Aşk İlişkileri Kız hamile diye mutlaka evlenmek mi gerekir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Evlenmeden de bakılmaz mı Kız hamile diye mutlaka evlenmek mi gerekir? Cevapla Hamilelik Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Erkeksiniz ya hani sozde sorumluluk duygunuzun da gelismis olmasi gerekir her insanda olmasi gerektigi gibi 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Birlikte bakarız zaten ama evlenmek zorunda mıyız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayatim Turkiye' de yasiyoruz farkindaysan Hollanda' da degil bi kendine gel Yorumla Soran +1 yıl Sjwishs Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Evlenmeyeceksen niye hamile bırakıyorsun 😒 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Sanki ben tek başıma yaptım Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Söyle aldirsin o zaman Yorumla Soran +1 yıl Hayır yapmasın öyle bir şey Yorumla Soran +1 yıl Birlikte bakarız Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Senin gibi bir adamın çocuğu olmak bende istemem emin ol Yorumla Soran +1 yıl Ben kötü değilim.. Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Daha kaç tane kadını hamile bırakırsın utanç verici Yorumla Soran +1 yıl Saçmalama Yorumla Soran +1 yıl Ben sevgilimi seviyorum Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Berbat ve Çok kötüsün farkında mısın acaba Yorumla Soran +1 yıl Yo değilim, her şey evlilik değil Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Tamam git ne yapıyorsan yap Yorumla Soran +1 yıl 🙄 Yorumla Soran +1 yıl İyi akşamlar Yorumla
200x5 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 645 cevap paylaştı. seni öldürtürüm demiyosa evlenmene gerek yok 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Wjsjsj Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yediysen bi halt arkasında duracaksın 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Arkasında durmak evlenmek mi sadece Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Evet bence öyle Yorumla Soran +1 yıl 🙄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Erkeksiniz ya hani sozde sorumluluk duygunuzun da gelismis olmasi gerekir her insanda olmasi gerektigi gibi
Birlikte bakarız zaten ama evlenmek zorunda mıyız
Hayatim Turkiye' de yasiyoruz farkindaysan Hollanda' da degil bi kendine gel
Sjwishs
Evlenmeyeceksen niye hamile bırakıyorsun 😒
Sanki ben tek başıma yaptım
Söyle aldirsin o zaman
Hayır yapmasın öyle bir şey
Birlikte bakarız
Senin gibi bir adamın çocuğu olmak bende istemem emin ol
Ben kötü değilim..
Daha kaç tane kadını hamile bırakırsın utanç verici
Saçmalama