her şey maddiyat değildir tabi ki de hiç bir masraf harcamayan sevgili de olur mu bilemedim. Bu kadın erkek şartı ayirmadan bakmalı mi?

her şey maddiyat değildir tabi ki de hiç bir masraf harcamayan sevgili de olur mu bilemedim. Bu kadın erkek şartı ayirmadan bakmalı mi?

Olamam. Daha doğrusu böyle insanlarla arkadaş da olamam aşırı geriyorlar beni. Vardı öyle biri üniversitede bir keresinde dondurma almıştık parasını o vermişti siz bana sonra verirsiniz diye eve gidince verdiği parayı kişi sayısına böldü. 5 kuruş bile almıştı tek tek. Ondan sonra kademeli olarak hayatımdan çıkardım
Ben elimde olanı paylaşmada gocunmam, kendisi cimri ise ve tavırlarından rahatsızlık duyuyorsam hiç gerek yok. Parasını bana harcasın, bana para döksün demiyorum, paylaşımcı olsun, bir çikolata bölmek gibi. Olmadığı zamanlarda ikimizinde parasını ben öderim dert değil. Fotoğraf çok güzel görünüyor 🌸
Aşırı pinti biriyle olmaz. Maddiyat beklentim yok ama bir yemek ya da bir kahve içmek hesap kitap yapılacak bir durum değil.
Erkek dediğin sevgilisine evladı gibi bakmalı parayı düşünmemeli.. yoksa kendine de ona eziyet eder
Cevap
40Cevap
ben cimri kadınla sevgili olmazdım. tabi ki de gereksiz para harcamayı hiç sevmem.. ama insan bencil ve cirmi olmamalı bence.. özellikle de sevdiklerine karşı
Ben kadına hesap odetme taraftarı değilim ama en azından evinden bir yemek getirsin bana isterim, arada bir "ben odeyeyim" desin isterim. Nezaketen ya. Asla elini cebine attırmak istemem. Sadece erkeği bir "bana hizmet edecek" varlık sınıfından "beni onore edecek" varlık sınıfına cikarsin isterim.
Ya günümüz de olaylar artık çoğu yerde çıkar amaçlı, kişiler birbirini kullanmakta çekinmiyor, bir erkek olarak ben hesap ödetmeyi sevmem çünkü bu şekilde yetiştik yetiştirildik, bu karşı tarafın maddi anlamda iyi olmadığı için değil belki bi ihtiyacı olur ve ya başka bişey için gerekise Oraya kullansın, biz böyle gördüğümüz için, ha kendisi bişey yapmak ve ya ısmarlamak isterse buna elbette lafım yok yine de kıramam sanırım.
Bu karşındaki insanı kullanmaya girer. Bir erkek centilmen olarak tabiki hesap ödetmez ama bir kadın da altında kalmamalı. Hesap ödemeyecekse dahi en azından bir yemek yapıp davet etmeli.
Elini cebine atarmi atmazmi diye açıkçası bakmam kalbine bakmak lazım hangi koşulda yanımda olur diye düşünürüm hasta olduğumda çorba kaynatmiycaksa işim olmaz
Ziksen olmam sonuçta evleneceğim kadini seçiyorum sevgili olurken sevisip çöpe atacak birisi olmadığım için sectigim kadinin da evin geçimine katkıda bulunması gerekiyor ayrıca bu tip kadinlar da (karşı cinsin kadın olduğu için) boktan şeylere para harcadıkları için kararım bu
Karşılaştığım kadınların durumu genelde pek iyi olmadığı için (malum türkiye şartları) genelde ben öderim bunu sorun da etmem. Paran varsa harcarsın sevdiğin için mezara götürecek değiliz.
Var olup da harcamıyorsa kullanılmak istemem. Ha olurda zor durumdadır ve bunu biliyorsam sorun etmem. Benim param onun parasıdır bu durumda...
Ben olmam nezaket diye bir şey var olmaz yani öyle ilk zamanlar erkek ödeme yapar daha sonra ben de ödüyorum zaten ama ilk zamları olmaz
Yani gezmeyi teklif ediyorsa atmalı tabiki ama arada ortak odenebilir değişmeli. hayat musterektir kadını erkeği yok bence.
Elini cebine atmasına gerek yok. Gönlüme düşse yeter. Pinti bencil cebinde akrep mi var acaba dedirten her insandan soğurum.
Bunu neden yaptığına bağli parası yoksa sıkıntı yok ama parası varsa kurnazlik yapıyorsa buz gibi soğurum oyle insanlardan nefret ederim
Bazen ben bazen o hep ayni kişi ödememeli o zaman bu beni düşündürür ve asla gelemediğim şeydir cimri biriyle yapamam
Cimri biriyle asla sevgili olmam her kuruşun hesabını yapıyorlar en ucuz yemek kafe neresi varsa oraya götürürler hiç çekilmez 😒
Hayır tabii ki.
Üç kuruşu varsa da paylaşacak. Erkek dediğin cömert olacak ama kadın dediğin de bunu kullanmayacak.
Duruma göre değişir belki maddi sıkıntıları var birde hep erkek ödememeli , benim rahatım olmuyo dışardayken sevgilim yiyecek aliyosa içecegi de ben alirim. Ama erkekler (bazilari) ilk aylarda öyle pek para harcamayi sevmezler biraz bekle derim
Ben kukla mıyım? Ben varken elini neden cebine atsın ki?
Erkek dediğin kız tüm ödemeleri kendisinin yapması lazım.
Böyle asalakk insanları nasıl buluyor kadınlar anlamıyorum
Olamam, tutumlu olabilir. Ama elini cebine atmaması çok farklı bir şey.
Merhaba
Olmak istemem bende olmam oda olmasin
Parası olmayabilir ama kucuk şeylerle de mutlu olunur
Aynen katılıyorum. Hayat müşterek. Kadın da biraz atmalı
Hayat müşterektir ikimiz de elimizi cebe atmalıyız yoksa olmaz.
O atmaz sa ben atarım onun cebine elimi sksjsjs
Merhabalar
Ben erkek olarak elimi cebime atarım ama bunu kullanmak amaçlı yaparsa o elini eğer cebine atmazsa biter
artık gururu bir kenara attım diyorsun ooooo kezbanlık ta biyere kadar canıma tak etdi diyorsun demek haha
Ben sevgilimle tüketmek değil üretmek isterim. Yol kenarına saç koyalım gözleme yapalım mesela...😄
Hayır erkek dediğin cömert olmalı ama kararında tabi
Günümüz erkekleri istiyor da istiyor
Cinsiyet ayırmaman güzel olmuş , cimri biriyle asla oomaz
Para yemeyi seven kızdan hic bir halt olmaz o kiz ancak s.. kk att bir kızdır
Okeyde kız erkek eşit bi kere kız öder 1 kere erkek bence
kadınlar hesap ödemeyen erkeğe saygı duymazlar. bu yüzden %70-80 alfa olurken %20-30 da beta olarak kaynak sağlayıcı olmak gereklidir ilişkilerde.
Zor be. Kadında harcasın erkeğe yıkmasın masrafını da hiç eli cebine gitmeyen erkek zor
Cimri olur öyleleri.
genellikle hesabı erkek ödemeli bence
Kasıtlı değilse ben ısmarlarım sorun değil,
Maaş kartı kadında çok önemli bir şey.
Kadın da elini cebine atmalı. Tek taraflı olmasın
Evlerden ırak😂😂
Hayır bencil insana katlanamam
olurum gerekirse ben öderim. No problem.
Erkeğin atmayani aman aman olunmaz...
Bu sorular inanılmaz itici oluyor.
Hayır zaten sevgili yapmıyorum
Ben olurum da kadınlar olmasın böyleleriyle.
olmayın kızlar
Olmam
Cimri erkolar kapatilsinnnn
Adam olsun yeter bence
maddiyatın bi önemi yok
Hayır olmam
olmam. net.
Olunursa sıkıntılı bi süre sonra olmaz
Hayir
olur mu öyle şey tabikide atacak
Olunmaz
cimri erkekle olmaz