak falan mı şimdi? Sorun öpmesinde mi yani o adamın yanında dansözün ne işi var? Ayrıca adam halinden çok memnun sen hayıııır diye kendini de yıetsan sen yokken ne halt olduğu, olacağı belli.. ben bu insanların kendisine saygısı olduğu düşünmüyorum kıskançlıkta karşı tarafın o anki müdahalesini de doğru bulmuyorum. Ayrılcak dereceye bile gelsek ortamdayken yapmazsın paşa paşa bekler ne diceksen der ne yapacaksan yaparsın sonra rezilliğe gerek yok acayip itici
Ben bu duruma getirmem kendimi öyle bir ortama gitmem olmaz da olur ya başıma geldi diyelim ki sadece beklerim.
jfdfkdj bence dansçı burdaki en masum kişi. Kız çekim alıyor diye klip çekmek istemiş sadece.. Adamın sevgilisi olduğunu nerden bilsin ayrica. . adamda pek farkında değil, ben olsam tepki vermez sevgilimin ne yapacağını izlerdim. Kendini çekip uzaklaştırırsa değerini katlardı gözümde, sırnaşmasina izin verirse de bana yaptığı saygısızlığı ağır öderdi
Madem bu kadar kıskanıyorsun o zaman neden sevgilini böyle bir ortama götürürsün ki. Ayrıca erkeğinde nasıl birisi olduğu dansöz ona yaklaştığında verdiği tepkiden belli. Yanında sevgilin varken başkalarına göz ucuyla bakmaması gerekirken bu dokunmasına. öpmesine izin veriyor. Kızın acilen bu şahıstan ayrılıp, kurtulması lazım.
o dansözü yolardım ciddiyim 😂😂😂 sonra da sıra benimkisine gelirdi onun da ağzına s*çardım şu gülüşe bak bir de gevşek gel öp beni der gibi
hayırdır koca meme görünce de bakıyorum ağzının suyu aktı diye beş gün konuşmam 😂
Cevap
4Cevap
Biri iki tıklama için kendimi ve sevgilimi böyle rezil edeceğime, ölürüm daha iyi. Onunla böyle bir ortamda bulunmam.
Hiç bilmiyorum ama sanırım kadını saçından tuttuğum gibi yerlerde sürüklerdim 😅
Tepkiden önce böyle ortamlarda ne işleri var onu sormak lazım
Ben dansöz çağırmak gibi saçma şeyler yapmazdım ve o tür mekanlara da gitmezdim. zaten öyle bir şey olsa da ben izin vermem
Ne demişler; 2,5 5 7,5 10 jetski bunlar diri diri bunlar enişteeeeee 😂😂
Kamu personeli olmasam editli de paylaşırdım 😂😂
Bu durumu yaşayacak bir ortamda bulunmayacağımız için böyle rezillikleri kameraya çekip, kendimi sosyal mecralarda rezil etme gibi bir düşünceye sahip değilim.
Haddini bilen sinirlarini bilen, ahlaki değer yargıları olan insanlarla mesai harcayınca boyle seylere maruz kalmazsiniz.
Adamın eksikliği burada. Yanında sevgilisi varken bakmaması bile gerekir. Dansoze bakarsan gelir avanatisini almak için
Sevgilimi öyle bir ortama sokmam zaten ben öpmesi mi tek sorun..
Pavyon adamlarını severse böyle olur
O zaman öyle ortamlara gitmesinler
İşte bu insanların sevgilisi oluyo şaşırıyorum 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?