"Seviyorsan git konuş bence..."
çok mantıklı, kıvranacağına git konus kurtul.
"Seviyorsan git konuş bence..."
çok mantıklı, kıvranacağına git konus kurtul.
Artık bu cümleye katılmıyorum. Çünkü senin değer verdiğin insanın, senin ona verdiğin değerinin binde birini bile sana vereceğinin garantisi yoktur. Sen hislerinde ne kadar samimi olursan ol, ne kadar dürüst davranırsan davran, karşındaki kişinin; sana bu değeri vermeyeceği, hatta senin samimiyetinle alay edebileceği ihtimalini de gözden kaçırmamak gerekir. Bu da çok acı bir durum olamaz mı? Sen onu insan yerine koyup hislerini dürüstçe ifade edeceksin, o ise belki d sırf bu dürüstlüğün için seninle alay edecek!.. (Daha önce benzer bir durum yaşadığım için bunu belirttim ve zamanı geriye alma şansım olsa bunu asla ona söylemezdim).
Seviyosan git konuş diye bir kavram kalmadı artık insanlar bir çoğu karşıdaki kişinin duygularını biliyor seni sevmiyorsa seni sevmeyecek bir insansa gidip konuşmanın bir anlamı yok yine derdin ne yanıyorsun
Geçtim karşısına konuştum konuştum geldim. Oda beni seviyormuş ne desem tekrar etti. Sesi çıkmadı ama dudak okuyabiliyorum. Aynalarda ki yansımanızı sevin arkadaşlar... 💁♀️
Cevap
10Cevap
Bence de doğru gibi
Öyle de bazen insan karşısındaki insanın duygularından emin olmak istiyor ona göre hareket etmeyi kendince doğru buluyor tabi direkt konuşmak daha mantıklı geliyir ancak bazı insanlar dediğimi daha çok tercih ediyorlar
Bkz platoniklerin duymaktan bıktıgı insanların baska cozum yolu bulamadıgı İcin en sık verdigi ilisiki taviyesi
Hic bu tavsiyede bulunmadım kendim de ilisiki konusunda berbat utangac ve ozguvensiz bir insanım insanlara tak diye acılmak cok hos gelmedi hiç, damdan duser gibi. bana yapılsa hosuma gitmez dedigim hic bir seyi de baska birine tavsiye etmedim.
Velhasılkelam hala platonigim ve hala bir adım atamıyorum :)
Güzel çok iyi tavsiye takdire şâyan Oscar'a layık😎
Bence her zaman mantıklı değil bu daha kötü sonuçlar doğurabilir ve bu da daha çok ağrıtır başını
Aynen seviyosan git konus bence
Ne baskasina kaptiracan. yapmayip pisman olacagina yap pisman ol
En fazla kirilan kalbin olur 🤣 her iki yondende ya da kelebeklenir bilemiycem
Belirsizlikten kurtulmuş olursun evet
Hayır en güzel tavsiyesi değil
Duygular karşılıklı ise mantıklı.
Kaç yıl geçmiş neye yararki artık 🥲
Değil arkadaşlarımın gazına gelip yaptım görüldü yedim dhshsbsjdbdj
"boş ver " daha iyi bence
Aynen öyle gelip söylememesi soğutuyor
Seviyorsan sus bence.. konuşma sonra gidiyorlar
:(((((((((((((((((