Harika bir kız için help?

Şimdi ben bir hanımefendiden hoşlanıyordum geçen yıl arkadaşlar, hâlâ da hoşlanıyorum. Kıza geçen sene Instagram'dan istek attım GT yaptı. Kız çok ama çok ilgimi çekmişti. Sessiz, sakin, efendi, tertipli, dersleri iyi, nazif, duru, ve günümüzdeki kardeşim erkeklerin huylarını bildiği için onlara yüz vermeyen bir bayan. Bu özellikler beni çok etkilemiş olacak ki ona aşık oldum. Arkadaşlarım yanımda durmadı, hepsi arkamdan vurdu; yapamazsın dedi. Bu sebeple çoğunlukla hepsiyle ilişiğimi kestim. Neyse mevzuya dönelim biz. Kıza Instagram'dan yazdım, daha doğrusu ben değil arkadaşım benim hesabım üzerinden yazdı. Kız direkt engeli attı bize. Ama mesajı görseniz sizde engellersiniz dostlar, kötü bir mesaj keşke arkadaşıma izin vermeseydim. Zaten o çocukla ilişkimizi kestik:) Sonra hocam bana şöyle dedi; başarınla dikkat çekersen kızın ilgisini yeniden çekersin dedi, yeni sezon başladı. Ben kızın sınıfına her gittiğimde kız benden kaçıyor, kolidora çıkıyordu. Ben çıkana kadar da sınıfına girmiyordu. Ben tabi farkettim ama elimden bir şey gelmiyor. Tabi yarışmalar geldi. Ben de ayıptır söylemesi biraz dersleri iyi bir öğrenciyim. Yarışmaların ikisinden de 1. olarak ayrıldım. Sonra kız benden kaçmamaya başladı. 2-3 kere beni gizliden izlediğine şahit oldum, 2 kere bakıştık, Çarşamba günüde 15 saniye kadar sırada bakıştık. Sizce ne yapmalıyım? Gidip konuşmalı mıyım? Bakışların anlamı ne olabilir?

Harika bir kız için help?