Sevdiğim adam bana, ilk aşkını anlattı onu nasıl sevdiğini onun için nelerden vazgeçtiğini neler yaptığını ve onun ihanet edişini, o an anladımki beni hiç böyle sevmemiş sevememiş
siz bu durumda ne hissederdiniz?
siz bu durumda ne hissederdiniz?
Bunu en güzel biz yönetiyoruz galiba hayatım @S1F1R-B1R❤️🥰
Anlatabilir, geçmişte kalmış bi şey. En başta kendinle eski sevgilisini mukayese etme. Ben de dinledim ilk aşkını, ben de anlattım mukayeseye girersen yanlış düşünürsün. O o zamanki imkanlarla, o zamanki yaşla, o zamanki duygularla sevilmiş ve bitmiş. Ben ayrı. Böyle düşünürsen sıkıntı yaşamazsın.
Kıyaslama aynı şekilde sevseydi onun yerini benle mi doldurdun derdin
Erkeklerin çoğu böyle …. Erkekler dünyasında şu uyarı çok şahit oldum….
’kadınlara çok değer verme’
kadınalra bakıaçısı çok sağlıklısın bir devirdeyiz…. Ama bunu ben savunduğumda.. sevenlerin yaşadıkları sorunlar kaynaklı olduğu senin dinlediğin hikaye gibi hikayeler dinliyorsun….
seni öyle sevseydi belki sen de kıymetini bilmezdin… böyle bir döngü var galiba ….
Ama istisnalar vardır …. Mucizeler vardır belki…
Cevap
8Cevap
Aklı onda kalmış ya da bilgin olsun fazla bir şey bekleme diye anlatıyor
anlatabilir sende de aynı şeyleri yaşamak yaşamamak istedigi durumlar vardır belki ondan anlatmış olabilir.
Halen bilinçaltında o yatıyor ve unutamamış. İşin garip tarafı sana anlatması.
Birbirimize herseyi anlattık... Ama herseyiiii ilk aşkları ilk iliskileri her seyi... Ikimizde gördük ki daha önce hic sevilmemişiz biz hic sevmemişiz... Herseyi birbirimizle öğrendik ❤️❤️❤️ @The_Muallime
Aşkı öğretenimmm ❤️❤️❤️
@The_Muallime herseyim benimmm 💋💋💋
Bu kadar derinlikli anlatmaya gerek yok bence
Eski ilişkilerin anlatılması iyi olmuyor ya çünkü kıyaslama oluyor
Boş muhabbet geçmişi konuşmak. Geleceğe odaklanmak lazım
Senin yerinde olsam anında kendimi düsünür moralimi düzeltirim
Bana da sürekli anlatırdı hiç hoş değil kendimi yara bandı gibi hissettirdi
Bence öyle değil. Sana anlattı çünkü artık bir kıymeti yok. Sana anlattı çünkü özel olan sensin
Yol veriyorum böylelerine sağlıksız bir ilişki oluyor genelde
Go go go sen yoksun ki
sana bunu niye anlatıyo
Zor deım soğurdum galiba
Dayan Hande Cabbar 🥺
seni tamir edebilirim
O zaman salla onu
Sende ona anlat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?