Lütfen bir açıklama?

merhaba bir is yerinde calisiyorum 4 ay once basladim ve genel mudurle is gorusmesi yapilarak alindim. genel mudurum beni annsine benzettigini is gorusmesinde soylemisti. neyse 4 aydir bu is yerinde calisiyorum ve genel mudurum beni her gordugunde gulumsuyor sebebini bilmiyorum ilklerde annesine benzettigi ivin diye dusunmustum fakat sonralarda daha cok dikkatimi cekmeyi basardi. ofiste 35 kisiyiz ve kimseye gulumsedigini gormedim aslinda kuruntu mu yapiyorum diye dusunuyordum ama digerleriyle konusurkn hep ciddi bir sekilde konusuyor ama bana baktigi an gulumsemesini tutamiyor.. sebebini bilmiyorum acikcasi ama beni her gordugunde konusmak istiyor ya da gulumsuyor ama oyle bir gulumseme ki anlatamam yani sebebini bilemiyorum bir yardimci olur musunuz. kimseye gulmez hep ciddi ve cok akilli ama bana bakinca direk guluyor hciddi bir ortamda bile konusurken toplantilarda filan benle goz goze gelince hemen gulumsuyor.. acikcasi sebebini bilmiyorum ve cok ogrenmek istiyorum yanlis bir sey yapmak istemiyorum cunku isimden cok memnunum benden hoslanip hoslanmadigini nasil anlarim?
Lütfen bir açıklama?