Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bir kere demedi kilo al diye birkaç defa dedi ve ben de birkaç defa kilo almak istemiyorum asla bana kilo aldıramazsın ben böyle sağlıklıyım dedim
Güncellemeler
+1 yıl
İşte tam evlenelim dedik iyi biri dedik böyle oldu hayırlısı be Allah sorumu ciddiye Alıp cevaplayanlara en güzel ilişkiyi versin
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldık
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İlk buluşmada yanlış ve kırıcı kelimeler başı böyle ise sonuda gelir
Kafam çok karışık evet ilk buluşma evet ben fazla samimiyim ama beğenen insan bunu demezdi dimi
Beğenen insan fiziğine güzelliğine kaşına gözüne takıntı yapmaz sadece sohbet odaklı ve seni daha fazla tanımak ister meraklı sorular sorar
Ah ah böyle akıllı erkek çıktı da biz mi reddettik
Akılsızlık ve kabalık etmiş. Bir insanin fizigini giyimini sorgulamak kimseye düşmez elbette öncelik boş zamanında neler yaptığın neler yapmaktan hoslandigin ya da aktivitelerin gini bir çok sorular
Burcunuz nedir?
Kova Burcuyum
Sorunun ilk aciklamasindan anlamaliydim djfkfk
Dışa dönük sosyal zeki ve sohbeti iyi olan bir burca yapılacak en büyük yanlışı yapmış
Teşekkür ederim 🙂
Kişiyi tanımak güvenmek herşeyden önemlidir.
Sonu geldi
Bitti mi her şey gerçekten 😐
Daha da sorunlar çıktı ortaya çok üzgünüm
Neden ne oldu ki?
Bana arabamın deposunu doldurursun çalışınca dedi şok oldum
Eee sen ne yaptın peki
Bunu hiçbir erkekten duymadım dedim nasıl bir erkeksin bu kadınsı hallerin beni bitirdi dedim ayrıldık
Hahaha beni eklesene
Ekleyelim
birileri minyon arar birileri şişmanlatmaya kalkar😄
Ben o arayanları istiyorum işte
minyon seven çok ya kolay bulursun
Saçmalamış. Besiye mi çekiyorsun ne bu laflar yani
Dimi kafam karıştı
Memnun olsa sana böyle demez. Belli ki memnun değil.
Demekki doğru düşünüyorum bazı insanlar çok acelecisin falan dedi alıngansın dedi
Alakası yok. Üstelik bir kaç kez demiş. Belli yani memnun olmadığı. Kaldı ki kendisi de uzun falan değil. Saçma sapan konuşmuş resmen
Seni olduğun gibi kabul eden insan seninle her şekilde mutlu olur. Ama seni değiştirmeye çalışan insan değiştiremezse mutlu olamaz
O kadar doğru konuştun ki üzüldüm açıkçası kimse boyumu sorun etmedi şimdiye kadar hatta ondan uzunlar bile... Ne bileyim kafamız uyumluydu o da çok hevesliydi
Kendisi uzun olsa anlarım hadi sorun ediyor farkı diye ama kendisi de zaten kısa. Bak ben minyonları çok severim. Minyon sevgililerim oldu. Bir günden bir güne bunu sorun etmedim. Neden? Çünkü seviyorum öyle sevdim öyle benimsedim. Sevmesem söylerim zaten. Mesela uzun boylu ve balık etli birisi ile görüştüm. Uyuşamadığımızı söyledim. Daha kendine dürüst değil ki sana nasıl dürüst olsun. Yapmaya çalıştığı şeyi kendisi kabul etmiyor.
Ne güzel konuşuyorsun anlat
Anlat m. l kafam girsin
Estağfurullah. Sen de zaten farketmiş anlamışsın. Yol vermek en doğrusu buna ama karar yine senin. Ayrıca iyi bi ders ile yol vermek daha doğru olur diye düşünüyorum.
Nasıl bir ders açıkça söylemiyor ki ben boyu sorun etmem huy önemli diyor
Sana sürekli kilo aldıracağım demesi sorun ettiğini açıkça gösteriyor. Beni olduğum gibi sevip kabul edecek insanlara hayatımda yer veriyorum. Beni değiştirmeye çalışan insanlara bu zahmeti hiç vermeyip hayatımın dışında tutuyorum diyebilirsin mesela
Haklısın güzel bir paragraf oldu en iyisi böyle deyip ona göre ilerlemek
Kesinlikle. Umarım seni hakeden insanlar çıkar karşına. Böyle denyolar da hakettikleri gibilerle karşılaşır umarım
Teşekkür ederim ben artık hiç kimseye güvenemiyorum
Güvenin böyle sarsılıca gayet normal tabiki.
Annem babam ayrı ailem olur sanmıştım her defasında yanıldım hep üzüldüm ne bileyim bu insan iyi sanmıştım
İnsanlara hemen güvenmek yerine temkinli hareket edersen daha az üzülürsün. Sana tavsiyem budur ve tecrübeyle sabittir. Aileden bile fayda gelmiyor bu zamanda maalesef.
Haklısın da ne bileyim işte heveslendim
Umarım seni hakeden ve haketriğin gibi sevecek bşrş çıkar karşına
Teşekkür ederim saol
Rica ederim.
Hakkında hayırlısı olsun
Saol bitti
Bitmesi daha iyi bence. Nasıl hissediyorsun
Üzgün kırgın özlüyorum
Geçecek biliyorsun değil mi
Geçecek ama
Geçecek tabiki.
Sana iyi bakarım demek istemiş erkek ne söyler kız ne anlar işte 🤣
Emin misin bak diğer yorumlara erkekler ne demiş
Bizzat bende aynısını söyledim sonra senin dediğin kelimeyi yüzüme vurdu bende durmadan hemen yanlış anlama sana iyi bakarım gibi şeyler söyledim demek istedigimde buydu çünkü ben sana kendimden yola çıkarak söyledim birazda tecrübe var sen kime inanmak istersen ona inan bana bi artısı eksisi yok bilirsin
Ama iyi bakarım dersin senin ellerin küçücük büyüteceğim demezsin ya da ne Minnoş ellerin var deyip sevenler vardı insanın eli büyür mü
Abartılacak bir şey yok bunda. Espri yapmış.
Aynı espriyi birkaç defa yapar mısın
Benim alınganlık seviyesi
Sonuccccc
Size soruyorum işte
Salla gitsin ergen konu bulamamis o aniste
30 yaşında
Yasla alakali dil ergen
Minyon güzel olur
Demm
Ezdim