Sizce böyle evlilik olur mu?

Merhaba, benim 4 yıllık bir evliliğim var eşimle severek evlendim. Son zamanlarda ondan iyice soğudum. Bu aralar eşim işten ayrıldı evde sürekli. Çalıştığı zamanlar sürekli evde olsun isterdim onu çok özlerdim. Ama şu an biran önce evden gitmesini istiyorum. Kendisi ya uyuyor ya da telefon elinde uzanıyor çok olmadı dışarıda geziyor. Tam 10 gündür evde bir kere bile gelip sarılmadı o diğer koltukta ben diğer koltukta. Yanımda bile otuyormuyor. Psikolojik sıkıntıları varmış kendisinin işten ayrılmış diye iyi değilmiş ama ben çok yıprandım bu süreçte beni hiç anlamıyor. Ona sorsak bende onu anlamıyormuş iyi değilmişim onu onun haline bırakmam gerekiyormuş. Hatta geçenlerde bana bu şekil bir cümlesi oldu ( ben böyleyim artık düzelemem sen kendi hayatına bak ) bunu söyleyince ondan daha çok soğudum. Ben sürekli yakınlaşmaya çalıştım iyi olsun diye şakalar yaptım elimden geleni yaptım ama odun gibi asla gülmüyor eğlenmeyi bilmiyor ( bu aralar ) böyle olunca bende tabi tepki veriyorum ve böyle olursa boşanacağımi söylüyorum. Oda bana vay be demek beni en kötü günümde yanlış bırakacaksın canın sağolun filan diyor. Sizce ben ne yapmalıyım? Bütün evlilikler mi böyle?
Sizce böyle evlilik olur mu?