Yalnız bir insansınız fakat çift görünce içinizde kıskançlık oluyor mu keşke bende böyle olsaydım diye 😄 Benim yaaani olmuyor değil de başıma geleceklerden korkuğum için de kendimi bi şekilde teselli edebiliyorum 😄😄

Yalnız bir insansınız fakat çift görünce içinizde kıskançlık oluyor mu keşke bende böyle olsaydım diye 😄 Benim yaaani olmuyor değil de başıma geleceklerden korkuğum için de kendimi bi şekilde teselli edebiliyorum 😄😄
Kıskanmıyorum ama imrenmiyor da değilim her seferinde yaşadığım durumların birşeylerin hep devamlı eksik olmasını devamlı yüzüme vuruyor çünkü ve hep çaresiz bir insan oluşumu hatırlatıyor açıkcası... Ve bu da sonuç itibariyle herşeyde olduğu gibi canımı çok acıtıyor yalan yok...
Hepsi para için bir yuva için birlikte gardaşım , hiçbiri gerçek sevgi değil , o yüzden umrumda da değil. Onlar gibi olacağıma , yalnız başıma ölmeyi yeğlerim. Allah var yalnız değiliz, biz yaratıcıya aidiz.
Hayır kıskanmıyorum ama moralimi bozuyorlar :D ben sapken göz önünde yaşamaları yalnızlığımı hatırlatıyor
😁😁
Cevap
3Cevap
Hayır, kıskanmıyorum.
Ben onları kıskanıyor olsam bile eminim onlarda benim yaşadığım hayatı kıskanıyor olurdu..
Diyorum kim bilir nası ilişkileri var birbirne bağlılar mı sonra diyorum ki kesin ne bağlılık var ne bişi umrumda olmuyor
Yok olmuyor herkes yerinde mutlu olsun ben böyle iyiyim
Yok bea yarın aldatılıp terk edilip ınga ınga ağlayacağı dönemler geleceği için üzülüyorum.
Kiskanmiyorum. Ama bazen imreniyorum
Hayır.
Kıskanmam.
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?