Evli bir adam neden bir kadına ilgi gösterir?

Çalıştığım okulda bir öğretmen arkadaşımdan çok etkilenmiştim. Bu kişi ilk başlarda ilgimi çekmemişti ama sonra bana olan kaçamak bakışlarını farkettim. Belki de bu ilgi beni etkilemiş olacak ki zamanla duruşundan yürüyüşünden ses tonundan bile etkilenir oldum. Fakat ismi haricinde hicbisey bilmiyordum. Davranışları evli birinin davranışlarına hiç benzemiyordu. Koridorda beni görünce mutlaka selam veriyordu. Öğretmenler odasında kaçamak bakışlarını yakalıyordum. Hep benim olduğum tarafa doğru oturuyprdu vücudu bana dönüktü. Konuşurken biraz heyecanlanıyor gibi de gelmişti bana. Sosyal medyada kısa çaplı bir araştırma sonucunda evli olduğunu öğrendim. Hatta eşi de bizim okulda çalışıyor ama okulda eşiyle o kadar mesafeli ki asla evli olduklarını anlamadım. Okulda eşiyle sohbet etmiyor ve sürekli telefonuyla vakit geçiryor. Eşi de telefonuyla vakit geçiriyor. Hatta yeni evlilermiş. Evleneli 7 ay olmuş. Okulda Yan yanalar ama iletişimleri yok. Ben 25 yaşındayım o 32 yaşında. Bu arada dikkat ettim eşi ortamda varken bana bakmıyor eşi yokken bakıyor. Bu adamın niyeti ne ben mi kafamda kurup hareketlerini yanlış yorumlamışım

Evli bir adam neden bir kadına ilgi gösterir?