Lütfen bunu hiç bir kıza yapmayın olur mu?

Burdan bırıyle tanıştım ben kanadaya yerleşmeyi düşünüyorum karşımdaki kısıde Kanada da yaşıyordu gorusmeye basladık ama bekarım dedı sonrası tryeye dönüş yaptı bende kanadaya vızeye başvurdum vızem onaylandı gıdıyorum neden geldın dedım saglık yavaş saglıksal sıkıntılarım var dedı 4 ay oldu mu bilmiyorum görüştük sonrası yanına gıdecektım o ızmırde ben ankaradayım kafaya koymuştum aşırı bağlandım bı gun bana evlı oldugunu soyledı dayanamadı artık bunları bıl gelıyosan oyle gel dedı resmen mutsuz bı evliliği var yabancı bı kadınla evlı olmanın zorluğunu yaşıyorum dedı şoka uğradım memurum bı yerde bu olaydan sonra astım krızı geçirdim üzüntüden mı bilmiyorum cok sevdım evliliği hariç herseyde doğruydu ankaryaa gelım görüşelim dedı evet dıyemedım cok sevıyorum yanlış yapmak ıstemedım o kadına haksızlık... bugun bana mesaj attı gel gıdelım bı yerde yaşayalım desem gelır mısın dedı bende boşan dedım sonrası sabaha kadae dusun devam dıyosan sevıyorum duygularımı bastırmak istemiyorum ayrılıcam dedı buna nası evet derım o kızın hakkına nası gırerım? Bende sen serefızsın ne onunla ne Benimle yapabılırsın kararsa bıttı dedım engelledım çok acı oldu ama ayrılsın ayrılmadan baska bı ilişkiye baslanmaz ! Bana yakısmaz ama söylediğim kelimeler ıcın canım yanıyo cok sevdım 🥺 lutfen kımseyı kandırmayın

Lütfen bunu hiç bir kıza yapmayın olur mu?