Aşk İlişkileri Flört dönemindee hangisi daha çok cezbediyor? trexyt Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hergün mesajlaşmak mı napıyosun vsYoksa telefonla aranıp hal hatır sormak mıya da wp den ses kaydı ile halini sormak mı Flört dönemindee hangisi daha çok cezbediyor? Cevapla Telefon Soruları Flört Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Ses ile wpde iki de bir beliren kişilere annem değilse sinir olurum. Mesaj bence en iyisi bir de sevgililik dahi yokken en makbul olanı 0 4 Yorumla trexyt +1 yıl Anladığım kadarıyla hani ilk zamanlar insana mesajlaşma cezbediyor. Ama bence biraz zaman geçince ses kaydı çok samimi geliyor gibi bana AşkıÖldürmek +1 yıl Bana gelmiyor aşık değilsem sesi falan istemem onu dinlemek için kulaklık dahi aramaya zahmet etmem trexyt +1 yıl İyi de flört ettiğiniz kişi zaten sevdiğin, hoşlandığın kişi değil mi AşkıÖldürmek +1 yıl Aşık olmak daha ilerisi hemen öyle bir değer patlaması olursa ayrı konu zaten sesini özlerim
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. Hergün mesajlaşmak 0 0 Yorumla
Bisexual_boy Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Mesaj iyi fakat çok fazla mesajlaşmak heyecanı öldürür her şeyin ölçülü olanı daha iyi mümkünse yüz yüze vakit geçirmek en iyisi 0 0 Yorumla
kelebeginprensesi2 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Mesaj iyidir fazlasıni hak etmiyor 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Mesajlaşmak. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ses ile wpde iki de bir beliren kişilere annem değilse sinir olurum. Mesaj bence en iyisi bir de sevgililik dahi yokken en makbul olanı
Anladığım kadarıyla hani ilk zamanlar insana mesajlaşma cezbediyor. Ama bence biraz zaman geçince ses kaydı çok samimi geliyor gibi bana
Bana gelmiyor aşık değilsem sesi falan istemem onu dinlemek için kulaklık dahi aramaya zahmet etmem
İyi de flört ettiğiniz kişi zaten sevdiğin, hoşlandığın kişi değil mi
Aşık olmak daha ilerisi hemen öyle bir değer patlaması olursa ayrı konu zaten sesini özlerim
Hergün mesajlaşmak
Mesaj iyi fakat çok fazla mesajlaşmak heyecanı öldürür her şeyin ölçülü olanı daha iyi mümkünse yüz yüze vakit geçirmek en iyisi
Mesaj iyidir fazlasıni hak etmiyor
Mesajlaşmak.