Benimle dengesiz davranip sinir etmeye çalışan kızı ben de sinir etmek için kilo almışsın dedim. Kızlar için bu çok hassas konu. Şimdi depresyona girermi bu sözümden?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Çok hassas bir konudan girmişsin. bir süre sonra bu aralar daha da guzellestin falan de baride açığı kapat..
önceler aramiz çok samimiydi. hep ona güzel sözler diordum ve içimden geliordu. Aramiz bozulunca, beni aşıır sinir edince ben de böyle delirdim işte :D ama aramız düzelirse fethederim kalbini yine.
Yani bu kilo meselesi hassas noktamız. bir şekilde gönlünü al bari. ahaha 😀
ama derken ilk başta güldü :D sonradan sinir olucak her halde :D hahah gebersin inşallah. o kadar canimi yaktı ve sonra da gülüp geçtiki bu kız. hatta beni görünce gıcık gıcık bakip dil çıkarior, beni delirtmeye çalışıor. biraz da ben onu delirtim :D
Anladım tatlı tatlı atisiyorsunuz güzel. inşallah sonu güzel olur..
evet tatli tatli savaşıoruz :D
Çok severim ahaha 😀
ama sonunda savaşı biz kazanırız :D
kalbinizi öyle bi fethederizki :D
Yani edersiniz inşallah 😀
:D
Dersen aşık oldugun olarak kalmayacak şeyler saydırması muhtemeldir dikkatli ol sağlam dönmeye calıs😄
haha :D ama ben kiza gerçekten çok aşigim ve tüm bunları ona aşık oldugum için yapiorum. Aşık olmasam hiç uğraşmam ki. bi adam sizinle ugraşıorsa aşıktır :D
Aşık oldugunuz için kızlara kilo aldın demeyin arkadaşlar çiçek alın mesela sevin yüzünü falan yapmayın 😄
Ya kız ilişkimizin oraya gitmesine izn vermiorki. Hoşlaniorum falan dior. Ama bi samimi bi soguk. ben de aslinda onu kendime yaklaştirmak için böyle yapiorum :D
Böyle yaparsan daha da kaçar yapma lütfen
Kızla aslında ayni ruha sahipiz. Konuşmalarimiz hep samimi. Ama kız bazen bana yüz vermior. Soguk yapior. Ben de deliriorum. O yüzden böyle yapmaya mecburum :D
Hayır öyle yapma sana güvenmesini sağla yeter arada kendini çekiyordur muhtemelen baglanmamak için
ama beni kendisine baglayip sırılsıklam aşık etti. şimdi ben acilr içinde kavruluorum. Ondan vaz geçemiorum. Aşkimdan delirmişim resmen
Vazgeçmeyin ikinizde işte ne güzel umarım heyecanın hep baki kalır🙏🏻
o konuda erkekleri takmıyoruz diyoruz ki var ki yiyoruz seninde paran olsun sende ye
hahah ama kız üzülücek. bi defasinda ona tırnak boyan çok kötü demiştim. değişti ve sonra senin bu sözün yüzünden depresyona girdim dedi :D haha
şaka yapmıştır o
yok şaka yapmadi. Allah belani versin senin sözün yüzünden depresyona girdim dedi ve boyasini degişti. sonra da bana gösterdi bak değiştim diye :D
o ne çeşit kız ya
Evet deli kız resmen :D hem seni takmiorum dior. Hem benim sözümle depresyona girior. Hem ben görünce gözlerinin içi gülüor. Sevip gizleyen tiplerden o :D
Sen nasıl gıcık adamsın
haha kız beni deli etti abla. biliormusun? ben o kıza çok aşığım. deliler gibi seviorum. ama kız bana bi samimi bi soguk davranip dengemi karıştırıor. ayrica oda beni sinir etmek için gıcık hareketler yapior. ben de onu sinir etmeye çalıştım. amacim onu üzmek degil sadece sinir etmek
İyi o zaman bişey olmaz
Hem ben kendisine direk söylemedim. Telefonla konuşurken o kıza gönderme yaptim. Kız yanimda durmuş, arkadaşıma diorumki bak abi çok depresyona girme sonra kilo alıcaksın. Benim bi arkadaşım var, kendisi depresyondan kilo aldı. Kız da bakip bana güldü :D
Tam bir öküzsün
Ama bence sen bu sözü bana demeden önce hikayeyi öğren ablam)) O kız benim canımı nasıl yakti biliormusun? Bana aşırı samimi davranip, sonra da dengesiz davranişlariyla sinirimi bozdu.
Olabilir konuşmayı kesseydin
ya olmuor ben ona çok aşigim. böyle şeyler deyip aslinda dikatini çekmeye çalışıorum :D biliormusun onu o kadar çok seviorumki kendimden bile vaz geçiorum bazen, ama ondan vaz geçemiorum. biz erkeklerde böyle bişey var. bize bi samimi bi soguk davranip canimizi sıkan kızlardan böyle intikam alırız :D sinir uçlarına dokunuruz :D