Selamlar,
Yani şunu yapıyorsun seviyor şunu yapmıyorsa sevmiyor demek çok mantıklı gelmiyor. Bana her erkeğin sevgi gösterirse çok farklı olabiliyor. Bana göre bir erkek seviyorsa mutlaka ilgili davranıyordur. Seninle sürekli iletişim kurmak ister. Sen yokken bile elinden geldiği kadar seninle de temas halinde olmaya çalışır.
Bunun dışında seni tanımak için elinden gelen her şeyi yapar. Yerli ve yersiz zamanlarda kıskançlık belirtileri gösterebilir. Seninle konuşurken her zaman gözüyle seni takip eder.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence herkesin bunu gösteriş biçimi farklı yani kimisi ansızın söylediği sözlerle gösterir kimisi çok belli etmek istemez yani sözleriyle çok ifade edemese de davranışlarıyla bunu karşısındakine hissettirir yani karşınızdaki kişinin kim olduğuna bağlı olarak değişir. Ancak genel olarak şunları söyleyebiliriz. Merak eder, ilgilenir, sizinle vakit geçirmek ister ve en önemlisi de bu vakti geçirirken sağlıklı ve iyi bir şekilde geçirmek, iyi bir iletişim kurarak geçirmeyi diler.
00 Yorumla
Sevdiğini hissedemiyorsan kolay kolay anlayamazsın. Zaten anlamaya çalışılan hiç bir şey yoktur. Olsa anlamaya uğraşmaz, yüreğinde hissedersin. Şüphesini duyduğun şeyde olumsuz bir durum vardır.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 20,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHoşuna gitmeyecek olan bir şey yap, hani öyle çok büyük bir şey olması da gerekmiyor şöyle bir kaç gün konuşma, küslük olsun :D anlarsın gerçekten seviyor mu, sevmiyor mu.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 263,3b cevap paylaştı.
u +1 yıleğer sürekli ilgileniyorsa seni üzmüyorsa değer veriyorsa
01 Yorumla- +1 yıl
Sinir ediyor beni
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Sorarak. Dümdüz sorun. Bir de sizi sürekli görmek ve konuşmak istiyorsa seviyordur. En belirgini bu.
00 Yorumlaah yavrum kim anlamış ki biz anlayalım salla gitsin
51 Yorumla- +1 yıl
Ay öyle tatlım kimseyi anlayamıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılO zaten hal hareketleriyle çok belli eder birden konuşmak ister hep bakar hep güler sizi düşünür gibi konuşur kendine özenir doğru davranışlar sergiler sizi hep dinler
02 Yorumla- +1 yıl
Evet bahane bulup mesaj atıyor sinirli biri normalde ve bunu ona söyledim oda tamam birdaha yanında gülümserim dedi 😂
- +1 yıl
Anladım
+1 yılKlasik ama anlaşılmaz kimi takılmak ister kimi eski sevgilisinin yerine koymak ister güven olmaz ama seni gerçekten sevdiğini muhabbetinden sana karşı davranışlarından anlarsın
06 Yorumla- +1 yıl
İşi olsa bile yazıyor babasının iş yerinde çalışıyor yoğunlar biraz ama yinede yazıyor ya ben ne yapmaya çalıştığını da anlamıyorum ki 🥹🥹🥹
- +1 yıl
Tabii yazacak canım benim bu normal sana karşı sevecen mi yaklaşıyor ya da sen sinirli cevap verince seni sakinleştirmek yerine tersliyor mu bunlar önemli onu test et
- +1 yıl
Tamamdır o iş bende daha başlangıç olduğu için ileriye doğru test edeceğim 👌🏻
- +1 yıl
😉😁
- +1 yıl
Doğru bazıları mecburiyet bazıları inat bazıları hayat kurtarmak derdinde ama mutlu olacak mıyız diye düşünen yok Allah hayırlısını versin
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Önce o erkeğe hayatta yapmam dediği şeylerin listesini cikarttiriyirsun ve sonrasında benim için yapar mısın deyip tek tek yaptırıyorsun o zaman anlarsın sevip sevmediğini
10 Yorumla
+1 yılErkekler hemen sevmez öyle.. adamakıllı bir süre geçsin ilk önce.. birde hicbirseyden emin olamazsın.. hiçbirsey sevginin bir göstergesi olamaz.. kendini hemen kaptırmadan anlamaya çalış bakalım..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBende anlayamiyorum.. seninle ilgileniyorsa derdinle dertleniyorsa sahip çıkıp kiskaniyorsa tm al onu verme kimseye
02 Yorumla- +1 yıl
Verir miyim hiç 😂😂😂
- +1 yıl
Verme aferim sevene sahip çıkmaz lazim.. sirtlan dolu heryer
+1 yılLaflara değil, icraata bakacaksın. Söylediklerini uyguluyor mu yoksa sadece sözde mi ümitler veriyor sana...
01 Yorumla- +1 yıl
Daha yeni ileriki zamanlarda test edicem
Yaptıklarından. Nelerden vazgeçiyor, ne kadar emek harcıyor vb..
13 Yorumla- +1 yıl
Daha başlardayız normal muhabbet ediyoruz onu tam anlayamadım ileriki zamanlarda inşallah anlicam
- +1 yıl
Doğru baya erken teşekkürler 💕
- Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılSana değer verip kıymet verir bu hayatta en değerli sen olduğunu hissettirir zaten şüphen varsa uzakdur
00 Yorumla
+1 yılBidefa erkeklerin sizle sadece yatmak düşüncesinden arınmanız lazım
03 Yorumla- +1 yıl
Zaten öyle düşünmüyorum yapmaz dediğin yapar yapar dediğin yapmaz hiçkimseyi anlayamayız tanımadan o sebepten dolayı böyle yargılamıyorum sizi
- +1 yıl
Oyle ise akli fikri bizlerin oyle oldugu dusuncesinde olanlara gelsin gorusum 😂
- +1 yıl
Tamam 😄
+1 yılBıktım bu tür sorulardan 🤦
Google amca çok net anlatıyor orada yazsana bi 😂01 Yorumla- +1 yıl
Aman uğraş olsun dostum ahhaha
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok basit ver bi an şoka girsin. Eğer tereddüt edip almıyorsa seviyordur 😌
019 Yorumla- +1 yıl
Ne deduunnn 😅
- +1 yıl
Ay yok o olmaz beeeee 😂😂😂
- +1 yıl
Ohooo daha var o zamana kadar
- +1 yıl
Bence zamanla o diyecek evlen benimle diye çok cilveli çünkü 😂😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim canım öyle yapayım artık 😊
- +1 yıl
Ay varya inşallah canımsın sen 🥰
- +1 yıl
Yok değil uzaktan akrabayız gelip gidiyor arada çok sert bir çocuk ona bunu söyledim çok sinirli duruyorsun diye oda tamam bundan sonra gülümserim sana dedi
- +1 yıl
İnşallah canım 🫶🏻🫶🏻
- +1 yıl
Hiç sorma 😂😂😂
S. kmek icin mi ugrasiyor sevmek icin mi bak anlarsin
01 Yorumla
+1 yılSana sürekli bir şeyler alıyorsa seviyordur. Tatlılar, meyveler, çikolatalar vb.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCitti düşünürse ailenle tanirsirsa senin iyiliğini isterse kötü insanlarla takılmani veya senin hep yanında görmek isterse mesela insan kendini belli eder zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
s +1 yılKendi kendime bu soruyu sormuyorsam, kafam da acabalar yoksa seviyordur. Sevdiğini biliyorumdur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler sevmez yani kız saçmalamış sevdiğimi tapar sevdiğini nasıl anlarsın karşında kitlenir sesi titrer gözlerini kaçırır gibi
07 Yorumla- +1 yıl
Ya mesajlarda nasıl anlarız peki
Cevap sahibi+1 yılKonudan konuya atlar saçmalar
- +1 yıl
Aha böyle işte
Cevap sahibi+1 yılO zaman aşik adam
Cevap sahibi+1 yılBirinden darbe yapmış yok hiçbir erkek sevmez vallahi erkekler öyle bir sever ki birçok kadından daha fazla sever ama değerini bilene
- +1 yıl
O doğru yaşadım da hatta beni çok seven oldu ölecek derecede ama ben bana ihanet ettiği için hayır dedim ki haklıyım
Cevap sahibi+1 yılNe gibi ihanet size özelden yazdm ama kusura bakmayın
Evlilik konusunu aç sen bakim ne diyo eğer soğuk bakıyorsa hiç arkana bakma kaç. Gerçi evlilikten de bahsedip çok giden var. Eniyisi direk evlensin ondan sonra sevginizi gosterirsiniz
011 Yorumla- +1 yıl
Ay yeminle çok iyisin güldürdün beni 😂 bunla evlenmek istim beennnn
- +1 yıl
Ne demek ya hep gül inşallah. Sen istersin tabiki biz kizlar hemen hersey olsun istiyoruz ama erkekler öyle değil çok sabirlilar. Onun sabrının üstüne gecersen. Gözünde kolay olmadığını anlar. O çocuğun söylediklerine. Bakma sen kendini daha ucuzlastirirsin vercem ne la😄 akıllı davran konuşurken bile kendini ona kaptirigini çok belli etme. İçinde kalsın asko🤪💓
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın ben çok enerjik güler yüzlü bir insanım oda benim aksime somurtuyor hep sinirli bende ona sinir oluyorum 😂
- +1 yıl
Sende mutlu ol inşallah hep canımmmm 🥰
- +1 yıl
En sorunda dedim ki benimle konuşurken somurtma sert durma dedim neden diyor ne neden ya dedim tamam bir şey demedim hep somurt böyle sinirli dur dedim diyor ki tamam hep böyle sinirli olurum ya deli etti beni yaaaa 😄
- +1 yıl
Ya keşke arkadaşım olsaydın 😄 çok iyi anlaşırdık
- +1 yıl
Hiç sorma yanımda olsa keserdim çocuğu 😄😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılYokluğunda anlarsın seni kaybedince ve yaptığından
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Anlayamazsın. Bazıları oscarlık oynuyor
11 Yorumla- +1 yıl
İyi oyuncular heeee
+1 yılHal ve hareketlerinde, konuşmalarında
01 Yorumla- +1 yıl
Konuşması hoş cilveli
+1 yılŞımarıklaştıysam okey
03 Yorumla- +1 yıl
Şimarıyor evet ahhahaha
- +1 yıl
Ay yok ben şımarıcam o sırtını yaslayıp rahatsa unutmuşum o kısmı
- +1 yıl
Heee bende şimarıyorum ne yalan söylim 😄
+1 yılHareketlerinden davranışlarından
03 Yorumla- +1 yıl
Seviyor gibi
- +1 yıl
Gibiyse zamana bırak anlarsın
- +1 yıl
İnşallah bakalım
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla her şey anlaşılır
01 Yorumla- +1 yıl
Bencede inşallah
+1 yılDeğer veriyormu vermiyor mu
01 Yorumla- +1 yıl
Veriyor gibi ama mesajlaştığımız için anlamıyorum
Borç para iste. Veriyorsa seviyordur
01 Yorumla- +1 yıl
Ay baya iyi taktik 😂
Özen gösteriyorsa vs vs
00 YorumlaRrkek sevmez anlayın artık
00 Yorumla
+1 yılİlgisinden bakışlarından
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılBakışlarından
010 Yorumla- +1 yıl
Çok keskin bakıyor bide gamzesi var iki yanağında 😊
- +1 yıl
Oldu bu iş
- +1 yıl
Ay inşallah inşallah yaaa 😄😄😄
- +1 yıl
Üç kere söylemezsen olmuyormuş
- +1 yıl
Söyle birdaha 😂
- +1 yıl
Ben istemiyorum sen istiyorsun 😀
- +1 yıl
Neden istemiyorsun ben sevdiğimle kavuşayım yaaaa 🙏🏻😄
- +1 yıl
Hahah Allah gönlünüze göre versin
- +1 yıl
Aminnn sağolasın gardaşşş
- +1 yıl
Rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 65b cevap paylaştı. İlgisinden
05 Yorumla- +1 yıl
İlgili gibi
- +1 yıl
- +1 yıl
İlgili gibi onu daha tam anlayamadım zaman lazım kıskanmaya gelirsek evet biraz kıskanç
+1 yılSana kıymet veriyorsa seviyordur
12 Yorumla- +1 yıl
İnşallah öyledir
- +1 yıl
İnşAllah
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler sevmez
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl anlarız?
01 Yorumla- +1 yıl
Valla bacım birsürü yorum var bak
+1 yılSeviyor gibi yaşlar kaç yavaşça anlarsın
011 Yorumla- +1 yıl
Aramızda 3 yaş var
- +1 yıl
Yaş kaç
- +1 yıl
O önemli değil niye soruyon
- +1 yıl
Sordum 3 yaş bişey değil
- +1 yıl
Tipim kaç yaş gibi duruyor
- +1 yıl
Bilmiyorum
- +1 yıl
Fotom var sence
- +1 yıl
Tahmin edemiyorum
- +1 yıl
Bu çocuk nerde tanıştınız
- +1 yıl
Uzaktan akrabam
- +1 yıl
İyimis olur ys işi var mı yani evlencek duzeydemi
+1 yılDavranislari ve tavri
09 Yorumla- +1 yıl
Normalde gelse karşıma hiç konuşmaz ama İnstagramdan konuşuyor storylerimi ful beğeniyor çok sinirli duruyorsun gülümse azıcık dedim oda tamam bundan sonra sana gülümserim dedi
- +1 yıl
Bir baslangic var utangacta olabilir. Bence sen adim at seviyorsan misal bir konu bul once selam ver sonra yavas yavas seslen sonra konu ac. gercek hayatta tabi. sosyal medyadan tavsiye etmem.
- +1 yıl
Akraba olduğumuzdan tek buluşmam diyelim anca İnstagramdan bu kadarrrr
- +1 yıl
Akraba mi bisey diyemem ona ama benim bir arkadasim da oyleydi once inst ya da face farketmez konustular sonra koyde akrabalar ile birlikte bir aradayken bakistilar falan sonra acildilar sosyal medyadan ama sonra ne oldu biliyormusun ayrildilar. Tabi baska arkadasimda evlendiler. Nasip isi
- +1 yıl
Ay çok kötü bir durum tabiki hayırlısı neyse olsun bakalım kör kütük aşık değilim ama kendime bağlamak istiyorum 😁
- +1 yıl
Ne kadar bir araya gelirsiniz bilmiyorum ama eger ortak bir konu bulursan kendine baglayabilirsin. Misal ayni okulda olabilirsiniz ya da kutuphane ya da dersane veya resturantta yani mutlaka ortak bisey vardir.
- +1 yıl
Maalesef ilçede yaşıyoruz herkes bizi tanıyor okullardan mezun olduk ama babasıgil yani ailesi çok gelip gidiyor oda onlarla geliyor
- +1 yıl
Adim atamamak var anladim. Birazda cekingenlikte var aileler bisey derse herkes bisey derse gibi. Valla bilemiyorum zor durum eger kardesi varsa kiz onu bahane edipte konusabilirsin ya da kardesi varsa ilgilenirsin gibi
- +1 yıl
Muhabbet edecek çok konu var ediyoruz da ama çok sinir ediyor beni
+1 yılHiçbi zaman
01 Yorumla- +1 yıl
Yaa demeee
Bence hiç anlama daha iyi
05 Yorumla- +1 yıl
Ama olmaz kiiiii 🥹
- +1 yıl
Deme hahahaha 😂
+1 yıl🧿🧿🧿🧿🧿
04 Yorumla- +1 yıl
Ne oldiiiii
- +1 yıl
Nazarlar degmesin o guzel yuzune gulen yuzune
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Karedenuzzz giziiii
Aşk İlişkileri konusunda 665 cevap paylaştı. Anlayamazsin
05 Yorumla- +1 yıl
Anlaşılmaz olan erkekler bence
- +1 yıl
Yani oda doğru
- +1 yıl
Doğru
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadarlık ilişkin
01 Yorumla- +1 yıl
İlişki değil aslında şu an sadece muhabbet ediyoruz
+1 yılUzun hikaye
02 Yorumla- +1 yıl
Diyorsunnnnn
- +1 yıl
Evet basit bir cevabı yook
+1 yılSevmediğini düşünüyorsan sevmiyordur anlarsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılanlatamiyorum ben ya
00 Yorumla
+1 yılDaha anlayamadım bi seviyor bi sevmiyor gibi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Tipinden
01 Yorumla- +1 yıl
Ben öyle anlamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorarsk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlayamazsınız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 24,8b cevap paylaştı.
+1 yılSor söyler
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. anlaşılır bu
00 YorumlaSana ayırdığı zaman
04 Yorumla- +1 yıl
Yoğun işi var ama bana yinede vakit ayırıyor
- +1 yıl
İnşallah yaa 🙏🏻
+1 yılgulusunden anlarsin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?