Hayatım boyunca ilgi duyduğum Sevgi duyduğum kızlar oldu ama gerçek anlamı tam aşık oldum seviyorum diyebileceğim bir insan söz konusu olmadı dolayısıyla aşk bence karşılıklı olan bir duygudur, Ben en azından şöyle düşünüyorum, Aşık olduğunuzda hislerinizi ifade etmek önemlidir. Ancak, bu durumu nasıl ele alacağınıza dair birkaç öneri:
1. **Duygularınızı anlamam**: Aşk, karmaşık bir duygudur ve herkesin deneyimi farklıdır. Kendinize ne hissettiğinizi ve neden hissettiğinizi sormak, duygularınızı daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir.
2. **Dürüst olmam**: Eğer kendinizi rahat hissediyorsanız, duygularınızı ifade edin. Ancak, bunu yaparken karşı tarafın duygularını da göz önünde bulundurun.
3. **Sabırlı olmam*: Aşk zaman alır. Karşı tarafın duygularını anlaması ve kendi duygularını ifade etmesi zaman alabilir.
4. **İletişim kurmam**: Duygularınızı açıkça ifade etmek, karşı tarafın da sizinle aynı şekilde hissetip hissetmediğini anlamasına yardımcı olabilir.
5. **Kendinize bakmak değer vermek**: Aşk, hayatınızın tek yönü olmamalıdır. Kendinize bakmaya ve kendi hedeflerinize odaklanmaya devam edin.
Kendimize en uygun olanı seçmek önemlidir.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Emegine saglık bence gibi açıklamışsın masallah🙏🏻😄
Tabi ki de bana kimsenin göstermediği aşkı ve sevgiyi göstererek. ya da bana değerli olduğumu hissettirerek. mesela diğer herkesten farklı davranarak. beni merak ederek benim iyi olmamı isteyerek
Aynı anda aynı şeyleri yazıp konuşuyorsak zaten kalbimden çoktan vurmuştur.. Çünkü iki bedende tek kalp olduk.. Konuşurken sabahın nasıl olduğunu anlamadan uykusuzluk nedir bilmeden keyifli sohbet ediyorsak kalbimiz çoktan ait olduğu yerdedir..
Bana dürüst gelir lafı ebe gümeci gibi mıncıklamazsa, zaten bende gerekeni yaparım. Olduğu gibi olucak , farklı görünmeye çalışan insanlara irrite olurum