merhaba bir is yerinde calisiyorum 4 ay once basladim ve genel mudurle is gorusmesi yapilarak alindim. genel mudurum beni annsine benzettigini is gorusmesinde soylemisti. neyse 4 aydir bu is yerinde calisiyorum ve genel mudurum beni her gordugunde gulumsuyor sebebini bilmiyorum ilklerde annesine benzettigi ivin diye dusunmustum fakat sonralarda daha cok dikkatimi cekmeyi basardi. ofiste 35 kisiyiz ve kimseye gulumsedigini gormedim aslinda kuruntu mu yapiyorum diye dusunuyordum ama digerleriyle konusurkn hep ciddi bir sekilde konusuyor ama bana baktigi an gulumsemesini tutamiyor.. sebebini bilmiyorum acikcasi ama beni her gordugunde konusmak istiyor ya da gulumsuyor ama oyle bir gulumseme ki anlatamam yani sebebini bilemiyorum bir yardimci olur musunuz. kimseye gulmez hep ciddi ve cok akilli ama bana bakinca direk guluyor hciddi bir ortamda bile konusurken toplantilarda filan benle goz goze gelince hemen gulumsuyor.. acikcasi sebebini bilmiyorum ve cok ogrenmek istiyorum yanlis bir sey yapmak istemiyorum cunku isimden cok memnunum benden hoslanip hoslanmadigini nasil anlarim?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Git yanına iş ile ilgili şeyler sor
Ya yanlış hissediyorsam?
Denemeden bilemezsin
Bu defa yerin dibine girerim ben yanlış hissediyorsam
İş ile ilgili bir şey sor canım sende uyanık ol
Şimdi genel müdür olduğu için direk gidemiyorum işle ilgili önce kendi müdürüme sormam gerekiyor sonra kendisine..
Çok sarsın öyle bir soru Sor ki direkt oraya git desin
Olmuyor maalesef hiyerarşi diye bir şey var küçük bir şirket değil çünkü
Ben de büyük şirketten çalışıyorum başka bir yolu daha var
Ne gibi
Mesai saatleri dışında ulaşılması gerekir
Öyle biri değil yani daha doğrusu bence aramaması ve sormamamsının sebebi şu and boşanma davam var biliyor işe başlarkende söylemiştim çünkü ondan olabilir
Ben mi yazayım kendisine?
Burdan detay kabul edilir. DM den değil
Sorun varmış gibi bir mail atın akşam efendim bu benim kafama takılmıştı diyebilirsiniz
Senden hoşlanmasını mı isterdin
Bilmem ister miydim aslında karizmatik ve çok zeki biri olabilirdi belki de ama yanlış bir şeyler konuşup işimden olmak istemiyorum
Zaman birazcık zaman
Daha ne kadar zaman 😂
Belki senden de emin olmak istiyor
Nasıl davranmak gerekiyor emin olması için
Yaşın kaç senin?
Yüzüne ve fiziğine bakıyorsa seni beğeniyordur
Fizikte ve yüzde maşallahım var ama açık giyinmiyorum yani müdür olarak çalışıyorum. Ve hep takım giyiyorum yani bakabileceği yer yok maalesef fizik konusunda 😂
Erkekler biraz fiziğe önem verir dediğim gibi fiziğin güzelse hertürlü beğeniyordur seni ama çaktırmamaya çalışıyordur
Ya sadece annesine benzettiği için sempati duyuyorsa
Oda olabilir ama bakışlarını yakalaman lazım yüz ve sonrasında fiziğe odaklanıyorsa beğeniyordur ama kapalı giyiniyorsan bunu test etmen zor olabilir
Fizik konusunda emin olabileceğim bir durum yok maalesef ama beni gördüğünde gelip konuşuyor.. selam veriyor.. 🤦🏻♀️ gülümsüyor beni görünce yolunu değiştirip geliyor
O zaman sana karşı ilgisi vardır ama dediğim gibi benip beğenmediği konusunda Emin olamıyorum
Benim kafanı kurcalayan ve ilgimi çeken şey de bu 🙈😂
Görme şansım olsaydı seni daha doğru bir değerlendirme yapabilirdim bir erkek olarak
Zevkler ve renkler tartışılmaz açıkçası ama güzel olduğum kesin 😂
Orası öyle tabi ama erkek zihni genelde hep aynı çalışır o açıdan fikir verirdim seni görerek
Okey anlat bana nasıl çalışıyor ya da beden bu kadar gülümser
Gülümsemesi seni beğeniyor mu yoksa annesine benzettiği için mi orasını çok netleştiremiyorum
Bir erkek genelde beğenirse yüz ve fiziğe çok önem verir eğer yüzün güzelse fiziğinde erkeği cezbediyorsa sana aşık olma ihtimali yüksektir
Fizikle ne alakası var bunun fiziğe mi aşık oluyorsunuz
Fizik aşık olmak için bir ön kapı gibi sonuçta bir erkek fiziksel olarak arzulamadığı bir kıza bakmaz ilgi duymaz o yüzden sevip aşık olması zordur
Benim nasıl davranmam gerekiyor ufak tütolar verirseniz tepkisine karşı doğru olup olmadığını anlayabilmem için
Sadece yüzüne mi odaklanıp bakıyor onu test et yoksa başka yerlerine bakıp arzulayıcı bir bakış açısı içerisinde mi
Bence yüzüme bir kere gördüm göğüslerine baktığını sadece 😂
Göğüslerin büyükse ilgisini çekmiştir
Yürüyor sana
Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz?
Evet herkesten farklı davranıyor takip edip bakıyor başka ne olabilir gülümseme
Belki de annesine benzettiği içindir
Sanmıyorum sende boş değilsen bi sinyal ver bak neler olur
Nasıl bir sinyal?
Korkma bir şey olmaz
Korkmuyorum ama sadece sebebini öğrenmek istiyorum
Yaşlar kaç ki
Yani ben 28 o da 37
Hmm anlıyorum kötü niyet yoktur ama ya
Kötü bir niyeti olduğunu düşünmedim zaten.. sadece hoşuma da gidiyor ama böyle tam anlayamıyorum sebebini
Bırak devam et
Böyle devam etmek istemiyorum çünkü bu beni heyecanlandırıyor. Yani düşünüyorum.. düşündükçe de ilgim artıyor bunu istemiyorum
Bunu ona söyle
Kendi içindeki boşlukla hesaplaş
O dediğin kişi benim genel müdürüm 😂 söylenmez
Genel müdür ise sana böyle umut vermeyecek. Sen kendi içindeki bu boşlukla hesaplaş
Niye şair gibi konuşuyorsun açıklayıcı ol lütfen 😂
Şair gibi değil normal. 30 yıldır bir şeyler yazmaya çalışmaktan olabilir
Tamam ipucu ver bana nasıl davranmalıyım
Ok
Gelirsin uzun uzun görüşürüz konuyu
Dubai deyim 😂
Hmm
Gözlerini kaçırma
Nasıl yani?
Ta göz bebeklerine bak
Bakıyorum zaten gülüyor bende otomatik gülümsüyorum
Tamam devam et