Aşk İlişkileri Bir karşılık beklemeden sevebilir misiniz? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 76 Yapay Zekaya Sor Karşılıksız seviyorum seni Öyle uzaktan haberin bile olmadan Cemal Süreya Bir karşılık beklemeden sevebilir misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Hayır sevemem karşılığı olmalı olmuyorsa kalbimden söker atarım 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. Karşılıksız hiç bir sevgi yok.. 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Karşılık beklendiği sürece içinde yatan şeyin sevgi olmadığını anlıyorsunuz. 0 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. https://youtu.be/KTmmhnYhV90?si=6LtzctkZynvsUVPkEvet sevebilirim 0 0 Yorumla
Qbeylerbeyi35 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/OJ0Yfu5VwO0.. yuva kurduğum kadını ömürlük sevcem birgün olursa 0 0 Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Karşılık beklesem çıkar alışverişi olur, sevmek sadece sevmek bile çok güzel, karşılıklı olursa katmerlenir bu güzellik sadece... 0 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aksi mümkün mü? Çünkü ben karşılıkla sevildiğini görmedim. Bunun bendeki adı menfaat de. 0 0 Yorumla
sudeniyekısaki Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl hayır, sevgi karşılıklıdır, çıkarlı demiyorum bakın karşılıklı diyorum 0 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl sevgi zaten karşılık beklemek için gösterilmez kielbette karşılıksız severim 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Evet. Ama karşımdaki yine de konuşmalı benimle. 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Platonik aşkı yaşadım kişinin kendisine eziyetten başka bir şey değil 0 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Eskiden olsa evet derdim de şimdi hayır. Ne birini beklerim artık nede karşılıksız severim. 0 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sevginin temeli karşılık beklemeden sevmek değil mi zaten ben mi yanlış biliyorum 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Zaten insanların çoğu ulaşma imkanı olmayan artistleri ve sanatkarları sever karşılıksız. 0 0 Yorumla
mngkargo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl karşılıksız sevgi kadar safı olamaz en paha biçilmezi bu 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl karşılıksız sevemem ama menfaat güdmeden sevebilirim 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Sevgime sevgiyle karşılık verilmesini beklerim 1 0 Yorumla
ibrahim__barannn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Sevdik ama hep ihanet hep hüzün geride kaldı artık 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sevgi zaten karşılık beklemek deyildir 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Karşılıksız aşk hasta eder insanı 🍀🗝️ 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sevebilirim herhalde bilemiyorum 0 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Sevemem, karşılıksız ot bile sevmem. 😂 0 0 Yorumla
Hortlaklalaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Hep öyle oldu ilşkilerim 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Kesinlikle severim. 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. öyle sevmişiz çok sonra anladık ta neyse 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Sevgi tek taraflı olmaz ki karşılık beklenmeli. 0 0 Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Evet olur 0 0 Yorumla
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir yere kadar. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. sevebilirim 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sevebilirim 0 0 Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Hayır sevemem karşılığı olmalı olmuyorsa kalbimden söker atarım
Karşılıksız hiç bir sevgi yok..
Karşılık beklendiği sürece içinde yatan şeyin sevgi olmadığını anlıyorsunuz.
Evet sevebilirim
.. yuva kurduğum kadını ömürlük sevcem birgün olursa
Karşılık beklesem çıkar alışverişi olur, sevmek sadece sevmek bile çok güzel, karşılıklı olursa katmerlenir bu güzellik sadece...
Aksi mümkün mü? Çünkü ben karşılıkla sevildiğini görmedim. Bunun bendeki adı menfaat de.
hayır, sevgi karşılıklıdır, çıkarlı demiyorum bakın karşılıklı diyorum
sevgi zaten karşılık beklemek için gösterilmez ki
elbette karşılıksız severim
Evet. Ama karşımdaki yine de konuşmalı benimle.
Platonik aşkı yaşadım kişinin kendisine eziyetten başka bir şey değil
Eskiden olsa evet derdim de şimdi hayır. Ne birini beklerim artık nede karşılıksız severim.
Sevginin temeli karşılık beklemeden sevmek değil mi zaten ben mi yanlış biliyorum
Zaten insanların çoğu ulaşma imkanı olmayan artistleri ve sanatkarları sever karşılıksız.
karşılıksız sevgi kadar safı olamaz en paha biçilmezi bu
karşılıksız sevemem ama menfaat güdmeden sevebilirim
Sevgime sevgiyle karşılık verilmesini beklerim
Sevdik ama hep ihanet hep hüzün geride kaldı artık
Sevgi zaten karşılık beklemek deyildir
Evet gerçek sevgi öyle olur zaten
Anca enayiler yapar onu
Oldu öyle sevdiğim iki kişi
Karşılıksız aşk hasta eder insanı 🍀🗝️
Sevebilirim herhalde bilemiyorum
Evet öyle zaten
Sevemem, karşılıksız ot bile sevmem. 😂
Hep öyle oldu ilşkilerim
Konu aşk ise hayır sevmem.
Kesinlikle severim.
öyle sevmişiz çok sonra anladık ta neyse
Sevgi tek taraflı olmaz ki karşılık beklenmeli.
Bunu yaptığım bi' kişi oldu, evet..
De fotoğrafla soru ne alaka 😅
Karşılık beklersen sevgi olmaz ki
yok yok sevmem
Hayır
Evet olur
Hayır saçma
Bir yere kadar.
Sev seni seveni
sevebilirim
Sevebilirim
Hayır