Sevgilimi seviyorum ama başka birisi aklımı karıştırıyor?

Arkadaşlar 3 yıllık ilişkim var ama kafam çok karışık onu seviyorum yani bağlıyım ona ama aramızda heyecan yok ve biz 2 ay önce kavga edince bir erkekle konuştum çok yakın arkadaşımdi hatta abimin en yakın arkadaşı bu dediğim kişi. Benimle çok ilgilendi ilgisi hoşuma gitti ve ona karşı hoşlanti hissettim o da bana karşı hissettiğini söyledi sonra erkek arkadaşımdan ayrılmayı düşündüm onada bunu soyledim ama o bitirmek istemedigini söyledi çabalamaya başladı bende ona kıyamadım ve ayrılmadım çünkü hiçbir bahanem yok ayrılmak için ve ortak borçlarımız var bir nevi borçlardan da bitmedi çok iyi davranıyor şuanda da onunla bitiremeyince diğeriyle bitirdim ablam falan öğrendi hiç istemediğini söyledi (ağzıma da scti baya) ondan adam olmaz sadece arkadaş olunur flörtöz ve manipüleci birisi olduğunu söyledi ve abimin asla onaylamayacgini söyledi aslında bende öyle düşündüm ama içimden ona karşı hislerim olduğu için kondurmak da istemiyordum. Abim konusunda da çok korkuyordum neyse çok çıkmaza girdim ama onunla bir şekilde bitirdim. Sorun şu ki bitirirken diğerinden ayrıldığımi söyledim ve hâlâ öyle biliyor neyse biz nerdeyse 1 ay hiç konuşmadık düşman gibi bakıyordu beni görünce hatta görmemezlikten geliyordu bugün cafede otururken laf attı yağmur yağıyordu istersen eve bırakabilirim dedi bende hayır diyemedim ve çok heyecan yaptım biraz konuştuk ettik ve bana sarıldı hatta öptü ben çok pişman oldum ama bişey diyemedim bana dediki ben seni çok istiyorum bana bahane sunma gel herkese inat olalım diyor ben ne yapacağım bilemiyorum canım gibi sürekli agliyorum ve düşünüyorum ilişkimi bitirmek istemiyorum ama bu kişi beni çıkamaza sokuyor onu her gördüğümde daha kötü oluyorum onunla hiç konusmamayi düşünemiyorum bile ne yapicam lütfen yardım edin. Kimse beni yargılamasın çünkü başına gelmeden anlamıyor insan...

Sevgilimi seviyorum ama başka birisi aklımı karıştırıyor?