Aşk İlişkileri Bir kızdan kolay kolay etkilenir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Her anlamda soruyorum Bir kızdan kolay kolay etkilenir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 59% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kolayca etkilenmem için zekasindan aklından kişiliğinden muhabbetinden espiri anlayışından etkilenmem lazım yoksa öyle kolayca etkilenen birisi değilim 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Erkekler güzel bir kadın gördüğünde hipnoza geçer gibi zeka sevilerinde düşüş yaşar.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ya ablacım ben de böyle düşünüyorum hatta böyle bi soru sormuştum :D Yorumla asuasuasuman +1 yıl Evet öyleler.. ne yapalım artik.. onlarla yaşamaya alışacagiz 😊 Yorumla
Boostrap Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Etkilenmek için muhabbeti, sohbeti, karakteri gerekir. Güzele güzel der geçerim gerisini bilmedikten sonra bir anlam ifade etmiyor. 0 0 Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mini etek veya yırtmaçlı bir etek giyiyorsa beni benden alır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bazen. Ses tonu güzelse ya da keskin bakışları varsa etkilenmek daha kolay oluyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hmmmm Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl beni çok kolayca etkileyebilir istediğini yaptırır bana 0 8 Yorumla Soran +1 yıl basit Cevap sahibi +1 yıl sanırım basit ama o kız sıradan değil bazı özelliklere sahipse Soran +1 yıl Örneğin Cevap sahibi +1 yıl gençliği en basit örnek Soran +1 yıl Bassska Cevap sahibi +1 yıl çok şeyler yazdırma arzularımda yer alsın hayalimde yer alsın benden de ne istiyorsa onu alsın Soran +1 yıl Yaz yaz Cevap sahibi +1 yıl yazmayım bi kızda arzularımı görürsem ona çok kolayca kapılırım
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır belli ölçüler var 0 6 Yorumla Soran +1 yıl nedir onlar babacım Yorumla Nitro42 +1 yıl Gerçekten bilmek istediğin içinmi soruyorsun öylesinemi Yorumla Soran +1 yıl Bilmek istediğim için Yorumla Nitro42 +1 yıl Ben bu konuda küçük göğüs sevirim Yorumla Soran +1 yıl NEDEEN Yorumla Nitro42 +1 yıl Bu benim zevkim nedeni bu Yorumla
WinchesTR Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Hoslanirim ama aynı hızda soğurum da 0 2 Yorumla Soran +1 yıl niyeeeeee? Yorumla WinchesTR +1 yıl Bilmem bazen sıkılıyorum hemen Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. hayır kızlardan etkilenmiyorum 0 0 Yorumla
Orijinaallll Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kolay etkilenmem 0 0 Yorumla
Homelanderr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kendime saygım bu kadar az değil benim 0 0 Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yok hayır. Çünkü o kadar basit biri değilim 0 0 Yorumla
sosyopsikopatadam4 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Evet. Bakımlı ve dolgun vücutlu olması yeterli. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bune olm türkçem bozuldu kitap okuyun :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne demeliydim matmazel Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Azıcık ucundan görsem tamm eriyorum 😂😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neyin😆 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şeyin ya işte. İkizlerin 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yumuş yumuş 🥰😍🤣 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Hayır etkilenmem. 0 0 Yorumla
YıldımRahatDur Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Beni etkilemek zordur. Önce filtreden geçecek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nedir filtrelerin Yorumla
Baba-Fingo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır. Fizik önemli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Başka Yorumla Baba-Fingo +1 yıl Konuşma tarzı önemli Yorumla
Thefurkanbey43 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Kıza bağlı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne demek bu Yorumla Haaneke +1 yıl Sitenin ilk 10 abazası içine girdin bu cevabınla tebrikler :D Yorumla Thefurkanbey43 +1 yıl @Haaneke evet 1. Sensin arkanda olmak üzdü Yorumla Haaneke +1 yıl Benimle rekabet etme kardeşim kızın sorusuna cevap ver :D Yorumla Thefurkanbey43 +1 yıl @Haaneke tamam dayı haklisin Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı. hayır etkilenmem 0 0 Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kıza bağlı 😂 0 0 Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
napcaksnnicki Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Etkilenmem 0 5 Yorumla demircan89 +1 yıl Galiba bu soru erkeklere ayit Yorumla napcaksnnicki +1 yıl Ayit olabilir bende bağyan kadını olduğumdan erkeklere ayit olsa da yorum belirttim Yorumla demircan89 +1 yıl Berirtiyin icin tesekurler Yorumla napcaksnnicki +1 yıl Recai ederim çok meybuz oldum Yorumla demircan89 +1 yıl Meybuz ne Yorumla
bpjanec Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl detay ve kriter cok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Örneğin Cevap sahibi +1 yıl egitim kultur ahlaki konusma sekli bazilari
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. etkilenmem 0 0 Yorumla
EtkileyiciSes00 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl duruma bağlı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne demek bu Yorumla EtkileyiciSes00 +1 yıl nasıl etkilersin mesela Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Kolayca etkilenmem için zekasindan aklından kişiliğinden muhabbetinden espiri anlayışından etkilenmem lazım yoksa öyle kolayca etkilenen birisi değilim
Erkekler güzel bir kadın gördüğünde hipnoza geçer gibi zeka sevilerinde düşüş yaşar..
ya ablacım ben de böyle düşünüyorum hatta böyle bi soru sormuştum :D
Evet öyleler.. ne yapalım artik.. onlarla yaşamaya alışacagiz 😊
Etkilenmek için muhabbeti, sohbeti, karakteri gerekir. Güzele güzel der geçerim gerisini bilmedikten sonra bir anlam ifade etmiyor.
Mini etek veya yırtmaçlı bir etek giyiyorsa beni benden alır
Bazen. Ses tonu güzelse ya da keskin bakışları varsa etkilenmek daha kolay oluyor.
Hmmmm
beni çok kolayca etkileyebilir istediğini yaptırır bana
basit
sanırım basit ama o kız sıradan değil bazı özelliklere sahipse
Örneğin
gençliği en basit örnek
Bassska
çok şeyler yazdırma arzularımda yer alsın hayalimde yer alsın benden de ne istiyorsa onu alsın
Yaz yaz
yazmayım bi kızda arzularımı görürsem ona çok kolayca kapılırım
Bazi kadinlar daha baktığında sevisme isteği uyandırır
Hayır belli ölçüler var
nedir onlar babacım
Gerçekten bilmek istediğin içinmi soruyorsun öylesinemi
Bilmek istediğim için
Ben bu konuda küçük göğüs sevirim
NEDEEN
Bu benim zevkim nedeni bu
Hoslanirim ama aynı hızda soğurum da
niyeeeeee?
Bilmem bazen sıkılıyorum hemen
hayır kızlardan etkilenmiyorum
Kızlar ilgi alanımda değil 😄
Kolay etkilenmem
Kendime saygım bu kadar az değil benim
Yok hayır. Çünkü o kadar basit biri değilim
Hayır iyi akşamlar sizlere
Evet , çok güzel, olgun, bakımli
Evet. Bakımlı ve dolgun vücutlu olması yeterli.
kolay kolay etkilenmem
Bune olm türkçem bozuldu kitap okuyun :D
Ne demeliydim matmazel
Azıcık ucundan görsem tamm eriyorum 😂😂
Neyin😆
Şeyin ya işte. İkizlerin 🤣
Yumuş yumuş 🥰😍🤣
Hayır etkilenmem.
Artık kimseden etkilenmiyorum.
Beni etkilemek zordur. Önce filtreden geçecek
Nedir filtrelerin
Hayır. Fizik önemli
Başka
Konuşma tarzı önemli
Kıza bağlı
Ne demek bu
Sitenin ilk 10 abazası içine girdin bu cevabınla tebrikler :D
@Haaneke evet 1. Sensin arkanda olmak üzdü
Benimle rekabet etme kardeşim kızın sorusuna cevap ver :D
@Haaneke tamam dayı haklisin
hepis değil ama birçoğu para
kıza bağlı :D
hayır etkilenmem
Kıza bağlı 😂
Hayir
Hayır
Fiziğine düşersem evet
Dürüst olmak gerekirse evet 😂😀
kızın güzelliğine bağlı
Hayır
Etkilenmem
Galiba bu soru erkeklere ayit
Ayit olabilir bende bağyan kadını olduğumdan erkeklere ayit olsa da yorum belirttim
Berirtiyin icin tesekurler
Recai ederim çok meybuz oldum
Meybuz ne
hayır
detay ve kriter cok
Örneğin
egitim kultur ahlaki konusma sekli bazilari
Etkilenmem
etkilenmem
duruma bağlı
Ne demek bu
nasıl etkilersin mesela